Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(27)
Raspunsuri - Pagina 18
Iulika29 spune:
Na ca am incurcat-o si eu..
Scuze..>Multumesc Diamar78 pt parola....

Iulika, cea mai fericitå
16+
Danuta1979 spune:
Fetelor..stiu ca ati mai explicat dar n-am percutat atunci.
Vreau si eu sa stiu cum se poate intra sa postez poze si sa va si vad.
Si parola de pe mailul comun...plsss
Merci mult!
Dana
13+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
katteryna spune:
Danuta mergi la pag. 1 si gasesti totul in penultimul mesaj. Ti-as fi spus eu dar n-as fi explicat mai bine
15+
Danuta1979 spune:
Merci mult draga mea. Am citit, e f bine explicat. Cine imi poate da si mie, va rog, parola pt. mailul comun?
Merci
Dana
13+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
Danuta1979 spune:
Katerina, merci mult pt parola si pt . ajutor.
O seara frumoasa!
Dana
13+ cu
Alexandra
MangaGirl spune:
fetelor si eu am spus ca nu o sa bag in seama, dar mama mea ma preseaza...daca s-ar putea ar vrea maine sa ma marit. deja m-a intrebat ce am asteptat atat? am deja 3 luni. ce mai e de gandit. am incercat sa-i explic, bb a venit pe nepregatite. noi nu ne gandedam la casatorie, e deja un lucru enorm ce ni s-a intamplat, trebui sa ne obisnuim cu ideea. pentru ea e o tragedie. parca o anuntasem ca sunt bolnava grav.
anyway, incerc sa nu ma gandesc. e stresant totusi...dar nu vreau sa am un copil agitat, asa ca desi cu durere in suflet pentru suferinta ei reala, ma gandesc la faptul ca propriile ei principii si modul de a gandi o fac sa sufere. pentru ca vestea in sine e un motiv de bucurie si nu de intristare.
seara placuta va doresc. maine e luni si nu vreau deloc la munca. mai am inca 5 luni si eu deja m-am saturat :)
MangaGirl :-)
12+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
katteryna spune:
Diamar eu sunt de parere ca deciziile pe care le luam referitoare la familia noastra ar trebui respectate de parinti fara suparari ori incercari de a le schimba.Asa bune sau rele, deciziile sunt ale noastre asa gandesc eu cel putin. Sigur ca ideal ar fi ca in momentul venirii pe lume a unui copil, parintii sa aiba toate cele necesare cresterii si sa nu duca lipsa de nimic, dar si cand nu le avem noi obisnuim sa sacrificam orice pentru copii.
Am citit ca multe dintre voi ati planificat si ati asteptat acesti samburei timp indelungat pana sa apara. In cazul meu nu a fost asa... Cand l-am conceput nu ne la un copil...in mod direct. Indirect ne faceam planuri sa ne facem o casuta si alte cele, insa tot cu gandul la o familie intregita. Acum pot sa sper ca si planurile astea se vor implini pe parcurs. Aaaa si vreau sa spun ca BB a fost conceput in seara in care am fost ceruta de nevasta![]()
Va pup si va doresc la toate intelegere si liniste sufleteasca!
15+
katteryna spune:
MangaGirl te rog nu te mai stresa
Incearca sa privesti situatia prin prisma ta si a iubitului tau si nu din punctul de vedere al parintilor vostri. E viata voastra si o organizati asa cum credeti voi de cuviinta. Sunt decizii care va privesc pe voi si pe care voi le luati nu altii in locul vostru. Iar daca BB a venit acum...gandeste-te cate femei din lumea asta isi doresc unul si nu-l pot avea, cate tratamente fac, cat se chinuie, se roaga si ar face orice pentru a-l avea... Fii fericita si gandeste-te ca DD te-a binecuvantat maritata sau nu.
15+
vik-cj spune:
Buna seara fetelor....harnice sunteti, nu am mai intrat de vineri si deja aproape terminati un alt capitol!![]()
Am avut tare mult de lucru weekendul asta si ma gandesc cu groaza ca miine e luni si iar o iau de la capat...parca nici nu am avut weekend. hmmmm
Monica...mi-ai facut o pofta cu tortul tau...nu am avut timp sa fac si eu unul...asa ca ma consolez cu pireu de castane cu frisca (desi stiu ca direct pe solduri si posterior merge!!!).
Fetelor noi...bine ati venit in grup.
Apropos...imi dati si mie parola ptr userul comun? Ca sa va vad si eu si sa postez si eu ceva poze. Desi...la mine inca nu se vede nimic si azi schimb semnatura...avem 11 saptamini! Abia astept sa se vada si la mine burtica!
Va doresc o seara frumoasa si o saptamina usoara!
11