Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(27)
Raspunsuri - Pagina 10
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adimercedes Ti-am mai scris eu un post capitolul trecut, cred, dar banuiesc ca l-ai rata, de nu ai scris nimic |
...si eu probabil atipisem cu capul pe calculator....despre ce era vorba ca m-ai facut curioasa ?
Cea mai fericita 15+
mihaela amalia spune:
Salutari .
Eu una sunt mai timida si scriu mai rar, in schimb va citesc mereu.
Si am ce citi caci aveti un spor...
As vrea si eu parola, plsssssssss
"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."
adimercedes spune:
citat din mesajul lui kemsy Fetelor, ma scuzati ca ma repet, dar poate stiti raspunsul la intrebarea: Cand se intoarce uterul retrovers, in sarcina, in pozitie normala? Ca am citit adineaori ca si pana la 7 luni se poate intoarce, si nu maxim pana la 12 saptamani cum stiam eu. . Deci ar cam trebui sa stau in banca mea, linistita...Singurul....impediment ar fi faptul ca se vede mai greu la eco un bebe in uter retrovers . Iar incompetentele alea de dr de ieri nu recunoscusera ca uterul sta invers...credeau ca am tumori . Off!! Dar sunt mai linistita . Mi-e ciuda doar ca nu l-am vazut pe bebe bine Vreau si eu parola si sa-mi spuneti cum sa fac pt album. 12+ |
Kemsey, eu sunt una din gravidutele cu uter retrovers.
Imi faceam si eu griji similare la sarcina precedenta, dar medicul mi-a zis ca nu e nici o problema. La fel citisem si eu pe net si prin carti, deci e ok. O sa se puna in pozitia "normala" in timp, sub greutatea bebeului, o sa vezi! Nu are rost sa te stresezi cu asta.
ar nu pricep cum de nu au vazut mare lucru la 12sapt!!! cu sonda abdominala. Ca mie mi-au masurat pliu nucal etc la varsta aia a fatului in sarcina trecuta si s-a vazut, cu tot uterul retrovers.
Parerea mea e sa scrii o plangere la managementul sau "customer care" la clinica respectiva. Poate iti cer scuze si iti vor repeta analiza - asta ar trebui sa se intample in mod normal. Nu pedala pe sentimentele proprii ff mult, ci pe profesionalismul lor si lipsa de atentie fata de client.
Referitor la mancarimea de pe mana nu stiu ce sa zic, dar daca nu se calmeaza cu alcool si crema de galbenele in 2-3 zile, eu zic sa mergi la un medic (si cel de familie, sa te vada macar).
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
...si eu probabil atipisem cu capul pe calculator....despre ce era vorba ca m-ai facut curioasa ? Cea mai fericita 15+ |
Lutoniana, hmmm, grea intrebare . Cred ca faceam referire si la cuponiada , dar neuronul meu ravasit si gravid iar nu ma ajuta prea mult. Sorry
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
kiki_cri spune:
citat din mesajul lui mihaela amalia Salutari . Eu una sunt mai timida si scriu mai rar, in schimb va citesc mereu. Si am ce citi caci aveti un spor... As vrea si eu parola, plsssssssss www.tickercentral.com/view/4ufc/3.png" target="_blank"> Mihaela si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia "Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..." |
Ti-am trimis acum parola.
KIKI 12+
adimercedes spune:
Fetelor, pe mine ma scuzati ca scriu in reprize cam departate unele de altele . Va citesc, dar nu prea apuc sa raspund, ca mereu sunt in urma - azi am reusit sa ajung la zi, ca v-ati luat si voi zile libere pe weekend .
Sunt extrem de ocupata. In primul rand cu Lisa, apoi lucrez de acasa la niste websiteuri si am lansat o campanie publicitara si am de terminat un website in mai putin de 1 sapt!!! .
In rest, toate bune, cam ametita asa si fara pofta de mancare. Aaa, inghetata de-ar fi, dar asta nu se pune la socoteala, ca nu e mancare . Dar se pune pe coapse si burta
Luni merg sa imi fac analizele de sange si apoi vineri la eco pt pliu nucal etc. Eu nu pricep de ce trebuie facute in aceeasi zi. Adica pliul nucal e intre anumite linite la varsta respectiva de sarcina, iar marker-ii iar, asa ca nu pricep. In fine, cred ca la unele faze medicii sunt mai catolici decat papa!!!
Va las ca fug sa pap un bol de inghetata. E weekend, asa ca am voie - yupiiii
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
lutoniana spune:
Pe albumul nostru nu mai baga nimeni pozici-burtici ?
ma fac si eu mai tarziu....profil....ca la mine chiar nu se vede nimic.....dar am si eu
Insa mai pap putina ciocolata la borcan, Nutella, dinaceea si alba si cu cacao...ca am auzit ca e buna, sanatoasa, nu ingrasa si nu are chimicale, stiati ?
Cea mai fericita 15+
lutoniana spune:
Adimercedes ne-ai alergat ceva dar bine ca ne-ai prins din urma....acum e liniste si relaxare se pare dar de luni sa te tii...ca eu citesc tot la zi, plec cateva ore si cand vin sunt pagini intregi....sau chiar capitol nou .....
Eu nu pot scrie mai mult decat in weekend ....dar se pare ca miscarea nu e asa cum mi-as dori eu
Va pup oricum si sa va bucurati de vremea splendida de afara (sper ca asa e si acasa), sa va odihniti, relaxati....sa leviti si sa va creasca burticile mari si frumoase
Cea mai fericita 15+
elenuta23 spune:
vreau si eu parola.......plissssssss
Elena , mamica lui Dragos Stefan si 15+
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero
miha74 spune:
adimercedes- multam frumos! o sa continuam discutia pe privat
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 14+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)