FIV la Cluj 15

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medut spune:

scuze de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

fetelor!
gata! am hotarat!
plangeti pana nu mai puteti. plangeti-va de mila! intrebati-va de ce vi se intampla numai voua! dati-va cu fundicu' de pamant! cufundati-va in cele mai negre ganduri!
...
...
....
DOAR AZI!

azi aveti voie! azi aveti voie sa fiti in doliu!
dar...maine va fi o NOUA ZI!!!
si azi, puteti bea si pentru ziua de azi si pentru ziua de maine!
azi aveti voie sa fiti precum imparatul Ros': un cohi plange si un ochi rade! ...doar maie incepe o noua zi!!!

Mergi la inceput

duia76 abia acum am observat mesajul tau se ascunsese bine. fiind nou aparuta pe forum, primele 10 mesaje ale tale vor aparea cu intarziere. asa ca, scrie rapid 10 mesaje. scurte. cu ce vrei tu. dupa cele 10 mesaje, urmatoarelor vor aparea in timp real

Mergi la inceput

nii, ma, ca m-am facut junioara!

duia76si eu am inteles ca e cam ocupat profu.
eu, pana acum, imi cumparam medicamentele de la helpnet caci aveam acea reducere de 5% la urmatoarea tura sper sa reusesc sa cumpar direct dintr-un depozit de medicamente. daca aveti vreuna posibilitatea cred ca asa ar fi mai ieftin.
s-ar putea sa ne suprapunem un pic. eu preconizez sa incep la inceputul lui mai inhibarea. voi vedea. inca nu e nimic batut in cuie.

Mergi la inceput

Lilicica iti tin pumnii! sper sa vii cu o veste bina in acest weekend!
anamy sper si pe strada ta sa rasara soarele in weekendul asta!

pentru restul! ...doar a venit primavara!

Mergi la inceput

Maddutz draga, vad ca esti singurica pe aici.
Revin cu o intrebare obsesiva . Cand trebuie sa imi vina ciclul? Mie in mod normal imi venea la 24-26 zile. Acum sunt in a 15-a zi de la ET. Daca nu esti gravida, te deregleaza cumva hormonii?

Merci

Mergi la inceput

medut de obicei vine in mod normal. se poate intampla si sa intarzie, intr-adevar, ca doar colcai de hormoni! poti astepta pana luni, luni iti faci si un bhcg, sau mai faci un test de sarcina. sau rezultatul la testul bhcg este negtiv? ca nu mai retin. daca doar un test simplu de sarcina din urna ti-a iesit negativ, au mai fost cazuri cand testul s-a pozitivat abia prin ziua 17.
cu alte cuvinte...vine cand vrea el. tre' sa ai rabadare. of....stiu, usor de zis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bendeljulia spune:

Buna fetelor!
mara, medut, saboupetruta - imi pare nespus de rau,efectiv simteam ca veti reusi de data asta. Ziua asta de 21 martie nu-mi aduce nimic bun niciodata. Va sunt alaturi, sper sa aveti puterea sufleteasca si materiala sa continuati.
Si eu astept ziua de miercuri sa ma vada dr si sper sa auda inima.
Revin cu noutati.

Mergi la inceput

Cu toate ca nu ma pot opri din plans, caut acum de zor o clinica in Bucuresti la care sa fac urmatorul Fiv. As prefera una care face si Hatching. Nu stiu daca la Cluj se face.

Mara draga imi pare rau, cred ca este foarte greu pentru tine.
Sa stii ca eu mi-am facut ieri si progesteronul, mi-a iesit 14. Am citit undeva pe FIV ca trebuie sa fie 30.Pe analiza scrie ca in sarcina trebuie sa fie intre 3-148. Oare asta sa fie de vina?
Ma gandeam cu disperare ca eram racita la ET, si nu stiu daca mai ti minte Mara, dupa ce m-au adus in salon, am tras o tusa zdravana. M-am gandit ca direct i-am aruncat afara.
Sunt convinsa ca si voi ati avut aceleasi intrebari, ce, unde, cand, de ce eu...asa ca nu va suparati pe mine ca va bat la cap cu gandurile mele pesimiste, fiindca stiu ca ma intelegeti.

Azi dau navala in pivnita si beau o sticla de vin.....

Mergi la inceput

of, medut draga! ar suna depasit sa-ti spun ca stiu prin ce treci!
stiu ce am simtit eu, prima data, cand am vazut testul negativ! nu-mi venea sa cred! eram atat de sigura ca eu voi reusi din prima! pe urma am plans. mi-am plans soarta cruda, mi-am plans de mila, m-am razvratit un pic (de ce tocmai mie?!), apoi am inceput sa imi trec, din nou, filmul FIV-ului prin minte si sa vad daca am gresit undeva, pe urma am dat vina pe medici...sa mai continui? ma intreb in care din fazele astea te afli tu, acum.
oricum, stii la fel de bine ca si mine, ca nu esti tu de vina. nu a fost sa fie. nu a fost sa fie acum. va fi data viitoare. sau peste doua dati. dar va fi! vei fi mamica. asculta vocea ta interioara care, cu siguranta, iti spune ca va veni si momentul mult asteptat. uita-te in sufletul tau si vei vedea cum, acolo, se va cuibari, in curand, un alt sufletel, pentru eternitate! simte cum totul in tine iti striga ca va veni si clipa in care te vei putea vedea cu o mica comoara, gangurind, in brate!

...si maine e o zi!

Mergi la inceput