Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(27)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nu am mai scris de mult, dar nu am stat pe acasa. voiam sa va spun ca am fost la scan miercuri si l-am vazut pe bb si mi-au dat lacrimile. statea in cap si dadea din picioare si facea cu mana si sugea degetul. e sanatos si miscaret. mi-a facvut cu testul combinat pentru downs syndrom si riskul e minim. am 58 de kg si mi-e rau dupa amiaza de nu mai pot. :)dar am rabdare, poate trece.

dimineata ma trezeste devreme, seara ma blegeste devreme si dk nu-i convine ceva, mi-e din ce in ce mai rau.

dar la scan a fost un moment deosebit, foarte simpatic bbtiza si cumva, foarte real. nu ne asteptam sa fie atat de activ si de saltaret. cu alte cuvinte, m-am indragostit.

seara m-am intristat pentru ca am vorbit cu mama si a reacvtionat exact asa cum ma asteptam. bucuria ei e conditionata de verigheta pe care nu o am. singura reactie a fost ca trebuie sa ma cunun ca nu e bine pentru noi si ca sa o anunt cand am rezolvat treaba. a doua zi m-a sunat sa-mi spuna iarasi despre principiile ei si despre faptul ca sa-mi botez copilul la ortodocsi. nu accepta la catolici, cum e prietenul meu. vestea asta in loc sa o bucure, a intristat-o. mi-a spus ca s-ar fi bucurat dk s-ar fi intamplat in ordinea logica.

tata inca nici nu a aflat si nici macar nu stiu cum sa-i spun, ca ea nu vrea sa-i spuna.

incerc sa nu ma gandesc si sa nu ma deranjeze, desi ma asteptam la mai multa sustinere. in acelasi timp stiu cum e lumea acasa si cum se gandeste, iar mama este o bisericoasa, deci nu cred ca puteam sa ma astept la mai mult decat la o mica tragedie.

lutoniana zi-mi cum fac sa donez placenta?

ah, am uitat sa va spun ca bbitza are 5.5cm :)
v-am pupat. duminica placut. http://picasaweb.google.co.uk/maria.ciubotaru/BB?authkey=Gv1sRgCJbboOuUvJ6dxAE# br / . sa-mi spuneti daca merge link-ul

MangaGirl :-) 12+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Draga mea, (apropo, cum te cheama?)
Un copil e un dar de la Dzeu. Voi sunteti deja o familie (nu conteaza ca nu aveti un act sau slujba la biserica). Eu cred ca nu conteaza nici macar religia in care e botezat. Imi pare rau ca reactia mamei tale nu a fost cea asteptata de tine, dar te rog nu lasa nimic sa-ti umbreasca fericirea. Era frumos sa aiba discutia asta cu tine in alt context (nu cand o sunai tu sa-i povestesti cu bucurie de bebicul tau).
Uite sa stii ca pe mine m-a deranjat la ai mei ca nu au fost la fel de extaziati cand le-am spus de bb2 la fel cum au reactionatv cand le-am spus ca sunt gravi cu Matei (atunci erau in stare sa urle pe strada in gura mare ca vor fi bunici). cand le-am dat vestea de bb2, m-au felicitat cu jumatate de gura si nu s-au putut abtine sa-mi vorbeasca de situatia nasoala din tara, d efaptul ca sotului meu nu-i mai merge bine la serviciu. Vreau sa-ti spun ca le-am inchis gura imediat si le-am spus ca e un copil la fel de dorit ca si primul, nu a venit in urma unui accident si asa cum creste Matei va creste si el (in sufletul meu simteam ca bebe din burtika simte vorbele lor si eram f revoltata). Din pacate nu au fost singurii care au reactionat asa si tot timpul am reactionat ca o leoaica si am inchis gura tuturor.

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

buna dimineataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nu am mai scris de mult, dar nu am stat pe acasa. voiam sa va spun ca am fost la scan miercuri si l-am vazut pe bb si mi-au dat lacrimile. statea in cap si dadea din picioare si facea cu mana si sugea degetul. e sanatos si miscaret. mi-a facvut cu testul combinat pentru downs syndrom si riskul e minim. am 58 de kg si mi-e rau dupa amiaza de nu mai pot. :)dar am rabdare, poate trece.

dimineata ma trezeste devreme, seara ma blegeste devreme si dk nu-i convine ceva, mi-e din ce in ce mai rau.

dar la scan a fost un moment deosebit, foarte simpatic bbtiza si cumva, foarte real. nu ne asteptam sa fie atat de activ si de saltaret. cu alte cuvinte, m-am indragostit.

seara m-am intristat pentru ca am vorbit cu mama si a reacvtionat exact asa cum ma asteptam. bucuria ei e conditionata de verigheta pe care nu o am. singura reactie a fost ca trebuie sa ma cunun ca nu e bine pentru noi si ca sa o anunt cand am rezolvat treaba. a doua zi m-a sunat sa-mi spuna iarasi despre principiile ei si despre faptul ca sa-mi botez copilul la ortodocsi. nu accepta la catolici, cum e prietenul meu. vestea asta in loc sa o bucure, a intristat-o. mi-a spus ca s-ar fi bucurat dk s-ar fi intamplat in ordinea logica.

tata inca nici nu a aflat si nici macar nu stiu cum sa-i spun, ca ea nu vrea sa-i spuna.

incerc sa nu ma gandesc si sa nu ma deranjeze, desi ma asteptam la mai multa sustinere. in acelasi timp stiu cum e lumea acasa si cum se gandeste, iar mama este o bisericoasa, deci nu cred ca puteam sa ma astept la mai mult decat la o mica tragedie.

lutoniana zi-mi cum fac sa donez placenta?

ah, am uitat sa va spun ca bbitza are 5.5cm :)
v-am pupat. duminica placut. http://picasaweb.google.co.uk/maria.ciubotaru/BB?authkey=Gv1sRgCJbboOuUvJ6dxAE# br / . sa-mi spuneti daca merge link-ul

MangaGirl :-) 12+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Biaz, si eu am fost ieri la un pas de a lesina.
Ne-am hotarat sa mergem la Kidex sa cascam ochii. Acolo am descoperit spatiile de joaca amenajate pt copii si cu greu am putut sa-l mai luam pe Matei. M-am agitat destul de mult cu el si cand am reusit sa-l facem sa plece de acolo ca sa dam si noi o raita pe la magazine, mi s-au infundat urechile si simteam o presiune puternica in cap si senzatia de lesin. Am plecat imediat. Cred ca daca mai stateam 5 minute chiar lesinam. Banuiesc ca e normal in sarcina. La prima sarcina nu am patit-o niciodata.

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

MangaGirl felicitari !!!!!!!!!! stiam ca va fi super la scan...asa am simtit si eu.
Ce test ti-au facut pentru sindrom Down ?
Nu lasa nimic sa-ti umbreasca fericirea si fa exact ce iti spune sufletul sa faci....
Cu placenta caut pliantul si revin sa-ti dau link-ul...mai pe seara ca acum ma innebuneste sotul sa mergem la plimbare ca e soare mare si frumos.

Cea mai fericita 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ziua buna burticutse,

e asa frumos afara!!! si eu sunt la job si nu am niciun chef .. as fi vrut in parc cu eva sa ne plimbam, sa ne jucam ... sper sa fie frumos weekendul viitor .. poate chiar tragem o fuga la munte ..

danutza cum ai iesit carnatii?

am vazut ca vorbeati despre statul cu picioarele pe pereti .. si noi ne-am chinuit vreo 8-9 luni pana sa raman cu eva .. stateam cu picioarele pe pereti, pozitia clasica, am incercat tot felul .. si cand m-am dat batuta .. am ramas insarcinata ... acum bb a venit la noi pe nepregatite, la primul neprotejat .. 2 zile am plans ca nu-l vroiam .. acum m-am resemnat ..

roxxy idem .. si la noi a fost la fel cu bb2 .. nu au fost extaziati parintii mei .. ii inteleg .. ca nici eu nu am fost ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 11+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Roxxy si Biaz in legatura cu lesinatul si eu era s-o patesc aseara.M-a luat mai intai o caldura in tot corpul, apoi parca imi amorteau mainile si picioarele, parca simteam cum se scurge sangele...
Pe urma au inceput sa-mi tiuie urechile si sa vad negru in fata ochilor...Nu aveam puterea sa ma ridic in picioare...Offf, ce m-am speriat! Bine ca a trecut!
Am desfacut cum am putut o portocala si fortat am mancat-o, apoi incet, incet mi-am revenit...

Eu cred ca din cauza ca eram prea obosita si nemancata...
Dupa ce am mancat, mi-a fost bine.

Manga girl,, asa sunt mamele...vor sa controleze totul...
Nu-ti face griji.Sa fie bine bebe, sa se nasca sanatos, pe urma vedeti voi cum o sa-l botezati...Stai linistita.lasa grija asta pe mai tarziu.

Lutoniana, tot nu mi-ai spus, e cat o portocala sarcina mea?

Abia astept sa avem burtile cat pepenii!!!

Mariaanna
12+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ButterflySim spune:

Buna fetelor,

am stat o zi sa va citesc din urma

kiki_cri- felicitari tie pentru BBei .
Si tuturor fetelor care si-au vazut sambureii.

alinamocanu- bine ai venit! trebuie sa crezi ca va fi bine. si eu am patit la fel si acum uite am 13 sapt.

mai fetelor unde puneti voi pozele astea cu burticile ca vreau si eu. sa vad pe voi si sa le pun pe ale mele. eu fac poza lunar ca sa vad cum creste burtica.

monica - m-ai imbolnavit cu tortul ala. cat am stat acasa m-am tot prajiturit si eu dar acum cu serv nu mai am timp de nimic. de la serv nu pot intra pe DC ca am accesul blocat

Fetelor nu pot sa cred si eu am facut la fel am stat cu perna sub fund, cu picioarele pe pereti, si cand am abandonat ideea s-a intamplat minunea. Char intr-o luna in care am fost foarte deprimata si suparata. Deci ideea e sa nu te straduiesti prea tare ca se intampla.

Va pup pe toate

13+

Simm

Logica te va duce din punctul A in punctul B. Imaginatia te va duce oriunde vrei tu.

Povestea noastra http://butterflysim.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Buna dimineata pe la pranz si de la mine.

VA rog sa nu mai balositi la tort ca sincer nu a fost bun de nimic. Cred ca e o problema cu reteta pe undeva. Blatul a fost beton si nu s-a prea putut manca, nu s-a insiropat cum trebuie... in fine...nu prea a placut la lume. SA nu va mai spun ca in mom cand l-am luat sa-l pun in frigider, il tineam in mana stanga si cu dreapta vroiam sa deschid frigi si ...BUF tortu meu, munca mea de doua zile Am plans juma de ora , probabil ca oricum nu-l mai manca nimeni dar asa ca idee... in rest a fost super tot ce-am pregatit, sunt terminata de oboseala dar m-am simtit f bine aseara alaturi de cei mai buni prieteni... Prietena mea cea mai buna mi-a facut o maaare surpriza si mi-a adus o cutie mare de Gerbere (care sunt florile mele preferate) adica 49 de bucati. M-am bucurat teribil, niciun cadou nu m-a bucurat atat de tare
CA sa nu va mai spun ca am primit si cadoul dorit de la tati lu' bebe, cadou dupa care plang de la craciun (plang la propriu..)

Cu ametelile despre care vorbiti eu simt exact cum a descris mariaanna, adica simt ca imi explodeaza urechile, se scurge sangele si parca sunt paralizata, nu imi pot misca deloc membrele. DAr imi scutur capul si imi revin. CHiar azi am patit-o din nou. Oribil.

Nu mai stiu ce am vrut sa spun, am uitat de la mana pana la gura.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 14+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Ziua buna fetele.
Si eu mai am unele episoade de ameteli, mie mi-a spus o asistenta ca e din cauza tensiunii (aveam 9/5) si sa nu imi fac griji.
Maine ma duc si eu la un echo vaginal, abia astept mai ales ca eu in urma cu 2 sapt am avut ceva scurgeri rozii si am stat internata vre-o 3 zile, mi-a dat drumul de 8 Martie, halal zi, macar jumatate din ea mi-am petrecut-o cu familia.
Monica mi-ai dat de lucru cu tortul tau, maine nu stiu daca am timp dar cel mai sigur marti fac si eu unul.
La prima sarcina nu am avut nimic, nici pofte, nici greturi, ameteli, nimic, nimic, in schimb acuma recuprez din greu
Eu deocamdata poza cu burtica nu prea am ce arata, doar daca vrei sa imi vedeti "colacelul de salvare" , cu toate aste ma duc sa caut ce poze am cu mine (mai mult de 1-2 nu cred ca voi gasi), doar asa de inceput.

toate burticile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Roxxy80: Si eu am avut simptome similare destul de des in ultima perioada, dar ieri a fost mai rau pentru ca a fost in fata atator oameni si n-am putut sa-mi fac treaba. Asa ca pe langa faptul ca ma simteam rau fizic, imi era si ciuda pe mine.

mihaela amalia: Si la mine e la fel. Prima sarcina a decurs foarte usor, cu mici inconveniente. Dar acum se pare ca platesc polite. Cu exceptia constipatiei, am trecut prin toate neajunsurile sarcinii si n-am ajuns nici macar la jumatate. Dar daca buburuza sau buburuzul e bine, rabd eu cumva. Probabil ca avand in vedere ca aceasta este ultima sarcina la mine, am primit una de sa n-o uit.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si14+

Mergi la inceput