FIV la Cluj 15
Raspunsuri - Pagina 3

mara72 spune:
maddutz nu plinge ca tie iti dau din sticla mea de vin pe care am pregatit-o pentru miine. E rosu si contine antioxidanti, asa am citit. Si face bine la inima .Ca ciucalata am mincat-o pe toata
Si ciucalata pentru uratica e pentru tort, nu i-o dau ei sa o manince pe toata
Si cum sa n-am grija eu de surioara mea??? Vrei sa vin sa iti aduc niste ciucalata de la non stop?
Ca al meu sot doarme si nici n-ar sesiza ca lipsesc de acasa.
uratica fii atenta ca vreau reteta, fac colectie de retete de la tine. Nu stiu cind le-oi face ca nici blana de maimuta inca n-am facut-o. Si am mincat deja si borcanul de fineti da tortul asta cu capsuni si ciocolata... toata noaptea mo-i gindi la el

mara72 spune:
maddutz io ma duc sa-ti cumpar ciucalata ca o meriti. De care vrei ca am plecat la non stop ???

maddutz spune:
mara ai noroc ca esti insarcinata (si asa ramai pana la proba contrarie), caci altfel... stai tu cumintica, in patutz la caldurica, si las' ca sor'ta cea noua se descurca ea! si asa nu o mai incap hainele ca...a pus 2 kg pe ea!
(dupa o cutie de cioco Merci, normal!)
oricum si

uratica spune:
hahaha!sa vad daca va lasa intrusu ceva din tort!
da palmez eu cumva si va trimit o felie!!!!!!!!!!!pai nu madutule?pot eu sa va las fara felia de tort?
mara-cat despre retete nu le mai divulg!ca sunteti gravidute si nu vreau sa salivati pe aici!sa ma pocniti!
uite madutza si-asa se plange ca s-a ingrasat!
asa ca dati toata ciucalata la mine si voi tineti cura de slabire!ca eu tin de ingrasare!!o sa vedeti cum va ajung eu din urma!!
si mai fetelor..surate surate..da madutz a fost chinuita saracuta de mica!ca au tinut-o numai cu bigudiuri in cap de a iesit ea carliontata!si surata ei mara-intinsa!
hihi..hai ca-si baga si intrusu nasu pe-acilea!curios mare!ia sa-l trimit eu dupa ciucalata!!da vreau bicicloanta marei-ca e drum lung pana la non stop!ca la noi demolara astia toate chiosculetele!

maddutz spune:
fetelor, io pic la datorie!...adica cu gandul la ciucalata, ma retrag in vastele mele apartamente!
somnic usor la toata lumea!

petrutaf spune:
si..............a murit si speranta(test negativ)asta e lasa ca data viitoare va fi mai bine
uratico cred ca nu mai vrei berea fara alcool ca vad ca aseara v-ati chefuit cu cioco, torturi care mai de care mai bune si baurati vin ( pai cum ramane cu bebeii din burtica voastra vreti sa-i ametiti?) ia treceti din nou pe bere fara alcool
eu imi rezerv dreptul de a trece pe vin sa recuperez ce am pierdut aseara daca am lipsit de la petrecerea voastra (virtuala) si deh vorba aceea romanul bea si de bucurie si de necaz

petrutaf spune:
uite ca sa nu va suparati pe mine ca am inceput ziua cu asa un mesaj urat va pregatesc pe cand va treziti, ceiutul si lapticul.......sa aveti pofta buna

duia76 spune:
Buna fetelor !
Nu am mai scris niciodata , acuma m-am hotarat sa fac acest lucru pentru ca sunt foarte aproape de subiect.
Eu am endometrioza , am fost operata de prof. Stamatian , am facut doua inseminari nereusite iar acum , daca totul v-a fi in regula , voi incepe tratamentul pentru FIV de la mijlocul lunii aprilie .
M-am hotarat cu greu unde sa incerc FIV , am oscilat intre Ungaria si Cluj , pana la urma am ales ca si voi , Clujul , poate ca mi-ar fi placut sa merg la Dr. Micu in speranta ca ar putea fi mai atent pentru ca nu este chiar asa de ocupat ca si Stamatian si nu este implicat in asa multe proiecte , insa acest lucru nu este posibil , eu fiind pacienta lui Stamatian de mai mult timp.
Am doua intrebari : de unde v-ati cumparat tratamentul , banuiesc ca ati ales varianta cea mai ieftina si daca pe perioada stimularii ati fost internate in spital , aproximativ cate zile ?
Astept raspunsurile voastre iar la cele care asteptati in curand doua liniute vi le doresc din tot sufletul , orice reusita ne da noua celor care inca nu am reusit o raza de speranta si incredere .
Va pup.