Mamici recunoscatoare de Nov-Dec 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 10
nastasie spune:
smaranditza,eu si la razvan m-am facut total.acum depinde si de cosmeticiana, sa te faca incet si cu pauze.daca nu il lasi sa creasca mult nu mai e deloc dureros.eu nu suport lama.fac o iritatie atat de naspa de nici chilotul nu-l mai suport.daca nu rezisti la epilat mai bine incearca crema depilatoare.
sanzi,ar fi frumos cu fundite.sa fiti sanatosi.ma bucur mult pentru tine.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
menics spune:
Buna dimineata la burtici!
danabine ai venit si sarcina usoara.
Fetelor si eu am avut ieri program la frezat, dar de iarna, hihi.
si pentru ca laura parca ne spunea de burtrica ei, ieri mi-am admirat-o si eu, din profil dupa dus, se vede!
eu observ modificari la greutate, clar am cu 1 kg mai mult, dar, si la pantaloni in talie...ma strang.
citeam ca in primele trei luni, cate un kg pe luna, uau cam nasol, mi-e frica de kilograme, eu toata viata m-am luptat sa le tin sub control... oricum voi intreba joi la control daca am voie sa ma reapuc de aerobic, bineinteles fara abdomene ... asta daca este bine fixata sarcina...
6+
http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png
menics spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus cat destpre numele copilasilor nu este deloc devreme...m-am uitat si pe aici pe forum...si-mi aduc aminte de la odiseea trecuta...eu atunci am intrat la capitolul 5, atunci mi-am facut intrarea, deja era denumita "Mamici de pepenasi de iulie-august 2008" dar daca voi nu vreti...nu se supara nimeni... ...eu ma simt foarte rau...dar atat de rau ca nu va imaginati...sper sa-mi treaca.... Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 6+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe! bebe pe care mami l-a visat ca e POZE |
camy mi-a venit si mie una:"Mamici de bulgarasi de nov-dec 2009"
laurairina13 spune:
Neata fetelor!
Da' ce ati scris..eu lipsesc seara de la apel ca acasa numai de net nu imi arde..mai am si logodnicul caruia i-am spus ca o sa ii fac un topic ''tatici disperati de mamici care forumesc tot timpu'' -nu suporta frate sa ma vada pe net..'Ce tot citesti acolo..ca de aia iti faci ganduri, ca stai toata ziua pe net si citesti tot felu de prostii si te impacientezi degeaba!'
Si eu ii zic ''bla..bla..bla!''
Asta era off the topic..sa nu va suparati pe mine
Krelia, deocamdata astept pana vineri, sa imi dea doctorita listuta cu ce analize trebuiesc facute. Multumesc!
Cristinna, ma bucur ca ai auzit inimioara la mazarica, si stai linistita cu hematomul ala..se retrage de la medicamente!
Dana n.felicitari pentru sarcina! Sa dea DD sa fie totul bine sa sa duci sarcina usor si pana la capat! Apropo,mi-am bagat nasu in albumele tale foto, foarte frumusica matza ta Eva!!
Uite ca mai e si Menics crizata ca si mine de kg in plusNu's singura
Eu nu prea am pofta de mancaree..orice mi se pare fad , si doar cele interzise ma atrag cel mai tare, cu toata greata care o am zilnic:adica dulciurile, covrigi uscati si tari, cartofi prajiti!
Dar ma chinui sa mananc sanatos, respectiv ft multe fructe ca astea oricum le mancam si inainte, si legume, salata de rosii, si gratar de legume!Ca sa nu ma fac cat casa.. Sper sa rezist!
Pupici la burtici!
Laura, 6+
poze
gabitasica spune:
'neata burtici!
Multumesc tuturor pentru urari si felicitari noilor venite in randul nostru!
Datele mele sunt: DN=18.11.79
UM=06.02.09
DMP=18.11.09 (este 18 si nu 13 ca in tabel pentru ca am menstruatia cu intarziere, cam la 32 zile...)
Am ramas cu dereglarea asta de acum 3 ani de cand am fost nevoita sa fac o intrerupere terapeutica (asa ii spun dr. ca sa te faca sa treci mai usor peste, dar degeaba, durerea este la fel de mare).
Cred ca topic-ul se numeste "mamici recunoscatoare" pe buna dreptate: suntem multe care am avut problemute in trecut si care chiar dorim minunile care ne cresc in burtica...
Doamne ajuta la toate!
Noi avem programare pe 02.04.09 si atunci o sa imi dea sa fac analizele. Cand am fost pe 19.03.09, mi-a zis ca e foarte micut si sa mai asteptam 2 saptamani sa vedem cu evolueaza. Momentan nu mi-a dat decat Elevit si Arefam.
Sunt cam indispusa, nu am greturi, dar a inceput sa ma deranjeze cate un miros...(ceapa, bere, tigari), as dormi de la ora 15 incolo non stop, iar noaptea ma uit pe pereti!
sarcini usoare si bebei sanatosi!
6
vias spune:
Buna fetelor...eu la servici, ma simt foarte rau...mi-am facut acum o limonada./...nu am chef de nimic...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
6+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
menics spune:
camy, nici eu nu mai am chef de nimic acum, am mancat si normal imi este
aseara mi-am pus prune uscate la inmuiat, dar dimineata doar 3 erau hidratate, acum am mai pus o serie, poate dau rezultate ...
m-a enervat o colega ce ma tot bate la cap ce analize am facut, ca ea si-a facut lista aia imensa cu fel de fel de investigatii si ca ia iesit parazitul toxoplasma, ce produce toxoplasmoza, si-mi spune pe un ton rautacios ca toti care au avut animale in casa au parazitul asta, si ca e periculos...bla, bla. Ea isi face analize din lipsa de ocupatie ca eu stiu ca la ea nu se pune problema unui copil pt ca sotul ei nu vrea, ma rog, nu esta era problema. de fapt parazitul se ia de la pisica, nu de la caine - eu am avut caine..
voi ce stiti? m-a pus pe ganduri rautacioasa naibii.
off sa ma calmez,
6+
dana n. spune:
Fetelor va multumesc ptr. primire!
Laurairina,Eva este ca si copilasul nostru.
Menics,pisica poate fi purtatoare de acest virus.Dar asta nu este lege.In cazul in care pisica are toxoplasmoza ,aceasta se transmite prin contact cu fecalele pisicii.Virusul se mai poate lua din carnea cruda(nepreparata bine),fructe nespalate,gradinarit fara manusi...
------------------------
Albume foto
laurairina13 spune:
Menics, asa e cum spune Dana. Si eu tot de pisici stiam ca e vorba, fructe nespalate..etc Si eu stau tot cu acelasi morcov ca si tine, ca eu am porcusor de guineea..da sper ca nu are si el toxopl.
O sa facem testu si o sa fie totu ok!
Laura, 6+
poze
menics spune:
of,of, si cu animalutele astea
eu oricum am un mare morcov, pt prima consultatie la gine, va dati seama ca eu nu am fost pana acum? eu am doar confirmarea testelor, in rest nimic... doamne,
eu sunt sigura ca este ok samburica noastra, si creste, ca deja se vede.
noi toate vrem fetite??? sau mi se pare mie?
mi-e de nu mai pot, ies din birou un pic sa iau aer...
6+