Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(27)
Raspunsuri - Pagina 14
Danuta1979 spune:
Salutare burtici!
Mama dar ati scris..nu gluma...
Kiki...felicitari pt. eco si bebelusi. Dar daca bebeii tai au 11 sapt si 2-3 zile...de ce ai la semnatura 12+ si nu 11+???
Monica...sper ca petrecerea a iesit ok...ca la cat te-ai straduit saracuta de tine cu gatitul...
eu cu sotul facem carnati austrieci...din aia de mananci prin Germania-Austria...care sunt aproape albi...pe grata in bucatarie. Miros demential.
O seara buna si vb maine. EU LUNI SI MARTI SUNT IN DELEGATIE LA CRAIOVA....ASA CA NU VOI PUTEA INTRA....nasolllllllllll
A...aseara am simtit bebele si astazi iar. E ca un pestisor...suntem tare incantati.
Dana 13+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
delia79 spune:
Biaz, si mie mi se intampla sa ametesc asa cum spui tu, am si lesinat o data in autobuz. Sper sa fie un episod trecator pentru amandoua.
Diamar, insanatosire grabnica iti doresc. Cat despre pofte, bucura-te ca nu le ai. Mie imi scade glicemia si nu ma linistesc pana nu mananc acel ceva.
in curand mamy de bb scump
lutoniana spune:
Fetelor poate va lipseste ceva daca aveti ameteli....poate stiu celelalte fete mai multe...dar nu cred ca sunt normale starile de lesin. Poate un magneziu ceva.....
Cum v-au iesit analizele ?
Cea mai fericita 15+
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Fetelor poate va lipseste ceva daca aveti ameteli....poate stiu celelalte fete mai multe...dar nu cred ca sunt normale starile de lesin. Poate un magneziu ceva..... Cum v-au iesit analizele ? Cea mai fericita 15+ |
Mi-am facut deja doua seturi de analize si au iesit foarte bine, dupa spusele medicului de familie. Numai ca eu nu am hartiile, au ramas la medic. Ma gandesc sa le refac si sa cer sa-mi ia analize si pentru cele mai frecvente vitamine. Am inceput sa ma ingrijorez. Nu mai pot lucra si anul asta ar trebui sa-mi dau doctoratul.
Mi se pare grozav ca te-ai gandit sa donezi placenta. Si eu as face-o , daca s-ar putea in Romania.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si14+
biaz29 spune:
Chiar as fi recunoscatoare fetelor care ar putea sa-mi zica daca stiu ceva despre starile de lesin.
diamar78 spune:
Lutoniana, Delia, multumesc de urarile de insanatosire.
Biaz, era multa lume in sala, iti era cad? Mie imi era rau aprope de lesin la bisrica cand era multa lume si-mi era cald, oricum nu sunt bune ametelile astea. Cu tensiune acum stai? Ar trebui sa vb cu medicul de familie sa-i spus de ameteli.
12+ si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diamar78 Biaz, era multa lume in sala, iti era cad? Mie imi era rau aprope de lesin la bisrica cand era multa lume si-mi era cald, oricum nu sunt bune ametelile astea. Cu tensiune acum stai? Ar trebui sa vb cu medicul de familie sa-i spus de ameteli. 12+ si mamica strengarului David 25.05.2007 Doamne ajuta pe toata lumea! |
Culmea! Am venit imediat acasa (care e la doi pasi) si mi-am luat tensiunea: 12,7. Nu pot sa-mi explic ce se intampla si pana ajung la medic mai sunt cateva zile.
elenuta23 spune:
bia darga ns ce sa zic si pe mine ma mai i-a cu ameteala doar cand ma ridic brusc din pat, in rest is ok
ai mare grija de tine si neaparat consulta doctoru
danuta pofta mare
daimar multa multa sanatate
va pupik si va doresc un week placut
noapte buna
Elena , mamica lui Dragos Stefan si 15+
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero
Iulika29 spune:
Buna seara fetelor!As vrea si eu parola så pun si eu niste pozici ..daca e ok..
Acum fug så va citesc ca azi nu am intrat deloc si trebe:) sa va citesc..
Iulika, cea mai fericitå15+