Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

neata si de la Montreal,

Lutoniana, super burtica.... sunt geloasa . Pun si eu maine poza cu burtica.

Deocamdata am incarcat la contul comun niste pozici cat de cat recente ca sa pun si eu o ''mutra'' la nume.

pup

in curand mamy de bb scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

lutoniana, da, asta intr-adevar e burtica

Vazut mamici tare frumoase

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 14+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Monica, mi s-a facut rau de pofta. Fug sa-mi cumpar o prajitura

revin cu pofta satisfacuta

12 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Delia foarte frumusica si finuta ....si sotul hmmmm.....(daca-mi este permisa afirmatia )
Asteptam cu interes burtica ....ca sa nu uitam de ce ne-am adunat

Cea mai fericita 15+

Mergi la inceput

Mi-am racorit pofta cu o prajitura Opera buna tare si acum completez cu niste cartofi prajiti .

Lutoniana, multumesc de aprecieri . Sotiorul este bucuria mea zilnica, sper din suflet sa semene cu el bb.

pupic

Mergi la inceput

Revin cu pozici cu burtica maine dimineata, ca mi-am facut cu mobilul si sotul s-a grabit sa plece la munca. Trebuie sa ne cumparam si noi aparat foto ca nu se mai poate asa.

gata, fug la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Lutoniana, asa faceam si eu la prima sarcina in speranta sa raman insarcinata, adica stat cu picioarele in sus si nimic nimic. Cand am aflat ca sunt insarcinata tot imi spuneam ca nu stiu cum am ramas insarcinata ca doar nu am facut nimic special.

Eu am terminat o sticala de Stodal si aproape un de Plantusin dar tot tusesc foarte tare in special cand ma intind Sa nu va spun cum dorm intre crizele de tuse.
Nu stiu ce sunteti asa de pofticioase pe toate mancarurile de care se vorbeste pe aici ca eu nu am nicio treaba.

12+ si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Diamar multa multa sanatate...fara tuse !!!!!

Cea mai fericita 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoletacote spune:

buna fetelor,numele meu e Nicoleta sunt din Timisoara si sunt insarcinata.DPN 17 octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Seara buna, fetelor!
Se pare ca ati avut un capitol vesel si sper ca nu va veti supara pe mine pentru ca scriu ca sa ma plang. Pe langa faptul ca am dureri abdominale ocazionale (mai lungi decat ce ar terbui sa fie intepaturile de intindere a ligamentelor), ametesc foarte des si in seara asta traduceam in fata unei audiente si mi s-a facut atat de rau. Am ametit, nu mai puteam sa respir si nici nu mai auzeam ce spunea vorbitorul incat a trebuit sa-l las balta si sa ies imediat ca sa nu lesin acolo, in fata tuturor.
Nu stiu ce se ma mai fac.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si14+

Mergi la inceput