Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(27)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patibuz spune:

Sal, tuturor... Suntem clienti vechi pe forum, dar ne multumim cu cititul ...Acum am decis sa intram si noi in grupul vostru, sa ne prezentam... Suntem mami Ileana, cu burtica de 14 saptamani, DPN 23.09 dupa calendar si 15.09 dupa eco, si bebe Tudor, de un an si jumatate (2.09.2007).
Noua ne-au mai trecut greturile, pe mami o doare burtica cam rau, probabil de la cezariana de data trecuta, Tudor e un rasfatat care vrea numai in brate si habar nu are ca mami nu mai poate sa il tina pe grasut, iar bebe din burtik si-a facut deja simtita prezenta, saptamana trecuta... In gen suntem bine, sper sa auzim tot de bine de la voi. Ma simt incurajata cand vad ca sunt multe mamicute care mai au un bebe mic si il asteapta acum pe al doilea... Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Draga mea, (apropo, cum te cheama?)
Un copil e un dar de la Dzeu. Voi sunteti deja o familie (nu conteaza ca nu aveti un act sau slujba la biserica). Eu cred ca nu conteaza nici macar religia in care e botezat. Imi pare rau ca reactia mamei tale nu a fost cea asteptata de tine, dar te rog nu lasa nimic sa-ti umbreasca fericirea. Era frumos sa aiba discutia asta cu tine in alt context (nu cand o sunai tu sa-i povestesti cu bucurie de bebicul tau).
Uite sa stii ca pe mine m-a deranjat la ai mei ca nu au fost la fel de extaziati cand le-am spus de bb2 la fel cum au reactionatv cand le-am spus ca sunt gravi cu Matei (atunci erau in stare sa urle pe strada in gura mare ca vor fi bunici). cand le-am dat vestea de bb2, m-au felicitat cu jumatate de gura si nu s-au putut abtine sa-mi vorbeasca de situatia nasoala din tara, d efaptul ca sotului meu nu-i mai merge bine la serviciu. Vreau sa-ti spun ca le-am inchis gura imediat si le-am spus ca e un copil la fel de dorit ca si primul, nu a venit in urma unui accident si asa cum creste Matei va creste si el (in sufletul meu simteam ca bebe din burtika simte vorbele lor si eram f revoltata). Din pacate nu au fost singurii care au reactionat asa si tot timpul am reactionat ca o leoaica si am inchis gura tuturor.

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

buna dimineataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nu am mai scris de mult, dar nu am stat pe acasa. voiam sa va spun ca am fost la scan miercuri si l-am vazut pe bb si mi-au dat lacrimile. statea in cap si dadea din picioare si facea cu mana si sugea degetul. e sanatos si miscaret. mi-a facvut cu testul combinat pentru downs syndrom si riskul e minim. am 58 de kg si mi-e rau dupa amiaza de nu mai pot. :)dar am rabdare, poate trece.

dimineata ma trezeste devreme, seara ma blegeste devreme si dk nu-i convine ceva, mi-e din ce in ce mai rau.

dar la scan a fost un moment deosebit, foarte simpatic bbtiza si cumva, foarte real. nu ne asteptam sa fie atat de activ si de saltaret. cu alte cuvinte, m-am indragostit.

seara m-am intristat pentru ca am vorbit cu mama si a reacvtionat exact asa cum ma asteptam. bucuria ei e conditionata de verigheta pe care nu o am. singura reactie a fost ca trebuie sa ma cunun ca nu e bine pentru noi si ca sa o anunt cand am rezolvat treaba. a doua zi m-a sunat sa-mi spuna iarasi despre principiile ei si despre faptul ca sa-mi botez copilul la ortodocsi. nu accepta la catolici, cum e prietenul meu. vestea asta in loc sa o bucure, a intristat-o. mi-a spus ca s-ar fi bucurat dk s-ar fi intamplat in ordinea logica.

tata inca nici nu a aflat si nici macar nu stiu cum sa-i spun, ca ea nu vrea sa-i spuna.

incerc sa nu ma gandesc si sa nu ma deranjeze, desi ma asteptam la mai multa sustinere. in acelasi timp stiu cum e lumea acasa si cum se gandeste, iar mama este o bisericoasa, deci nu cred ca puteam sa ma astept la mai mult decat la o mica tragedie.

lutoniana zi-mi cum fac sa donez placenta?

ah, am uitat sa va spun ca bbitza are 5.5cm :)
v-am pupat. duminica placut. http://picasaweb.google.co.uk/maria.ciubotaru/BB?authkey=Gv1sRgCJbboOuUvJ6dxAE# br / . sa-mi spuneti daca merge link-ul

MangaGirl :-) 12+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 14+

maria ma numesc :) multumesc pentru incurajari. intr-adevar incerc sa alung unde intr-un coltisor reactia mamei. nu ma asteptam la ceva vesel, dar si cad o primesti, parca tot te deranjeaza. ceea ce ma supara e ca stiu ca s-ar fi bucurat, dar relagia uneroi face din omanei niste robotei care iau ad literam tot si cred ca D-zeu te bate daca nu respecti regulile ca in carte. Si eu cred la fel, copilul asta, desi intamplator a venit pentru ca are un motiv sa vina. si sunt convinsa de chestia asta. nu pot sa inteleg cum poti sa-ti conditionezi bucuria de niste canoane bisericesti. in fine, acum nu mai conteaza. sa fie bb bine si restul vin de la sine.

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

MangaGirl felicitari !!!!!!!!!! stiam ca va fi super la scan...asa am simtit si eu.
Ce test ti-au facut pentru sindrom Down ?
Nu lasa nimic sa-ti umbreasca fericirea si fa exact ce iti spune sufletul sa faci....
Cu placenta caut pliantul si revin sa-ti dau link-ul...mai pe seara ca acum ma innebuneste sotul sa mergem la plimbare ca e soare mare si frumos.

Cea mai fericita 15+

a fost criminal :) tipa mi-a zis ca mi-a facut combined test. pe foaie scrie Maternal Serum Biochemistry. si la risc estimat de Trisomie 21 zice 1 in 18900 de cazuri. adik, din cate am inteles riscul e foarte, foarte mic. asta in conformiate cu varsta mea. si s-a luat in calcul si grosimea translucentei nucale, osul nasal si ritmul cardiac al fetusului. tie ce ti-a facut? si oare imi mai fac si alt test la urmatorul scan?

a fost super afara azi. am fost in parc la o plimbare cu o prietena. acum am duc sa mananc ceva ca sunt rupta de foame.

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

ssalutari

MangaGirl, si eu te incurajez sa te bucuri de mica fiinta din tine, bb e cel mai important acum.

Am pus pozici cu burtica pe contul comun . Desi sunt constienta ca nu copilul se vede, eu tot sunt mandra ca am un inceput de burtica .

Nu mai stiu cine intreba (scuze, neuron adormit) cam cat de mare e bb la 12 sapt+, facand comparatia cu un fruct. Am citit ca uterul e cat un grapefruit, iar locatarul cat o piersica .

Ma duc la o plimbarica, e soare afara si temperaturi pozitive

12+

in curand mamy de bb scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Lutoniana,esti o scumpå cu avocado lu mama .

Nu mai rade, ca ma uit la semnatura ta ...si ma gandesc ca al tau daca are o saptamana mai mult o fi cam cat un.....ananas ????

Da Doamne sa fie sanatosi....toti copilasii, este tot ce imi doresc.

Cea mai fericita 15+

Bunå seara fetelor!!

Lutoniana m-ai facut så rad cu o pofta de nedescris cu ananasu'..Esti o scumpå..

Plec sa citesc din urma si apoi vad daca am primit parola ca ma bag la poze..

Vå pup

Iulika, cea mai fericitå16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Buna seara burticute!
Doamne ce zi frumoasa a fost, m-am plimbat si m-am plimbat, numai pe afara as fi stat
MangaGirl ma bucur ca ti-a iesit testul bine. Si apropo, cam in aceeasi situatie sunt si eu, nu sunt casatorita insa personal nu vad in asta nici un inconvenient. E drept ca si parintii mei si in special mama si-ar fi dorit sa fiu "citita in biserica" dar i-a trecut repede pentru ca nu i-am bagat in seama comentariile Noi avem planul nostru...o sa facem cununia civila dupa Pasti iar in noiembrie vom face o petrecere care va tine loc si de cununie si de botez Fruntea sus si nu lasa nicio suparare sa-ti umbreasca fericirea de a avea un copil sanatos!

15+

Mergi la inceput

Gata am intrat ...Multumesc pt parolåLutoniana si Delia..

Wow am vazut burticile..Eu care ma laudam ca am burtica mare.. Fetelor ma intreceti..Si ce burticele frumusele..

Lutoniana cred ca este invers stii tu cu avocado si ananasulA fost super tare.....

Delia esti superbåå....

Kemsy eu nu stiu cum arata o burtica in luna 7 ..asa o fi aratand?!..Ai o burticutzå frumoaså..Si så stii ca m-am topit dupå pisu tåu...am si eu una bucata nebuna acaså..

Santorini frumoaså tare burticutza..

Katteryna super burtica mancacioaså...
Monica_dicut frumoaså burtica si tu esti tare scumpicå

Gata ma apuc så pun poze cu mine..

Vå pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Delia sunteti niste frumosi amandoi si asa va fi si bebitza din burtica mica. Sa dea DD sa fiti sanatosi toti trei!
Mihaela fetitza ta (Amalia, nu?) e o dulcica Vreau si io o printzesica asa frumoasa!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Mangagirl, Katteryna, eu sunt casatorita dar mama tot nu a fost incantata de al doilea bebe. Se gandeste cu groaza ca trebuie sa vina la mine la inceput sa ma ajute. I-am spus sa stea linistita ca nu fac decat 3 copii.

12+ si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Gata terminat atasat pozele.

Mergi la inceput