Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(27)
Raspunsuri - Pagina 6
lutoniana spune:
Si eu zic ca e mai bine pe mailul comun...sa fie pe webshots numai burticiiiiiii
Pai mai fetelor trebuie si eu sa bag o bluza mulata si o poza profil/medalie ca la mine nu se vede burtica si va garantez ca am si eu
Cea mai fericita 15+
diamar78 spune:
La noi in Romaina ca sa recoltezi celulele stem te costa 3200 ROn atat este si in UK? Oricum e un gest frumos din partea ta. La noi nu stiu daca se poate dona.
Si pe noi ne cam depaseste suma desi suntem amandoi absolventi de facultate si avem niste salarii de toata jena asa ca nu cred ca o sa mai recoltam.
12+ si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
kiki_cri spune:
Buna seara fetelor!!!
Am sosit si eu de la doc dupa ce am asteptat cam o oar si jumatate peste ora la care eram programataDAR ce nu fac eu pt bebei...
Deci, copilasii sunt bine, unul are cica 11 sapt si 3 zile si unul 11 sapt si 2 zile...fibromul nu a mai crescut din fericire!!!! DAR sunt considerata in continuare o sarcina cu risc...cu mare risc...si chiar a zis ca daca accept sa fiu un "caz medical" pt el...am zis ca da...clar atata timp cat totul va fi bine ...Mi-a mai zis ca eu sunt o gravida care trebuie sa stea acasa sa se uite la telenovelein sensul ca nu am voie sa fac efort mai deloc si cat pot sa stau in pat...acasa...
Eu sunt f optimista si sigura ca totul va fi bine.
Monica ma bucur ca l-ai simtit pe bebe!!!!abia astept si eu!!!!
Va va mai scriu maine ca sunt fff obosita!
KIKI 12+
lutoniana spune:
kiki astea da vesti !!!!!!!!!!!!!!!!
Felicitari....cand ai spus ca au varste diferite mi-am amintit ca am avut 2 colegi gemeni de liceu care daca se certau...unul dintre ei venea mereu cu argumentul urmator:
"tu sa taci din gura ca eu sunt mai mare cu 7 minute".....ce placere imi face ca mi-am amintit asta multumita tie
Cea mai fericita 15+
katteryna spune:
kiki_cri sa-ti traiasca copilasii si sa fie sanatosi! Fii optimista si ai sa vezi ca o sa fie bine! Multi pupici la bebelusi
15+
lutoniana spune:
Asta a fost tot ???
Monica faci tortul ?
Fetele v-ati culcat ?
Poate apar fetele de peste oceane cu ceasurile reglate altfel .....MangaGirl ti-a trecut raceala ?
Eu mai astept .....
Cea mai fericita 15+
Roxxy80 spune:
Uitati un hot de paine http://concurs.pampers.ro/profile/28785
Daca va place de noi, poate ne dati un mic vot .
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 14+
lutoniana spune:
Roxxy eu am incercat dar zice ca numarul meu nu-i bun
Conteaza ca mi se pare poza foarte draguta si reusita ?
Cea mai fericita 15+
Roxxy80 spune:
Esti o scumpa .
Ai nr din afara si din cauza asta, trebuie sa fie o retea de aici de la noi.
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Roxxy eu am incercat dar zice ca numarul meu nu-i bun Conteaza ca mi se pare poza foarte draguta si reusita ? Cea mai fericita 15+ |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 14+