Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(27)
Raspunsuri - Pagina 12
katteryna spune:
Fetelor, exista celule stem si in sangele placentar
Citez de pe un site:
"Sangele placentar reprezinta “vehiculul” prin care se asigura necesarul de oxigen si de substante nutritive, fundamentale pentru cresterea si dezvoltarea fatului. Studiile au demonstrat prezenta de celule stem hematopoetice in sangele placentar, utilizarea acestora reprezentand o alternativa valoroasa a transplantului medular.
Momentul nasterii reprezinta sansa unica de prelevare a acestui sange placentar. In mod normal, cordonul ombilical si respectiv placenta, dupa momentul nasterii, sunt considerate “deseuri ale sarcinii”, fiind distruse prin incinerare. Practic, odata cu acestea se distruge si bogata resursa de celule stem din sangele placentar. "
15+
lutoniana spune:
Kateryna interesant si bine de stiut....mai bine ma razgandesc si le zic sa mi le dea acasa sa le bag la congelator.....daca sunt atat de valoroase.....
Eu vreau doar sa-l vad pe Bebitza si sa-l tin in brate.
Fetele spun mereu ca ce ne asteapta, nopti nedormite, confundarea starii de veghe cu cea de somn, oboseala, greutati, intrebari....ce mai ..o perioada grea, atunci la inceput cand totul este nou....DAR eu abia astept.
Toata lumea imi spune sa ma bucur de aceasta perioada ca am sa-i duc dorul dar eu vreau cu Bebitza in brate
Apropos....tocmai am primit un mail in care imi spune ca daca vreau sa constientizez cat e Bebitza sa iau un avocado in mana ca e de acea dimensiune si acea greutate....." Avocado lu' mama "
Cea mai fericita 15+
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Ellenuta Eva e o mare scumpete si are exact ochii tai, poate vei avea un baietel cu ochii lui tati .....ca am vazut ca sunt tare albastri...... Sau tu ce-ti doresti ? Cea mai fericita 15+ |
da, asa e .. eva e copia mea .. am pe webshots si niste poze de cand eram eu mica .. zici ca e eva in poze ..
acum tare mi-as dori un baietel cu ochii lui tati .. acum sa vedem ce iese .. si daca n-o fi baietel, macar ochii lui tati sa-i ia .. care-s cateodata verzi, cateodata albastri .. depinde de lumina ..
multumim de aprecieri!
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 11+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
monica_dicut spune:
Iaca TORTUL MEU dragelor. Mai tarziu va fac poza si din sectiune. Sa vedem ce-o fi acolo ca la cat m-am chinuit la el,... nu va recomand sa va apucati daca sunteti niste firi comode
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 14+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
lutoniana spune:
Monica pare super in regula....eu in primul rand nu am castrom dinacela rotunjit .....insa forma tortului tau este exact ca in reteta.
Te felicit, stiam ca e cu manopera ....la greu si nu ma bag la asa ceva....
La gust sigur e bun....yamiiiii
Petrecere frumoasa si sper sa primesti niste cadouri super dragute
Cea mai fericita 15+
lutoniana spune:
Kateryna dar ce draguta esti in noua poza woooww......in cea cu burtica esti tare sobra
Selen draga mea ...cine ziceai ca nu are burtica plina cu Bebitza ?
http://entertainment.webshots.com/photo/2233327830104955882hwxOyI
Cea mai fericita 15+
katteryna spune:
Lutoniana acum vedem si noi burtica la tine Nu eram sobra, il certam pe fotograf care intarzia cu poza ca ii place sa ne tina cu burtica pe afara Multumesc pentru apreciere
15+
Roxxy80 spune:
Multumim . Ramanem datori!
citat din mesajul lui cristina_ana Am venit si eu din plimbari prin Plaza Roxxy, am votat si eu nazdravanul tau! Kiki, felicitari pentru gemanuti!!!! Super ca fibromul nu a mai crescut! Monicuta, mie sa stii ca nu mi-ai facut pofta cu tortul ala! Ma mir si eu de mine, dar eu sunt mai mult cu mancarurile decat cu prajiturile. Lutoniana,....pai, cu salatele m-am tinut de ceea ce mi-am propus, dar doar la pranz. Dupa-amiaza am calcat stramb aproape zilnic. Mancam eu ca o fata cuminte gratarelul si salatica, dar mi se facea o foame dupa cateva ore...!!!! Si daca mai eram si pe afara clar: Forneti, ciocolata, etc! Dar in orice caz, nu mai mananc asa mult ca pana acum. Panda, nu am apucat sa citesc explicatiile, dar sunt sigura ca sunt explicite si complete! Urmatorul capitol vreau sa il fac eu, sa-mi intru in mana! Poze o sa pun si eu maine. Deocamdata cu mine si familia, ca la burtica nu am apucat sa-mi fac. Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 14+ POZE |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 14+
Roxxy80 spune:
citat din mesajul lui tulibu Neata burtici! am vazut pozele, sunt minunate,in curand o sa fac si eu, si o sa uploadez. Roxxy am votat mancaciosul. Alina Mocanu bine ai venit! Iti urez o sarcina usoara, si fara nici cel mai mic stres. Eu in schimb sunt usor suparata, am o durere ascutita in partea dreapta in zona ovarului. Am sunat-o aseara pe dna dr, Mi-a zis ca e obisnuit, sa nu imi fac prob, sa iau un nospa si 3 utrogestan, inca nu mi-a trecut de tot. A mai avut cineva dureri d-astea? 8+ |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 14+