Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(27)
Raspunsuri - Pagina 5
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui panda77 lutoniana, mie mi-a placut "placinta" ta . |
va multumesc stimata doamna
Cea mai fericita 15+
pazza spune:
un pupic de la mine ... nu prea mai am timp sa intru pe forum dar sa stiti ca ma gandesc la voi...grija de voi si de burtici...muah
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=pazza&year=2009&month=10&day=21&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed>
love ya bebel
pazza spune:
<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=10&day=21&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=10&day=21&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>
love ya bebel
diamar78 spune:
Lutoniana, multmuesc de explicatii, auzisem eu ca acolo nu se practica asa ceva dar am zis sa aud si alta parere.
Dr la care merg eu face vreo 3 eco in toata sarcina si de fiecare data cand merg la control imi face tuseu vaginal. A spus el ca asa verifica cum e colul uterin. Daca nu am probleme ma gandesc ca nici nu mai trebuie sa merg in ficare luna la el ca sa-mi faca numai tuseu. O sa-l mai intreb luni cand merg la el si o sa-i spun cum ca in UK nu se practica.
La moasa ii dai ceva cadouri sau bani?
12+ si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
panda77 spune:
Uaaaaauuuuu! Ce burticute frumoase! Mai sa fie, ce ciudat e sa pun fetze pe numele si stilul vostru de a scrie...
Oricum, ca idee, sa va faceti si poze din profil, frate! Ca alea sunt pozele cele mai relevante.
Panda, 13+ cu
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
lutoniana spune:
citat din mesajul lui katteryna Gata, am facut pasul Lutoniana nu esti singura! 15+ |
Superrrrr....ma simt mult mai bine ca stateam acolo ca o cucuvea.
Burtica ta e minunata
Cea mai fericita 15+
katteryna spune:
Si ce frumos ar fi daca si la noi ar fi ca la tine Lutoniana... Cat de linistita si relaxata as fi eu acum! Dar poate copilul meu se va bucura de civilizatie...si nu de medici sau clinici care ti-ar spune orice numai sa descarci banuti in buzunarul lor! Am devenit
15+
lutoniana spune:
citat din mesajul lui diamar78 La moasa ii dai ceva cadouri sau bani? |
Nu, exclus, nu primesc nimic. Orice atentie, ciocolata, flori, bani sunt trimise la DONATII (charity).
Si ca sa ma simt impacata si eu cu mine si cu Dumnezeu am hotarat sa imi donez placenta.
Am citit mult despre acest subiect si pt ca oricum nu am bani pt celule stem, am aflat ca ei extrag aproape 100 ml de sange din placenta care poate fi folosit la transfuzii la copii cu leucemie si la adultii cu boli grave de sange.
Si asa o aruncau, macar pot face si eu un pustiu de bine si poate chiar ajuta pe cineva.
Inainte sa nasc cu o saptamana imi fac analize de sange complete sa vada ce si cum si imi garanteaza ca lui Bebitza nu-i fac nimic, nici nu au treaba cu el, doar vine un asistent specializat la nastere si ia placenta mea.
E bine ca am mai aflat cate ceva ca eu stiam doar ca placenta e folosita la ceva produse cosmetice.....dar zice ca ea dupa nastere mai are inca sange in ea ....care este foarte pretios.
Cum vi se pare ideea mea ?
Simt nevoia sa fac ceva ca un semn de multumire ca toate decurg bine .....si sa ii multumesc lui Dumnezeu ca daca eram acasa (si nu vreau sa fiu melodramatica) dar nu as fi avut banii necesari pentru tot ceea ce povestiti voi.....si slava domnului aveam un post bun...scoala....(ca asa mi-a zis cineva la o interventie mai demult, care m-a cam durut dar acum a trecut) ca a facut facultate si master si de'aia are bani si face ce analize doreste .....
Am vrut sa raspund ca am putin mai multa scoala decat acestea doua ...dar mai bine ca nu am facut-o ca mi-ar fi parut rau....... (si am fost mereu adepta ca scoala NU te face om)....
Cea mai fericita 15+
monica_dicut spune:
Haideti ca am pus si moi pozele
Si am vazut si fete frumoase
CIne a pus info alea utile acolo, nu credeti ca ar fi mai bine sa le punem pe mailul comun? Ma gandesc ca de acolo ar fi mai usor de accesat.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 14+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata