Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(27)
Raspunsuri - Pagina 7
katteryna spune:
Roxxy si eu incerc dar zice ca am mai votat o data saptamana asta... Asa sa fie?????Nu-mi amintesc nici ce am facut ieri d-apai toata saptamana... Dar daca ne mai amintesti luni, il votez si eu pe hotoman
15+
Roxxy80 spune:
Multumim .
Citat: |
citat din mesajul lui katteryna Roxxy si eu incerc dar zice ca am mai votat o data saptamana asta... Asa sa fie?????Nu-mi amintesc nici ce am facut ieri d-apai toata saptamana... Dar daca ne mai amintesti luni, il votez si eu pe hotoman 15+ |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 14+
cristina_ana spune:
Am venit si eu din plimbari prin Plaza
Roxxy, am votat si eu nazdravanul tau!
Kiki, felicitari pentru gemanuti!!!! Super ca fibromul nu a mai crescut!
Monicuta, mie sa stii ca nu mi-ai facut pofta cu tortul ala! Ma mir si eu de mine, dar eu sunt mai mult cu mancarurile decat cu prajiturile.
Lutoniana,....pai, cu salatele m-am tinut de ceea ce mi-am propus, dar doar la pranz. Dupa-amiaza am calcat stramb aproape zilnic. Mancam eu ca o fata cuminte gratarelul si salatica, dar mi se facea o foame dupa cateva ore...!!!! Si daca mai eram si pe afara clar: Forneti, ciocolata, etc! Dar in orice caz, nu mai mananc asa mult ca pana acum.
Panda, nu am apucat sa citesc explicatiile, dar sunt sigura ca sunt explicite si complete! Urmatorul capitol vreau sa il fac eu, sa-mi intru in mana!
Poze o sa pun si eu maine. Deocamdata cu mine si familia, ca la burtica nu am apucat sa-mi fac.
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 14+
POZE
kemsy spune:
Mai mai ce dea poze . Chiar m-am...enervat, maine adaug si eu poze,ma duc sa aduc camera si imi pun sotul sa ma...fotografieze .
Pana una alta, alta belea pe capul meu...Mi-au aparut pe brate niste bubite rosii, care ma mananca. O fi intoxicatie alimentara?Am impresia ca ma mananca toata pielea.... Si daca ar fi intoxicatie cat de grav ar fi??.
12+
cristina_ana spune:
Am vazut si eu poze cu burticile frumoase!
Acuma m-am prins ca trebuie sa punem poze numai cu burticile, si nu cu de toate, asa ca maine am sedinta foto!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 14+
POZE
adriana_m spune:
Am intrat si eu sa va salut.
Kiki felicitari pt bebei. Ce bine ca nu a mai crescut fibromul si poate se retrage de tot.
Monica tortul arata demential si daca nu as avea greata asta acum m-as apuca de el.
O sa incerc sa pun si eu poza sa ne cunoastem mai bine. Poze cu burtica nu am inca dar poate cu ocazia asta imi fac.
Lutoniana clare explicatii ai dat. si normal ca e total diferit si de aici. cate tari atatea obiceiuri.
Adriana 11+ si Robert Cristian (08.26.2004)
katteryna spune:
kemsy si eu am avut o alergie pe piept dar eu stiu ca era de la parfum sigur si am folosit alcool mentolat iar in 2 zile mi-a trecut. Daca ai la indemana poti folosi si tu, cel putin iti alina mancarimea si nu cred ca dauneaza cumva.
15+
kemsy spune:
Fetelor, am pus si eu poze Sa nu va speriati de burta mea de 12 saptamani si 3 zile. Primele 2 foto, desi sunt off topic, va arata muza ID-ului meu de pe forum .
Vizionare placuta
12+
monica_dicut spune:
HUh, gata, blatu-i la cuptor, crema la racit, de construit il construim maine ca deja pic din picioare de somn si de durere de oase.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 14+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
delia79 spune:
saluti
Kiki, felicitari pentru puiuti
Kemsy, si eu sunt de parere sa mai incerci la alt doctor. Stresul nu-ti face bine nici tie, nici lui bb.
Monica, arata super tortul ala. Eu sunt o mare mancatoare de dulciuri, dar de cand cu sarcina nu am mai putut manca decat in cantitati mici si rar.
Va spuneam ca am primit cateva pozici cu bb de la eco intr-un plic roz si ma gandeam eu ca are legatura cu sexul copilului. M-am inselat . Toate plicurile sunt la fel...doar roz.
Fetelor, vreau si eu sa va vad si sa pun ceva poze cu mine sa ma cunoasteti. Asa, din ce poze am vazut pe la semnaturile voastre, se pare ca toate fetele frumoase sunt la noi la odisee. Imi dati si mie parola? pleassseeee
Oricum super ideea cu albumul comun, bravo Monica.
va tuc pe obrajori
12 +
in curand mamy de bb scump