Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(27)
Raspunsuri - Pagina 19
Ellenuta spune:
neata burticutse,
poftiti la
si ceiut ..
eu-s cam tuflita ca am visat oribil azi-noapte .. nu va spun ce ca sa nu va bag in sperieti ...
pupicei
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
11+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
monica_dicut spune:
Neatza si de la mine si delfinasul care misuna de zor prin burtica. As sta ore intregi linistita, fara sa fac nimic doar ca sa-l simt. Abia astept sa dea cu toata puterea si sa-l pot simti si la mana si eu si tati (desi tati zice ca a simtit niste vibratii prin burtica ieri dimineata
, da cred ca doar in mintea lui)
Va doresc o zi frumoasa si o saptamana usoara.
La mine o sa fie naspa ca vine iar o vizita di la shentru si ma indoiesc ca voi mai putea intra, data trecuta nu ne-a vizat dep nostru direct si a fost ok dar acum e cu dedicatie
pentru noi.
Eu sincer ma gandesc serios sa intru in medicale ca se anunta niste masuri cam naspa adica micsorarea timpului de lucru si a salariului, concediu de odihna fara plata... asa ca mai bine ma fofilez. Tre sa ma interesez ce si cum sa vad ce pot face ca oricum susnt sarcina cu risc... asa ca..
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
14+ cu
Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
lutoniana spune:
Buna dimineata dragele mele,
sunteti deja un drog si o zic cu mana pe inima: fac ochisori, si pana merg la pisu am deschis computerul sa vad ce mai e nou 
Am vazut fete frumoase si burtici si mai si....yamiiii
E super interesant sa "legi" niste afirmatii de niste figuri....
MangaGirl ramasesem datoare cu link-ul
http://cord.blood.co.uk/
dar acum am vazut ca au si anumite spitale unde se doneaza. Sper sa nasti la unul dintre ele. Al meu este ![]()
Va doresc o saptamana usoara la munca sau daca stati cu nazdravanii acasa si sa auzim numai vesti minunate.
Cea mai fericita
15+
panda77 spune:
Neata si de la noi! ![]()
Peste weekend v-am citit printre picaturi dar nu prea mai tin minte mare lucru, iertati-ma daca nu reactionez la semnale, in cazul in care mi s-a transmis ceva. 
Am intrat pe poze si am vazut burticute tare dragalase, incepe sa se ridice ceata si din capul meu si sa va vad pe fiecare in parte atunci cand "vorbesc" cu voi. ![]()
MangaGirl, incearca sa te detasezi complet de presiunile parintilor sau ale altor rude. Fa-i sa inteleaga ca esti stapana pe viata ta si ca deciziile pe care le iei nu au nevoie de justificare catre ei, ci numai catre partenerul tau. Nici eu nu eram casatorita cand am nascut-o pe Ilinca, desi copilul a fost programat si dorit cu ardoare. Eram impreuna de 4 ani si eu nu imi doream altceva in afara de ceea ce aveam. Dupa ce s-a nascut Ilinca insa, cand am vazut ca pe certificatul ei de nastere era trecut alt nume, m-am gandit mai bine si din considerente de ordin practic si legate de copil am decis sa ne casatorim civil deocamdata. Asa ca Ilinca a fost martora (avea 3 luni) la cununia noastra, la care nu au fost prezenti decat 2 martori, fara sa le spunem parintilor. Lor le-am aratat direct certificatul de casatorie si cu asta basta!
Asa ca parerea mea e sa te gandesti la viitor si la ceea ce-ti doresti pentru voi si copiii vostri si acestea sa fie motivele pentru care faci pasul asta sau nu, si in niciun caz solicitarile familiei largite. 
Panda,
13+ cu 
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
Angela Panduru spune:
Buna ,vreau si eu sa va vad burticile si sa pun poze dar nu stiu cum ,ma ajutati ?plz

angelli spune:
Hello Mangagirl(ce greu mi-e sa-ti pun pe nickul tau
)imi pare rau ca nu ai sprijinul dorit din partea mamei tale!E putin confuza dar sunt sigura ca dupa ce vine nepotel(tica) se va schimba, nimeni nu le poate rezista!
Eu am o prietena care nu s-a casatorit cu tatal copilului, dar acum toti sunt innebuniti dupa fetita!
Va rog fetele din londra eu caut niste e learning centre din uk am gasit 2 ma puteti ajuta? Care sunt cele de top din UK?
Poate imi trimite-ti si mie userul si mailul comun?
Sa vina odata primavara!
Adriana
si
Andreas(28.07.2006)
Roxxy80 spune:
Neata!
- concediu de risc maternal - 120 de zile;
- concediu pt boala obisnuita - 90 de zile.Si ai rezolvat problema.
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Neatza si de la mine si delfinasul care misuna de zor prin burtica. As sta ore intregi linistita, fara sa fac nimic doar ca sa-l simt. Abia astept sa dea cu toata puterea si sa-l pot simti si la mana si eu si tati (desi tati zice ca a simtit niste vibratii prin burtica ieri dimineata Va doresc o zi frumoasa si o saptamana usoara. La mine o sa fie naspa ca vine iar o vizita di la shentru si ma indoiesc ca voi mai putea intra, data trecuta nu ne-a vizat dep nostru direct si a fost ok dar acum e cu dedicatie pentru noi.Eu sincer ma gandesc serios sa intru in medicale ca se anunta niste masuri cam naspa adica micsorarea timpului de lucru si a salariului, concediu de odihna fara plata... asa ca mai bine ma fofilez. Tre sa ma interesez ce si cum sa vad ce pot face ca oricum susnt sarcina cu risc... asa ca.. ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 14+ cu Dragos Alexandru Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita
14+
monica_dicut spune:
Roxx, sarumana, asa as vrea. Dar e cam complicat ala de risc maternal. Ca din cate am citit eu prin lege trebuie o recomandare de la ginecolog apoi sa ti se aprobe de catre medicul de medicina muncii (care noi nu avem asa ceva la societate ..) apoi la hr.. care tre sa mearga la ITM si nu stiu ce tot felul de balarii
al meu director cred ca mi-ar seman imediat pentru ca as salva restul lumii prin plecarea mea, sa vedem ce zice doctora daca ma poate ajuta.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
14+ cu
Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
mihaela amalia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katteryna Mihaela fetitza ta (Amalia, nu?) e o dulcica Vreau si io o printzesica asa frumoasa! 15+ |
Da e fetita mea, Amalia.Multumesc.

'Neata si de la mine.
8+www.tickercentral.com/view/4ufc/3.png" target="_blank"> Mihaela si
www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia
O POVESTE MINUNATA
adela2006 spune:
iutoniana 
foarte frumos gestul tau de a dona placenta , oare se poate si in romania ? nu cred ; sa sti ca mie personal imi plac mult mesajele tale , imi place ca esti asa activa 

kiki_cri sa-ti traiasca bebelasii , ce frumos mi-ar fi placut si mie gemeni ( la prima sarcina , nu acum
)
roxxy80am votat , ce hot scump ai 

alina mocanu bine ai venit
, eu nu prea fac parte din cele ce se sperie repede , dar probabil ca daca pirdeam 3 sarcini eram la fel , incearca sa fi cat mai relaxata , Doamne - Doamne va avea grija de tine 
miha 74 mi se pare mie ca strengarul tau s-a cam obisnuit la voi in pat , asa am facut si eu cu fica-mia si acum gata s-a instalat de tot in patul nostru
,sau or fi ceva dintisori / maselute ? va pup sa treaca si perioada asta
tilibu durerile astea sunt normale la inceput de sarcina 
vad ca vorbiti de scris despre copilasi mai mari ( cele care au inca un copil , asa ca mine de ex
)
inainte sa am copil , sincer va spun ca ma cam plictiseau povestile colegelor " vai sa vezi ce a zis copilasul meu aseara " sau " vai sa vezi ce a facut " ![]()
dar dupa ce am ramas gravida cu alexia si mai ales dupa ce am nascut am vazut cu alti ochi aceste discutii ![]()
cu toate astea incerc pe cat posibil, normal ( ca doar puiul meu e cel mai destept si mai istet nu ?
) sa nu-mi stresez colegii si peietenii cu povestile mele ![]()
asa ca sa zica fetele care nu au inca copii daca sunt sau nu de acord cu astfel de povesti aici
elenuta cartofi noi ? de unde ? mama ce pofta mi s-a facut salivez aici
, vreau si eu
yupiiiii in sfarsit o fata din timisoara , bine ai venit nicoleta 
biaz cum stai cu analizele ? poate fi o anemie ceva , nu prea stiu ce sa zic , am o prietena care pateste la fel , i se face rau din senin , ba chiar lesina , asa a fost si la prima sarcina asa e si acum , starile dispar dupa ce naste
mangagirl
nu lasa nimic sa-ti strice fericirea
cum spune roxxy si elenuta si la noi a fost la fel , cand le-am spus de bebe2 nu a sarit nimeni in sus de fericire
dar le-a trecut , sa vezi ce fericiti vor fi parintii tai cand il vor tine pe bebe in brate ![]()
monica mai nu stiu dar tot\rtul tau arata supeeer , ma bucur ca te-ai distrat bine , ca ai primit cadouri frumoase , m-am tot gandit la tine week-endul asta 
patibuz bine ai venit 
angelli la ce dr mergi ? ma bucur ca am si eu pe cineva din timisoara 

panda iti multumesc mult de parola 
eu astept sa ma sune sa-mi spuna la ce ora sa merg azi la eco , din nou
sper din suflet sa fie azi , sa scap
sper sa fie bine sa-mi iasa bune toate masuratorile , sa scap de amniocenteza
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare