Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(27)
Raspunsuri - Pagina 20
panda77 spune:
patibuz, bun venit in randul nostru, sarcina minunata si bb sanatos! 
adela, tin pumnii pentru eco azi! Si pentru toate burticile care merg azi la control/eco 
Panda,
13+ cu 
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
panda77 spune:
Fetelor, vreau sa stiu cine dintre fetele care n-au mai facut-o se inscrie la creat noul capitol? Pentru exercitiu, fireste. ![]()
Cristina, te dadeai mare ca vrei tu, unde te-ai pitit?
Panda,
13+ cu 
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
Angela Panduru spune:
Multumesc mult panda77
eu va citesc in fiecare zi dar scriu mai rar,sunt si eu mai timida de fel ,despre mine sa va spun ca sunt fericita ca am ajuns pana aici cu sarcina ,am facut 4D si se pare ca o sa am o printesa.
adela2006 si eu sunt din timisoara si sunt la bega la dr Craina Marius ,tu la cine esti ?
Monica si eu sunt in concediu de risc maternal si a fost foarte simplu ca ai mei de la servici au contract cu medicina muncii,cu adeverinta de la ginecolog au rezolvat ei tot repede.
17+
panda77 spune:
Felicitari, Angela, pentru printesa! Cred ca esti in al 9-lea cer de bucurie! 
Cat despre timiditate, cred ca daca stai prin preajma o sa te lecuiesti
. Nici eu nu am fost "scriitoare" in odiseea Ilincai, dar uite ca acum nu-mi mai tace gura! 
Panda,
13+ cu 
moni_iulia spune:
'Neatza si de la mine!
Si eu sunt interesata sa fug cat mai repede de la servici
.
Cele 90 de zile pe ce motiv se pot lua?
Nu am prea inteles cum e cu concediul de maternitate. Stiu ca-s 126 de zile si trebuie sa-ti opresti 42 zile postnatal. ca sa fii sigura mai pui 2 saptamani si rezulta 56 zile postanatal. Asta inseaman ca-ti raman 70 zile calendaristice prenatal. Asa ar fi perfect, da' am mai auzit si de varianta ca se da prenatal doar dupa 7luni si 10 zile de sarcina. Voi stiti ceva de asta?
Si scrie undeva in lege ca pt concediul de maternitate se calculeaza co?
Iulia
11+
Ellenuta spune:
angela felicitari pentru fetita! sa fie sanatoasa si sa stea la mami in burtik pana la 40s!
adela cartofii noi i-am luat de la carrefour .. dar nu recomand .. dau dependenta ..

Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
11+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
alex1405 spune:
'neata si de la mine burticuse!
Am recuperat si eu weekend-ul, dar nu mai retin prea mult din ce am citit, ca am facut-o pe bucatele
.
In orice caz, am votat "hotul de paine" 
MangaGirl, stii cum e..."asculta-i pe toti si fa ca tine". Nu e placut, intr-adevar, ca parintii sa nu-ti fie aproape, dar tu gandeste-te la tine si la "indragosteala" de la eco si vezi-ti de viata in continuare asa cum planuisei. Parintii o sa se impace cu ideea pana la urma.
Monica, te invidiez pentru casa plina de flori
Am sters de pe webshots albumul cu info, pt ca oricum le trimisesem deja pe mailul comun. Acum intru sa vad burticile ![]()
Ellenuta spune:
stati cumintele sa fac capitol nou?
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
11+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
monica_dicut spune:
Angela, felicitari pentru printesa.
Legat de concediu de risc maternal, asta spun, ca noi nu avem medic de medicina muncii (ceea ce este cam pe langa lege pt ca stiu ca toata lumea trebuie sa aiba...) Oricum trebuie sa vorbesc cu doctora mea sa vad ce spune.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
14+ cu
Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata