Despre vaccinuri-intre minciuna si adevar

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Tapusele, internetul a vuit si despre Paris Hilton, acum vuieste despre Obama si planul lui de redresare a Americii. Ce legatura au toate astea cu sistemul imunitar al copiilor ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dijen spune:

Dragelor, voi chiar sunteti convinse ca toate toxinele acelea din vaccinuri sunt inofensive? Lasam la o parte virusul in sine…Si toate injectate intr-un corp care nu cantereste decat cateva kg??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

sirimie, inreaba pediatru daca nu-i poate face lui Vladut acum pneumo 23. fetele mele au avut oricum imunitatea buna in general ,totusi le-am facut vaccinul anul trecut si nu s-a lipit de ele nicio viroza in iarna asta .
ps mai esti la HPK?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tapusele spune:

Fetelor, voi macar ati citit articolul? Sau ati sarit la gatul meu numai ca am zis ca mi-as dori ca mamele sa fie mai "open-minded" (apropo, pt cine mi-a zis ca nu l-am folosit la locul lui open-minded= Willing to consider new and different ideas or opinions. http://en.wiktionary.org/wiki/open-minded)? Daca e asa, va rog sa nu mi-o luati in nume de rau. Faptul de a nu fi "cu mintea deschisa" nu e un lucru jignitor, e doar o trasatura de caracter (de a nu accepta sau de accepta foarte greu alte opinii si pareri).

Si acum, sa revenim la oile noastre - in acel articol se vorbea despre compania farmaceutica Baxter care "intamplator" (anume asta e pus la indoiala de multi autori) a contaminat cu virusul gripei aviare materialele pentru vaccinurile antigripale care urmau sa fie trimise in 18 tari!
Trecand peste teoria conspiratiilor(asta fusese o paranteza, si nu esenta mesajului), chiar nu va face sa va infiorati la gandul ce s-ar fi putut intampla daca "greseala" nu ar fi fost descoperita de National Microbiology Laboratory din Canada si mii de copii si adulti ar fi primit acele vaccinuri? Nu va face chiar deloc sa va puneti un semn de intrebare (macar un adincul sufletului) referitot la siguranta vaccinurilor? Ca doar asta nu e primul caz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Citat:
citat din mesajul lui dijen

Dragelor, voi chiar sunteti convinse ca toate toxinele acelea din vaccinuri sunt inofensive? Lasam la o parte virusul in sine…Si toate injectate intr-un corp care nu cantereste decat cateva kg??
dap, si am mare incredere in pediatra mea!
intreb : tu ai fost vaccinata ,cel putin in schema obligatorie de acu'20 de ani, ai fost protejata de meningita, polio,tetanos..etc ?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dijen spune:

Reactii adverse la vaccin...poze de site-ul CDC...

http://www.bt.cdc.gov/Agent/Smallpox/VaccineImages.asp

Copilul meu n-a fost foarte departe de unul din cazurile prezentate...Si ce solutie au medicii??? Cortizon...care nu rezolva nimic, poate doar amelioreaza...
Daca ai un copil in situatia aia, care nu mai poate de scarpinat (pana la sange) si nu se poate odihni si medicii sunt neputinciosi ce faci?
Da, am incercat homeopatia...De ce nu, nu are reactti adverse, nu exista contraindicatii...In cel mai rau caz dai peste un homeopat insuficient pregatit si nu ai nici un rezultat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dijen spune:

Citat:

dap, si am mare incredere in pediatra mea!
intreb : tu ai fost vaccinata ,cel putin in schema obligatorie de acu'20 de ani, ai fost protejata de meningita, polio,tetanos..etc ?Da, am fost vaccinata de polio. La vremea mea nu erau zecile de vaccinuri de acum, nu poti face comparatie. De protejata nu stiu cat am fost de protejata, asta nu poate sa-ti garanteze nimeni. Am avut o colega in scoala primara care a facut polio, vaccinata fiind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui dijen

Dragelor, voi chiar sunteti convinse ca toate toxinele acelea din vaccinuri sunt inofensive? Lasam la o parte virusul in sine…Si toate injectate intr-un corp care nu cantereste decat cateva kg??Repet, Dijen: ce studii te recomanda pentru ca parerea ta despre "toxinele" din vaccinuri si dozajul lor sa fie luata in seama?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !


Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dijen spune:

Citat:


Repet, Dijen: ce studii te recomanda pentru ca parerea ta despre "toxinele" din vaccinuri si dozajul lor sa fie luata in seama?


Cred ca am raspuns la intrebarea cu studiile....N-am nici in medicina, nici in farmacie...etc...Am ceva studii in meseria de mamica, plus experientze neplacute.
Adica vrei sa spui ca trebe sa ne incredem orbeste in tot ceeace ne ne recomanda medicii? Si daca unul spune ceva si altul il contrazice?
Te mai duci la unul...si tot asa?
Si eu am avut incredere in pediatru si n-am ajuns intr-un loc prea bun...Asta e! Daca esti patita (si nu doresc nimanui) atunci devii mai suspicioasa si incepi sa cauti buba, nu?Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Orice medicament poate avea reactii secundare. Eu am alergie la saridon. Dar ideea e ca beneficiile vaccinurilor - sa nu se imbolnaveasca copilul de boli grave, sau sa faca forme usoare de boli - sint mai multe si mai importante decit efectele secundare.

dijen - tu ai citit ce se scrie despre copii care mor din cauza nevaccinarii? "Vuieste netul". Prin Anglia unii mor de pojar, altii mici se imbolnavesc grav de la frati nevaccinati. Cu dovezi, nu cu supozitii.

Cit despre tratamentul homeopat, e alta discutie. Ti-ai pus intrebarea de ce cei mai ferventi sustinatori anti-vaccin sint homeopati?Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Donati 2% din impozit pentru Andei

Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Mergi la inceput