FIV la Cluj 15
Raspunsuri - Pagina 4

uratica spune:
of of mai mai..
petruta-multam ptr cafea!si..imi pare rau ca nu a fost sa fie!insa eu te insotesc la un pahar de vin!macar sa-l alcoolicesc pe bebe de micsa se invete(glumesc si eu-ca de-n-am nici un simptom,doar de-alea inchipuite!insa speranta nu moare niciodata!)..si aduc si tortul si ciucalata..si ne chefuim pana ametim!uitam de mama lor de bebei incapatanati si ne traim viat la intensitate maxima si pline de optimism!
si eu una cred ca bebeii astia or sa iasa berberci sigur la cat de incapatanati sunt!hihi..of..trebuie sa mai facem si haz de necaz..ca altfel o luam razna!
fetele-aliniera la interval aici sa o sustinem pe petruta!ne imbatam virtual pana picam!numai ca..daca ajungem sa dansam pe mese,nu stiu cine ne mai opreste apoi!
of fetele-un weekend placut va doresc!plin de bucurii si veselie!
si stati linistite-cu siguranta vor veni vestile bune si la noi!
mai ales ca eu stau tot calare pe raza mea!nu-i dau drumul pana nu aduc de tot soarele si pe strada noastra-aici,pe forumul asta!!!!

Lilicica spune:
Petruta, multumim de cafea, dar vad ca azi te-ai trezit tare devreme sa ne faci cafeluta[:D.
E sambata dimineata si vad ca fetele astea care au chefuit azi noapte, nu se lasa trezite cu una cu doua.
Aseara v-am lasat la un capitol, azi va gasesc la alt capitol cu o gramada de pagini scrise pste noapte.
Torturile si ciuculatile mi-au facut o pofta.....iami, iami.
La mine azi ziua 14 de la inseminare, asteptam sa vedem ce se intampla, sanii mi s-au muiat de tot si in rest nimic care mi-ar putea da vreun semn ca ar putea fi ceva, dar pana nu vedem rosu, sperammmm.
Mara, Medut,Anamy voi ce faceti, ceva simptome pe la voi sunt?
Va pe toate si va doresc sa veniti cu vesti frumoase, sa deschidem sticlele de vin.

mara72 spune:
Din pacate si eu vin cu vesti proaste: test negativ iar cm a venit de-a binelea De necaz ma duc la munte sa ma relaxez, sa iau o gura de aer si sa fac planuri de viitor.
petruta, imi pare rau, nu dispera ca pina la urma tot vom fi si noi mamici

Lilicica spune:
Mara,imi pare atat de rau.....
Stiu ca esti o luptatoare si cu siguranta urmatoarea incercare pe care o vei face la unguri, va fi incununata de succes.
Acum rasfata-te cu tot ce doresti , mergi la munte, fa tot ceea ce simti ca este bine pentru tine si sotiorul tau, sterge cu buretele si ia-o de la capat cand simti tu ca esti pregatita. te imbratiseg cu mult drag.

anamy spune:
buna dimineata fetelor si eu vreau o cafeluta
,caci alaturi de voi e cea mai gustoasa!!!
imi pare rau MARA72,SABOUPETRUTA
LILICICAsi mie mi s-au muiat sanii,ma doare burtica si cred ca azi imi vine CM,asa ca luptam mai departe si speram ca intr-o zii vine si la noi
,,,,,,hai tu cu vesti mai bune
URATICOse pare ca nici de data asta nu vrea sa vina fotomodelul de bebe,te las pe tine prima
(caci la cat esti de frumoasa....ups asa am auzit de la fete)
fetelor va pooop ,sa aveti un sfarsit de saptamana cat mai frumos

uratica spune:
deci nu pot sa cred!!!!!!!!!!!nu pot sa accept asa ceva!cum se poate asa ceva?
mara-eu cred ca vin sa te verific,ptr ca nu imi vine sa cred!eram ferm convinsa ca de data asta vei reusi!
eu ma duc sa-mi inec amarul!ma mut in beci..langa butoiul lui tati de vin si o sa pana cad lata!
fetele-cand o sa avem bebeii in brate,o sa ma intalnesc cu voi si o sa-i pisc de falcute-doar sa-i aud plangand!!asa cum fac eu acum!puteti sa va suparati pe mine..insa asa palme la fund or sa-si ia de la mine-chit ca vin din brasov pana in cluj,bucuresti,iasi,baia mare,franta,slatina..mai nou oradea-doar ptr asta!
off fetele-mara,petruta-dragutele de voi-va trimit o imbratisare calda calda si o ..sper sa fiti bine si sa gasiti cat mai repede puterea de a merge mai departe!
si mara-eu cred ca voi astepta cu fiv-ul..deja ma apuca frica..sincer te admir ptr curajul si puterea ta!esti un exemplu de tarie,determinare,hotarare demn de urmat!
asa ca eu o sa mai incerc natural..sper sa nu se refaca iar aderentele..dar eu asa cum am mai spus,nu am taria ta!nu as putea trece peste o incercare de genul asta!
lilicica-sa speram ca macar tu vii cu o veste buna!pe care ne-o dorim din tot sufletul!
fetele toate!

uratica spune:
anamy-atat ii trebuie bebeului fotomodel sa nu-si faca aparitia!ca vin sa-l trag de urechi acolo in burtica la tine!-imi vine sa urlu!!!!!nu mai vreau sa stim ce e ala cm!!!!!!!!!mama lui de cm!
sunt furioasa si suparata!!
insa stiu ca vom trece peste si vom reusi intr-un final cu toatele!si apoi o sa vedeti ce patesc bebelasii vostri!!atat va trebuie sa nu-i faceti dolofani-cu falcute!!!!!la cat se lasa asteptati macar atat sa pateasca si ei!

maddutz spune:
neatza fetelor!
am sarit peste cafea direct la un paharel de vin! (e rosu)
eu propun sa bem pentru un nou inceput!
...mda, stiu ca un nou inceput poate sa ne sperie, dar numai ganditi-va ce ne poate aduce el! vizualizati numai ce vom face cand vom ajunge la capatul drumului!

Blanche25 spune:
Mara plang alaturi de tine draga mea, imi pare nespus de rau.
pentru fata optimista