Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

eu stiu ca o vrei.... Elenuta doar ca la tine nu apare semnul de PM. Ai activat mesajele private ? Ca te ajut eu imediat.

Cea mai fericita 15+

Mergi la inceput

Mie mi se parea foarte interesanta discutia cu copilasii mai mari chiar daca eu sunt inca la faza ca ma intreb daca va avea loc bebelusul sa iasa si alte intrebari si framantari universale.....
Incerc sa fac abstractie de ce ma va astepta la nastee si iau fiecare clipa pe rand si ma bucur de ea.

Apropos, Adimercedes am citit si eu povestea sarcinii tale cu Lisa si mi-am adus aminte cu amuzament ce tampita eram eu in perioada in care innebunisem ca vreau sa raman gravida si Dumnezeu considera ca nu a sosit momentul. Stateam cu picioarele ridicate, nu faceam dus dupa actul sexual, stateam intinsa cate 15 minute dupa ce faceam dragoste ...cu riscul de a intarzia la servici ...poate poate sperma va ramane acolo....lucru care nu se intampla....poate eventual daca as fi stat in cap....
Dupa ce am ajuns aici am inceput sa ma calmez si sa privesc mai relaxata viata, atat a mea cat si cea de familie....si mi s-a intamplat minunea.....
Va pup si daca va plictisesc cu atatea postari sa-mi spuneti.....ca le mai selectez si nu mai scriu chiar tot ce imi amintesc....

Cea mai fericita 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Lutoniana ai dreptate, si eu devorez acum orice informatie si experienta legata de copii. Asa ca fetelor dati-i inainte cu sfaturile si povestile ca mai invatam si noi cate ceva.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

kiki_cri,aseara am fost in Eis Caffe (Paradis) ca imi era mie pofta de o anume pizza de acolo dar in general mergem in Sebes la restaurantul Clasic,au o pizza f buna,f mare,pe vatra si deloc scumpa

Poze cu noi

Melania, de Alex (2 noiembrie 2007)
si 16+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ziua buna burticutse,

uite cum e sambata si io-s la serviciu .. imi vine sa o iau la fuga pe aici .. poate reusesc s-o tai mai devreme daca nu se anunta nimic ...

monica cum au iesit pregatirile? sunt sigura ca bine .. iar tortul arata demential!

noi am avut aseara musafiri si baietii s-au bagat la gatit .. au facut niste aripioare delicioase la cuptor si cartofi noi prajiti .. am mancat cu sos de usturoi si a fost delicios!

lutoniana eu stiam ca, celulele stem se recolteaza din cordonul ombilical, nu din placenta ...

kiki ma bucur pentru vestile bune de la eco!

alina bine ai venit! si tinem pumnii sa-l nasti pe bebe sanatos la 40s!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 11+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

lutoniana eu stiam ca, celulele stem se recolteaza din cordonul ombilical, nu din placenta ...

Ellenuta , stiai foarte bine dar la mine nu recolteaza celule stem din cordonul ombilical ci sange din placenta. Cu alte cuvinte, in loc sa arunce placenta o iau ei si extrag din ea sange care ar putea fi pretios pentru transfuzii.
Asa cum spunea si Adimercedes, ea a donta-o pentru cercetare iar eu pentru sangele ce-l contine.

Eu zic sa fugi de la servici ca nu se cade sa stai acolo, sambata....la pranz....

Cea mai fericita 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Mai fetelor eu habar nu aveam ca sangele din placenta ar putea ajuta copii sau adulti bolnavi de leucemie Asa ca nu stiu nici daca se practica asta in spitalele din Romania...Daca ar fi asa, atunci mi-ati deschis mintea si as urma si eu exemplul Lutonianei. Voi ce stiti, se doneaza placenta si in spitalele noastre??

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Mai fetelor eu habar nu aveam ca sangele din placenta ar putea ajuta copii sau adulti bolnavi de leucemie Asa ca nu stiu nici daca se practica asta in spitalele din Romania...Daca ar fi asa, atunci mi-ati deschis mintea si as urma si eu exemplul Lutonianei. Voi ce stiti, se doneaza placenta si in spitalele noastre??

15+

eu nu stiu ca s-ar dona placenta in spitalele din romania, poate in cele private, cine stie?

lutoniana .. am inteles. foarte frumos gest faci! daca s-ar practica in ro, as dona si eu.

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 11+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Nici eu nu am stiut fetelor insa daca esti genul "semi-disperat" si interesat care vrea sa citeasca si sa afle informatii, aici chiar poti sa o faci. Ce faceam ? adunam orice pliant de la clinici referitor la gravide si sarcina, m-am inscris pe web site-urile lor si acum citesc noianul de informatii ce mi le trimit.
Sunt extrem de multe materiale si oricum nu pot sa le parcurg dar eu vreau sa stiu cat mai multe despre sarcina si despre primele luni cu Bebitza (care ma cam sperie putin...) si atunci citesc. Nimic nu mi se pare mai fascinant....
Am 32 de ani si de cand ma stiu...hai sa zic de pe la 20 de ani..asta a fost visul meu, sa am un copilas....iar acum ca mi s-a implinit dorinta aloc acestei minuni tot tipul liber pe care-l am, toate gandurile si sentimentele ....si incerc sa nu-l neglijez pe sotul meu....ca fara el nu pupam nicio sarcina

Cea mai fericita 15+

Mergi la inceput

Ellenuta Eva e o mare scumpete si are exact ochii tai, poate vei avea un baietel cu ochii lui tati .....ca am vazut ca sunt tare albastri......
Sau tu ce-ti doresti ?

Cea mai fericita 15+

Mergi la inceput