FIV la Cluj 15

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

salutare de la mare Imi pare nespus de rau sa aud ca mai sunt si nereusite dar voi din cate am citit sunteti niste luptatoare ce nu se dau batute.A-ti pierdut o batalie dar nu lupta.Cu siguranta va veni in curand ziua cea mai fericita si pentru noi toate. Plangem apoi ne stergem lacrimile sau le inecam intrun pahar cu vin(doar unul) si apoi mergem mai departe DA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

salut georgetani!
drum bun maine! cu ce vi? cu trenul sau cu masina? oricum, te asteapta un drum lung! unde te vei caza? te-ai hotarat la ce medic vei merge? nu uita sa-it iei toate hartiutele cu tine! cum ai ajuns sa fi operata in cluj?

te-am bombardat cu atatea intrebari!

Mergi la inceput

vreau sa va zic ca eu am niste emotii ffff mari pentru ca maine dis de dimineata plec spre voi la CLUJ ca sa fiu luni la prima ora la clinica si cred ca voi opta pentru dr. Micu deoarece vad ca voi sunteti multumite de el.Cam cat dureaza tratamentul premergator fertilizarii? cam in ce consta-pastile ,injectii ? cam ce o sa ma astepte?

Mergi la inceput

da ai dreptate drumul este greu ,dar avind in vedere pentru ce vin nu ma mai gandesc la el. Vin cu masina si ma voi caza la un var care sta pe langa Cluj-in Floresti.La Cluj am ajuns tot de gura varului meu (el este medic chirurg) si plangandu-ma la el de problemele mele ma sfatuit sa incerc si acolo deoarece medicii de acolo sunt mai blanzi mai cu rabdare. Am mai fost si prin Constanta si Bucuresti dar nu am rezolvat nimic asa ca am zis sa incerc si la Cluj

Mergi la inceput

pai, iti va face un dosar, in care trebuie sa ai toate analizele ce apar pe prima paagina (nu uita si de analizele lui, inclusiv spermograma). va urma un consult si apoi....tratament
in ziua 21 a CM vei incepe tratamentul cu Diphereline 0.1 mg, o fiole pe zi timp de 14 zile, moment in care iar va trebui sa vii la control. atunci vei incepe si tratamentul de stimulare. pana acum micu megea pe Gonal. acum am vazut ca, mai nou, merge pe tratamentul cu puregon, observand ca pacientele raspund mai bine. acum depinde cate fiole de puregon vei face (daca nu ma insel intre 1-4 fiole, depinde cum raspund la stimulare ovarele tale). stimularea dureaza cam 10 zile, dar se poate intinde pana la 14 zile. in aceasta perioada vei veni la 2 zile la monitorizare (luni, miercuri, vineri, pentru foliculometri). fiind din constanta, poate ca vei putea merge la foliculometrie la un cabinet in constanta si sa-i comunici telefonic/fax rezultatele ca sa vada daca vei continua acelas tratament. cu 48 de ore inainte faci 1 fiola de Pregnyl si apoi te vei prezenta la punctie.
toate injectiile se fac in burtica, subcutanat. nu sunt dureroase chiar deloc. Pregnyl-ul il vei face intramuscular.

sper ca informatiile sa fie corecte au trecut deja 6 luni de la ultima mea "aventura" si s-ar putea sa mai imi joace feste memoria ma pot corecta restul fetelor!

Mergi la inceput

georgetani activeaza-ti PM (private message)!

Mergi in meniul din stanga ecranului si apesi pe "Mesaje private". Apoi apesi pe "Optiuni" (in dreapta ecranului), bifezi "Activeaza mesajele private" si "Trimite modificarile"."

Mergi la inceput

va las acum, merg sa-mi fac bagajul dar cand ma voi intoarce de la Cluj va voi bombarda cu intrebari. Mi-ar face placere sa va intalnesc pe la clinica(cu vesti bune) si sa ne cunoastem ca vad ca sunteti fete OK

Mergi la inceput

georgetani ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

fetelor!!!

scuze fetelor ca intru mai rar, dar sper ca ma intelegeti, am motive intemeiate . Deci uratica, toate absentele mele sunt motivate, da???

bun venit noilor fete, sper sa stati cat mai putin pe-aici si va mutati toate la odisee cat mai curand.

mara72, saboupetruta, medut cate o pentru fiecare, imi pare rau ca nu a fost sa fie de aceasta data, insa capul sus nimic nu e pierdut, mergem mai departe. Totusi medut eu nu sunt convinsa ca nu e sarcina (mai ales ca inca nu ti-a venit cm), fa o analiza de sange, ce e sigur e sigur, au fost atatea cazuri in care testul a fost negativ iar la analiza de sange a iesit ca e sarcina.

Noi suntem bine, am trecut de 3,5 kg suntem foarte mancaciosi si cumintei in continuare. Cu oboseala stau bine, am cu carul, pot sa va dau si voua daca doriti . Papam din 3 in 3 ore, la fel si noaptea, ragaitul e o adevarata aventura de fiecare data (dureaza peste o jumatate de ora pana reusim )

criadema orice sfat e binevenit.

uratica, bruni, maddutz si restul fetelor

Eni de Raymond si Roland (01.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

buna dimineata fetele !!! o cafeluta ?[cafea??? dupa cit v-ati chefuit in week-endul asta cre' ca aveti nevoie de multa cafea sa va treziti !!! Vai da ce spor aveti la capitole si pagini noi !!! nu merge netu' asta nenorocit simi-a luat o gramada de timp sa citesc tot ,da' am recuperat sunt fata silitoare !! bun venit fetelor noi si nu uitati aici este o regula nu asa cum vreti voi de capul vostru !!!aici nimeni nu dispera !! cum cadeti in butoiul cu melancolie ,cum v-o luati pe cocoasa !!!Uratica e experta in asa ceva si avem si o comisie de disciplina ,asa ca pazea cu moralul !!!Mara ,Medut ,Petruta imi pare fff rau ptr voi ,dar nu uitati ca va incurajam si va sustinem pina la infinit ,doar ptr asta exista prieteni (chiar si virtuali ) si nu va lasati si nu va dati batute !!!viata merge mai departe oricum ar fi si poate urmatoarele incercari vor fi un succes .Fetele eu am fost ieri si am repetat nenorocitele alea de analize hormonale in 2 laboratoare si sper sa fi fost o greseala totusi .Acum nu ne ramine decit sa asteptam ,vor fi gata sapt viitoare .Joi am programare la dr gine sa vada ce e si cu polipii aia acolo si apoi om vedea ce hotarim .Oricum sa stiti ca varianta cu donatoarea ramine in picioare ,am o prietena buna care a acceptat sa faca asta ptr mine ,asa ca nu ma bateti ,dar tre' luate in calcul toate variantele ,daca nu pot eu ... asta e ,dar mai speram putin !!!M-am intins cam mult ,sa aveti o zi faina ,eu tre sa fac azi niste vizite asa ca ne mai intilnim deseara daca ma lasa netu' asta blestemat !! Dedus n-a dat demult pe aici ,ce-o fi cu ea ? va pup

Mergi la inceput