Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(27)
Raspunsuri - Pagina 21
ninia spune:
Va salut pe toate!
Of chiar dupa prima mea postare nu am mai reusit sa intru in contul meu mai bine de o sapt.
| Citat: |
| Iata-ma si pe mine la prima postare!!![quote] Ce de multe gravidute pe aici!! Mai incap si eu ? Nici acum nu-mi vine sa cred ca deja am trecut de 14 sapt, am fost atat de ingrijorata ca bebe nu este bine.. si asta pt ca in trecut am pierdut 2 sarcini.. asta e alta poveste . Am facut la 12 sapt ecografie amanuntita+triplu test, si bebe e bine , sanatos si voios-oasa . Sper din tot sufletul sa ramana tot asa pana la nastere si dupa, ceea ce va doresc si voua!! mami de Mathias si 14+ |
Nu stiu care o fi cauza , in fine mi-am schimbat parola si vad ca merge deocamdata!
Nu am mai apucat sa multumesc fetelor care mi-au urat bun venit!

La mine toate bine si frumoase, am fost ceva ocupata cu ziua de nastere a strengarului nostru , si la gradi si acasa, ca de o data face feciorul meu 3 ani

Maine merg iarasi la dr. am ceva emotii,zilele astea l-am simtit pe bb mai putin decat de obicei , chiar deloc.. stiu ca nu trebuie sa-mi fac griji ca este inca f mic.. insa totusi.Sper numai ca maine sa vad ca-i bate inimioara!
Vad ca deja va laudati cu burticutele, poze .. alea alea.. bravo voua! Am sa incerc si eu sa pun un link mai tarziu . nu cred ca am una chiar cu burtica la vedere..cu toate ca se vede clar
Mami de Mathias ( 15.03.2006) si
16+
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Buna dimineata dragele mele, sunteti deja un drog si o zic cu mana pe inima: fac ochisori, si pana merg la pisu am deschis computerul sa vad ce mai e nou ![]() Am vazut fete frumoase si burtici si mai si....yamiiii E super interesant sa "legi" niste afirmatii de niste figuri.... MangaGirl ramasesem datoare cu link-ul http://cord.blood.co.uk/ dar acum am vazut ca au si anumite spitale unde se doneaza. Sper sa nasti la unul dintre ele. Al meu este Va doresc o saptamana usoara la munca sau daca stati cu nazdravanii acasa si sa auzim numai vesti minunate. ![]() multumesc dragutza. nu, spitalul meu nu e printre ele, dar ma interesez. Cea mai fericita 15+ |
MangaGirl :-)
12+http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1