Mamici recunoscatoare de Nov-Dec 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna fetelor!
Ieri am primit "cadou" 2 liniute la testul de sarcina!
Data nasterii teoretice este de 30 noiembrie
Ma alatur voua, mamicilor de toamna-iarna 2009. Sunt inca foarte emotionata.
Sa avem o sarcina usoara si bebei sanatosi si destepti!

Dienutze 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Dienutze bine ai venit la noi!
Sa ai noroc de o sarcina usoara si un bb sanatos!

Laura, 6+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrella_21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitasica

buna fete cu burtici!
stie cineva cam cat costa analizele, deoarece am inteles ca nu toate sunt gratuite.
mi-ati dat emotii cu animalutele, pentru ca eu am un catelus de aproape 10 ani si nu am rude dornice sa il adopte...
pupici si noapte buna

va pupacesc, Gabi
6

buna draga viitoare mamica :))

Analizele astea costa in functie de zona de unde esti si de cabinetul de unde le faci..pentru ca daca mergi a un cabinet renumit pentru ca stii ca vor fi si bune analizele alea, atunci o sa platesti mai multisor decat in alta parte.
Eu mi-am facut analizele in ianuarie inainte sa ma apuc serios de "treaba" si am mers la medicul de familie sa intreb ce si cum si mi-au zis ca gratuite nu sunt decat analizele acelea banale pe care le faci oricum daca ceri sa iti dea trimitere pentru ca ele oricum sunt decontatte de casa de sanatatea sau de cine le decnteaza ca nu ma pricep foarte bine, oricum nu conteaza. Toxoplasmoza care este obligatorie nu este gratuita nici inainte asta ma refer daca o soliciti tu fara sa fii insarcinata, dar nici dupa ce te ia in evidenta cu sarcina deci trebuie sa o platesti oricum....e in jur de maxim 50 de ron. Eu mi-am facut RH, Test HIV, Toxoplasmoza, Grupa sanguina, chiar daca o ai iti da sa o faci la sarcina si toate analizele astea aparent banale(calciu, magneziu, glicemie, ceva analize la ficat, etc). Din astea sunt gratuite numai astea aparent banale, iar pe celelalte le-am platit si am dat in jur de 100 ron.
Am inteles insa ca in momentul in care mergi la doctor sa te vada cu sarcina iti mai da analize in functie de ce considera el ca iti mai trebuie tie sa le faci.
In ceea ce priveste cresterea de animale, toxoplasmoza este un microb pe care il iei in mod normal de la pisici dar e bine sa te protezeji si de alt fel de animale sa nu iei contact cu ele prea aproape. Eu stau la casa si am trei catei, dintre care unul mic de camera il tineam in casa dar cum am aflat l-am dus la parintii mei sa il tina ei macar pana se face cald si il pot lasa afara....asa ca da-l si tu la niste parinti, matusi, gaseste neaparat o solutie ca sa fie bine.Te pup si iti doresc din tot sufletul sa ai un bebelus frumos si sa fii fericita.

Mergi la inceput

Buna fetelor

Am si eu o nelamurire, toata lumea spune ca o sarcina difera de la persoana la persoana dar eu am 5 saptamani si nu am greturi deloc as vrea sa stiu, daca ma puteti ajuta exista posibilitatea sa nu am deloc pe perioada sarcinii daca nu am avut pana acum ? sau va urma de acum?

Mergi la inceput

Va rog sa am treceti si pe mine in listuta:
DN 04.07.1984
UM 19.02.2009
DNP 26.11.2009

Mai multe detalii am sa va dau dupa ce vin de la doctor.Multumesc.

Mergi la inceput

verific sa vad daca imi apare semnatura

4+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitasica

buna fete cu burtici!
stie cineva cam cat costa analizele, deoarece am inteles ca nu toate sunt gratuite.
mi-ati dat emotii cu animalutele, pentru ca eu am un catelus de aproape 10 ani si nu am rude dornice sa il adopte...
pupici si noapte buna

va pupacesc, Gabi
6

Am uitat sa iti spun ca am facut si analizele astea de urina si imunologie si bacteriologie si astea iti trebuie.

O zi usoara!

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Buna dimineata burticilor,
cum v-ati odihnit? Eu nu prea bine, m-am trezit la susu si nu am adormit prea repede, parca era prea cald, ma rog, ideea e ca dimineata cand a sunat ceasul nu-mi venea sa ma ridic din pat.
acum bineinteles ca nu am chef de nimic, dar ma mai invioreaza gandul ca la 10.00 e ora de fructe sa ma asteapta o salata de fructe yamy.

dienutze bine ai venit, sarcina usoara!

mai fetelor va rog spuneti-mi voua vi s-a modificat greutatea de cand sunteti ?

6+

http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

nu stiu cum, dar am uitat sa pun pe prima pagina si varianta cu craciunei si craciunite (parca prima oara spusese camy de craciunei), dar s-a rezolvat, multumesc menics

asa ca variantele sunt:
1 minuni
2 cadouri si cadouase
3 stelute
4 printisori si printese
5 craciunei si craciunite

avem suficient timp sa ne hotaram, trebuie sa le asteptam si pe fetele de decembrie, chiar, oare nu ar trebui sa apara de-acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

sa nu uitam sa votam fetelor!

myrella_21 bine ai venit!

camy? laurairina? nu va miroase, are mult lapte si e fara cofeina! va astept!

dau si o salata de fructe!

6+

http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png

Mergi la inceput