Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(27)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Delia misiune indeplinita, ai PM.
Acum ma bag la nani....ca am amortit pe scaun in fata calculatorului.
Monica sa ne zici maine cum a iesit tortul....dupa ce pleaca musafirii

Cea mai fericita 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Lutoniana, merci mult de tot!

am vazut burticute frumoase foc

maine fac rost si eu de o poza, sper sa ma descurc sa fac un album.

somn usor fetele

12+

in curand mamy de bb scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINA_MOCANU spune:

buna fetelor,sunt o viitoare mamica din baia mare,(daca mai e cineva de acolo sa imi scrie)dpn 14.09.2009,dn 13.07.1981.
eu am mai avut trei sarcini oprite in evolutie ...sper cu asta sa merg pana la capat.am o intrebare si voi va speriati din orice?daca mi-e rau ma intreb de ce,daca nu la fel si tot asa intrebarile si stresul meu continua in fiecare zi.eu merg la dr saptamanal,fac echo si iau tratament pentru mentinere.sper sa fie ok.daca mai e cineva in situatia mea va rog sa imi spuneti.

Mergi la inceput

Incredibil.....la ora asta dormiti ?

Cea mai fericita 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata

Profit pana isi bea Alex laptele sa scriu si eu ceva ,ca dupa trec la smotru si la bucatareala

Alina_Mocanu,bine ai venit,speram sa te simti bine printre noi si sa-ti ajute DD sa duci sarcina pana la capat

Noi aseara am iesit in oras,la o pizza,o poveste...mama,ce dooor mi-a fost. Parca eram ,de cand am ramas gravi,n-am mai iesit.

Vreau si eu parola

Poze cu noi

16+ si de Alex (2 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Alina Mocanu te primim in gasca noastra dar in ceea ce ma priveste te sfatuiesc sa faci eforturi de a gandi pozitiv, sa fii optimista, sa constientizezi deja ca tratamentul de sustinere isi face efectul si ca bebelusul tau se dezvolta normal si in parametri.
Cu atitudinea pe care ai lasat-o de inteles mai sus vei ajunge la 9 luni (ca stiu ca vei ajunge) plina de stres, oboseala si altele...urate.
Aici vei gasi fete care sa-ti rasunda la intrebari, care sa te faca sa razi, vei gasi retete de torturi....(delicioaseeeee) si o atmosfera de prietenie care creste si dospeste pe zi ce trece EXACT CA MINUNILE DIN BURTICILE NOASTRE.
Fii binevenita

Cea mai fericita 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Selen,Lutoniana
Mi-am schimbat semnatura
Fug sa vad pozele

Poze cu noi

Melania, de Alex (2 noiembrie 2007)
si 16+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Neatza fetele\!
sunt si eu pe aici azi....sunt la soacra-mea cat e plecat sotul la revizia masinii....si cum aici este net, am incarcat si eu pozele pe contul comun
si am vazut si ceva burtici dragutze! Lutoniana, intr-adevar la tine nu se vede nimic...asteptam poze mai "relevante"

Eu am evitat sa intru pe reteta de tort a Monicai, pt ca sigur salivam pe taste, si cum sunt o putoare oricum nu ma apucam sa fac, si-mi cumparam vreo porcarie de la magazin

Kiki, felicitari pt vestile bune! ai grija de tine, asculta doctoru, si ochiu pe telenovele

Mary
, ai PM!

Ce mai vroiam sa zic?? a, da, Panda, multumim de explicatii, asa par ok, mai ramane sa si incercam, si daca ne prindem urechile te anuntam

Va urez un weekend frumos (aici vad ca a iesit soarele, in sfarsit, dupa ce ieri a fost o vreme ciudata, care a evoluat de la soare la ninsoare si iar la soare ). Si mai vin si ai mei in vizita azi, ce bucurie! au zis ca-mi aduc floricele sa le plantam in curte, de-abia astept sa-mi vad curticica plina de culoare!

ursuletzul nostru

16+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Mary , daca ai mai spus...fii intelegatoare cu mine.....dar ai aflat ca e fetita ?
Pe langa minunatia aceea de baietel ?
Superrrrrr

Stiti fetelor ca ma holbam si eu efectiv la pozele puse in albumul nostru si exceptand burticile nu am putut sa nu observ privirile atat de fericite care cred ca sunt mai importante decat orice; au o licarire atat de frumoasa in ele.....
Selen esti o scumpa...iar Santorini sa stii ca as vrea si eu sa fiu asa supla si bine ...ca eu pe langa burtica mai am si cateva straturi adipoase .
Toate fetele merita cate o de la mine

Cea mai fericita 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Buna dimineata burtici cu bebici!
Am admirat toate burticile frumoase!
kemsy intr-adevar m-am topit dupa ochii muzei tale E o dulceata de pisicuta
monica vreau si eu la bebitza al meu ochi albastri ca ai tai
Weekend frumos cu soaaaaaare pana in Anglia la Lutoniana

15+

Mergi la inceput