Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(27)
Raspunsuri - Pagina 15
Iulika29 spune:
Uitai så schimb semnatura...Mai am putin si intru chiar in såpt 17 ..Doamne cum mai trece vremea.
Gata fug så va citesc..
Iulika, cea mai fericitå16+
Iulika29 spune:
Lutoniana,esti o scumpå cu avocado lu mama .
Si am citit cum ai povestit de sarcina mult asteptatå..si asa parca e copiata din povestea mea la fel s-a intamplat si mie am stat si eu cu picioarele in sus fara dus vreo ora dupå.. si ma tot intrebam de ce nu raman insårcinatå.. si munceam uneori mai mult alteori mai putin si a venit cand deja sotzu nu ma maicredea( Eu ii spuneam ca in fiecare luna cå am ramas --cicå simteam)..Dar o asa bucurie care am avutt cand am vazut testul pozitiv nu am crezut ca exista...
Si eu astept bebica imi imaginez cum il alint apoi cand e oleak mai maricel ma alinta si el pe mine ..eu sunt mai alintata dar si sa alint imi place.
Stiu ca sunt multe mamici care spun ca e greu dar cred ca e greu dar e si frumos in acelasi timp..daca il doresti si il iubesti mult mult.
Vå pup astept si eu parola daca se poate så bag si eu oleak de burtikå pe acolo
Vå pup
Iulika, cea mai fericitå16+
delia79 spune:
Iulika si Litoniana, si eu am asteptat aproape un an sa apara minunea. Si aceleasi trucuri cu statul cu picioarele pe pereti si cu perna sub fund etc Dar nimic nu a mers. Si cand am zis ca o lasam balta si mergem sa ne cautam de infertilitate a aparut si testul pozitiv Acum ne dorim sa-l vedem mare si sanatos.
12+
in curand mamy de bb scump
ALINA_MOCANU spune:
buna fetelor, m-am intesat de ce spunea lutoniana in legatura cu placenta,in Romanian nu se poate dona doar poti sa iti pastrezi sange din cordonul ombilical si placenta intr-o banca de celule stem.aceste proceduri se fac doar la Bucuresti si Cluj.(si costa...)
va pup
unombun spune:
referitor la ameteli,eu am intrebat-o pe sefa mea,este medic si mi-a spus ca 1.datorita timpului,presiune etc se ameteste2.este un semn de sarcina,nu stiu cum cu oxigenul de la mama la copil,o teorie intreaga,dar nu va speriati,e normal in sarcina,nu are nici o legatura cu analizele de singe.Asa ca relaxare,face bine la bebita
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALINA_MOCANU buna fetelor, m-am intesat de ce spunea lutoniana in legatura cu placenta,in Romanian nu se poate dona doar poti sa iti pastrezi sange din cordonul ombilical si placenta intr-o banca de celule stem.aceste proceduri se fac doar la Bucuresti si Cluj.(si costa...) va pup |
Nu e chiar asa, nu stiu unde se pastreaza dar stiu sigur ca se recolteaza si in alte orase (stiu cazuri din Brasov si Galati care au recoltat celule la nastere). Tind sa cred ca bancile sunt doar la Bucuresti si la Cluj.
Si cred ca asa este ca acum imi amintesc ca o prietena a scris la Cluj si i-au trimis pachetoiul cu tot ce are nevoie atat ea cat si doctorii la nastere.....
Ma gandesc totusi ca procedura nu este foarte complicata si o poate face cu succes orice doctor ginecolog, nu ?
Au invatat si ei ceva carte la viata lor, nu mai fiti asa rele ca sunt pusi pe agoniseala....sunt multi tampiti dar eu sunt sigura ca sunt si doctori care-si fac meseria cu placere si dedicatie.....(iar asta nu-i impiedica sa ia "cascavalul" la sfarsit totusi
Mama s-a operat anul trecut ...intr-o maternitate din Bucuresti si cat am stat eu pe acolo ....se vorbea pe holuri cat se da, cand, cum, unde il gasesti, pret fix si nenegociabil al anestezistei....un vis nu alta....Si ma gasise si pe mine aia descurcareata....care nu am stiut niciodata sa dau spaga ca ma inrosesc si mi-e foarte rusine....intr-un final l-am chemat pe frate miu sa rezolve problema "ungerilor" ca mie imi transpirasera mainile pe plicurile riguros impartite ...iar mami saraca, trezita din anestezie avea si ea o apasare sa-mi zica ca de fapt anestezista nu e aia care stiu eu...e alta. Adica mai exista posibilitatea sa dau banii si cui nu trebuie
Cea mai fericita 15+
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Lutoniana,esti o scumpå cu avocado lu mama . |
Nu mai rade, ca ma uit la semnatura ta ...si ma gandesc ca al tau daca are o saptamana mai mult o fi cam cat un.....ananas ????
Da Doamne sa fie sanatosi....toti copilasii, este tot ce imi doresc.
Cea mai fericita 15+
katteryna spune:
Buna dimineata burtici vesele
Voi radeti acolo de avocado, de ananas, lasati sambureii in pace ca se supara pe voi
Din cate am citit eu pe site-uri se poate si dona placenta, de fapt celulele stem si nu te costa nimic. Uite pun un link daca sunteti interesate:
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/810802/Prima-banca-de-celule-stem-din-Romania/
E cam vechi articolul, din vara lui 2008, dar....
15+
mariaanna spune:
Buna, buna!
Stau de ceva timp si citesc, ca aveti asa un spor, ca nu va mai ajunge omul...
In plus am intrat si sa vad pozele super frumoase.E intr-adevar ciudat sa asociez acum niste fuguri cu numele si reprezentarile pe care eu deja le am despre voi.Dar ,o sa ne obisnuim si o sa reusim mai bine sa comunicam asa.
Am vazut-o pe Delia cu sotiorul,Selen cu burtica frumoasa,Kemsy si pisica,Santorini mandra de burtica ei,Monica si burtica rotunjoara,kateryna, la fel,Lutoniana, abia in poza 2 am vazut burtica.
Bravo voua!Eu, deja la 12 saptamani am o burta mai ceva decat aveti voi la 15!
Explicatia?
As vrea sa cred ca e din cauza ca sunt la a treia sarcina si burta mi-e mult mai "labartata", plus un strat gros de grasime "colacul de salvare" cum zicea o alta mamica...
Nu reusesc sa fac poze, pentru ca doar la webcam pot si nu am pozitie buna.Plus ca n-as vrea sa va sperii cu burtoiul meu!
Sa aveti o zi frumoasa !Mai vorbim maine!Va pup pe toate!!!
Mariaanna
11+
Mamica de si in asteptarea unui
mariaanna spune:
Am uitat sa schimb semnatura!
Azi am incheiat 12 saptamani!
Lutoniana, oare la varsta mea, cum arata sarcina, cat o portocala?
Alina Mocanu, bun venit iti urez si eu.Osa vezi ca aici vei gasi sprijinul de care ai nevoie si tot ajutorul, macar moral!
Kemsy, nu vreau sa te sperii, dar e bine sa mergi la doctor cu bubitele, ca nu fie ceva viral, contagios.
Kiki, ma bucur ca bebeii sunt in regula.Diferenta de o zi e nimica toata.E normal.
Voi toate, pe unde umblati?
Mariaanna
12+
Mamica de si in asteptarea unui