Mamici recunoscatoare de Nov-Dec 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Va spuneam pe sambata ca au inceput greturile sarcinii..m-am inselat amarnic....de fapt ma pricopsisem cu o enterocolita, de la Mario, care ma mai tine si acum...duminica a urmat si sotul si am chemat salvarea sa-l doftoriceasca

Betty78 7+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna seara fetele...ce faceti?

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

6+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Am dormit de la 18.00-19.00 si acum n-am somn, bantui netu si pregatesc listuta cu intrebari, ca maine dupa-masa avem programare la doctor.

Azi am fost si la epilat (total). Cosmeticiana mea e o draguta, tare finuta si grijulie. Cand i-am spus ca sunt gravi a fost fff atenta cu mine, si dupa aproape fiecare fashie smulsa ma intreba: "nu vrei sa te odihnesti?"
Pana acum eu am mers in fiecare luna la epilat, si de acum 2 luni mi-am facut curaj sa ma fac total in partea de jos. E foarte fain asa, insa ma tot intreb cum voi proceda de acum inainte? Recunosc ca am cam avut ceva emotii si azi...mi-a fost teama sa nu provoc dureri sau contractii, asa ca am luat un NO SPA inainte de a pleca, si unul dupa ce m-am intors. Slava Domnului, totul e ok pana acum.

Voi cum va ganditi sa cosmetizati/frezati "frumushica"? (asa ii zice sotu-meu) Cu cat creste burtica, cu atat cred ca devine mai riscanta epilarea. Aveti ceva idei de defrishare in afara lamei(de la care ma irit groaznic)?

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Buna seara!
Ne primiti si pe noi?
Dupa trei ani de incercari s-a intamplat si la noi minunea.
In decembrie 2005,am renuntat la anticonceptionale...dupa, au inceput problemele.Menstruatia venea la 3 luni,tenul a devnit acneic.Dupa un an de zile in care m-au lasat asa..."sa isi revina corpul singur" mi-au spus ca am SOPC.Au inceput tratamente de stimulare ovariana,fara nici un rezultat.In iunie 2008 in urma unei laparoscopii mi-au depistat endometrioza...mi-a fugit lumea de sub picioare cand am aflat(m-au incurajat spunandu-mi ca este o forma minimala si ca am sanse mari sa raman insarcinata).Din noiembrie am inceput tratamentul cu metformin.In februarie am fost plecati in concediu(concediu in care ne-am pus mari sperante).Ultima menstruatie a fost pe 29 ianuarie.Pe 6 martie eram deja in a 35 a zi a cm-ului si nimic(am asteptat atat ptr ca aveam cm cam la 33 de zile).Mi-am facut un test de sarcina si a iesit negativ.Nu mai zic...depresii si toate cele.Apoi in fiecare seara aveam dureri usoare jos si o secretie putin colorata...ma gandeam:gata ,maine imi vine...dar nimic.Intr-un final mi-am facut programare la doctor,foarte hotarata sa imi dea ceva ptr. a-mi provoca menstruatia.Vineri 20 martie,la 8:49 dimineata eram la ecograf ,ma uitam in tavan iar doctorita mea a fost nevoita sa imi repete de trei ori ca sunt insarcinata ptr a reactiona.Ce a urmat va dati seama...
Se pare ca in burtica mea se afla un samburel de 6 saptamani si o zi ce masura 6 mm si avea si activitate cardiaca.
Acum nu ne ramane decat sa ne rugam la Dumnezeu sa trecem cu bine peste tot si sa vina ziua in care ne vom tine in brate minunea.

Va pup pe toate si va doresc sarcini usoare!

------------------------

Albume foto

Mergi la inceput

Am uitat sa va dau datele mele:

DN 15.12.1980
UM 29.01.2009
DNP 10.11.2009

------------------------

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

bravo dana, felicitari...zi te rog si data nasterii tale si data probabila de nastere a bebeului

si eu endo, am facut operatie laparoscopic, dupa care am luat 1 an AC...sper sa vina bebe cit mai repede

trebuie sa testez pe 1 aprilie, sper sa nu fiu pacalita

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui uta_ciun

bravo dana, felicitari...zi te rog si data nasterii tale si data probabila de nastere a bebeului

si eu endo, am facut operatie laparoscopic, dupa care am luat 1 an AC...sper sa vina bebe cit mai repede

trebuie sa testez pe 1 aprilie, sper sa nu fiu pacalita

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Multumesc mult Uta_ciun!Nu imi vine sa cred ca sunt pe lista viitoarelor mamici!Iti doresc din suflet sa fie pozitiv si la tine.

------------------------

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Felicitari, dana
Ma bucur mult pentru tine. Si la noi este un bebe asteptat de 4 ani Sper sa ducem cu bine sarcina la termen si sa ne tinem toate puii in brate.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Roxa, Nastasie....multumesc!!! Speram sa fie cu funditza (eu mai mult ca tati)

Smaranditza, prima data e mai dureros...apoi suporti mai bine...

Si eu sunt un pic speriata cu kg...cu prima sarcina am ajuns la faimoasa suma de 30kg...sper ca acum sa ma opresc in 15-18kg...

Sinzi 4+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edelyia spune:

buna dimineata fetelor.va astept la o calda,incep sa reduc din cafea(de obicei cam o ceasca sau 2 pe zi beam)acum incerc sa reduc la 1/2 ceasca.azi noapte nu prea am dormit,dar nu ca m`as simti rau...ma simt bine....nu am putut sa dorm
felicitari dana nsi sarcina usoara si bb sanatos si papacios
si sa va dau si eu datele mele:DN:18.04.1987,UM:20.02.2009,DNP:28.11.2009.

delia 4+

Mergi la inceput