Microfoane in birou!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Stati c-am avut ceva treaba!
Firma e o multinationala cu f multi angajati.Camerele sunt pe holuri,in zonele ,,comune'',in birourile ,,open spaces''.Eu si colega mea,stam intr-un birou normal,numai noi 2!
Cred ca shefu' a trecut de stadiul in care il excita ce vedea,acum vrea sa si auda!
Si da,cam asta face toata ziua....
Nu intelegeam de ce uneori,desi era singur in birou,radea de se zguduiau peretii!De 2 fraiere!!!!!!!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Nu-mi pot retine zambetul, imi imaginez ce discutii aveati voi doua de radea seful pana se prapadea

Deci, grija mare cu intimitatile la serviciu ca nu stiti cine va aude.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

situatia este si comica si tragica in acelasi timp...ce doamne iarta-ma ati fi putut vorbi voi 2, astfel incat sa-i aduceti prejudicii sefului vostru sau ce secrete de stat ati fi putut vinde fara stirea lui ?

pe bune, chiar ca este incalcarea intimitatii...

auzisem sau vazusem undeva ca poti detecta prezenta microfoanelor cu ajutorul unui radio deschis, plimbat prin incapere, deoarece interferenta undelor produce un tiuit in radio in momentul in care este apropiat de locul unde este ascuns microfonul..o fi adevarat sau nu...poate microfoanele astea de ultima generatie or fi altfel...nu stiu, dar ar merita sa incercati, macar sa-i tiuie si sefului timpanele...poate se lasa de ascultat si spionat...sau profitati de momentele in care el nu este la birou si incercati sa le astupati cu ceva (guma de mestecat, spuma poliuretanica, spuma de ras, poate se ard...)

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Ascultarea si vizionarea, in spatiul firmei, a tot ce misca este perfect legala si nu trebuie adusa la cunostiinta salariatilor. Un avocat bun va aduce suficiente argumente, ca sa justifice initiativa patronului (sefului). Au fost deja cateva scandaluri, inclusiv cu camere in wc-uri sau cabine de proba in magazine; in toate cazurile s-au justificat, cei care le-au pus n-au patit nimic, chiar daca au renuntat ulterior la ele. De frica scandalurilor.
De altfel, voi nu vedeti pe la tv diverse filmari sau discutii, cu camere ascunse de patronii care au o banuiala, in care salariatii fac tot felul de mascari?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Citat:

Asta cu netu' nu-l prea pasioneaza!Si sunt in firma de 6 ani!Adica de inainte de-a ma inscrie pe DC
E obsedat de comploturi,desi nu i-a dat nimeni niciodata motive!
asta e ca Nero-de conspiratie i-a fost frica,de conspiratie a pierit!

Bey, eu in locul vostru m-as apuca sa-i birfesc nevasta, sa-i "crosetez" niste amanti imaginari si roadele nu vor intirzia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui dodo

Citat:

Asta cu netu' nu-l prea pasioneaza!Si sunt in firma de 6 ani!Adica de inainte de-a ma inscrie pe DC
E obsedat de comploturi,desi nu i-a dat nimeni niciodata motive!
asta e ca Nero-de conspiratie i-a fost frica,de conspiratie a pierit!

Bey, eu in locul vostru m-as apuca sa-i birfesc nevasta, sa-i "crosetez" niste amanti imaginari si roadele nu vor intirzia

M-am tavalit pe jos de ras la asta!

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:

Dupa o serie de coincidente nefericite(credeam noi ca sunt pure coincidente), eu si colega mea am constatat ca in biroul nostru,in lampile din plafonul fals ,sunt montate 2 microfoane(in dreptul biroului fiecareia cate unul)!
Deeecciii,toate discutiile noastre sunt interceptate de catre shefu’!
Ajunsesem sa ne suspectam una pe cealalta,pentru ca erau discutii purtate doar intre noi doua,in birou,si despre care shefu’ batea apropouri,folosind excat cuvintele si expresiile noastre !
Atunci ne-am pus pe suspectat,iar ieri,cu un soc maxim le-am descoperit !

Ce parere aveti ?Cum ar trebui sa reactionam ?Sa facem valuri,sau…. ?Din cate stiu eu sunt ilegale,sau macar ar fi trebuit sa fim informate cumva !
Dar ce farmec ar mai fi avut ?Huh?

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Hmmm ...eu am avut microfoane in casa cand locuiam in Belarus.Faceam mereu glume pe seama 'baietilor' si aminteam de microfoanele alea de 10 ori pe zi.
Acum nu stiu daca sa faci acelasi lucru cu sefu...ca poate iti pierzi jobul.Eu nu prea aveam nimik de pierdut ca oricum erau puse degeaba microfoanele ale ...da asa sunt rusii....LOL

Lara
Erinn's mummy
http://picasaweb.google.com/LovelyLaraUK/Wedding?feat=directlink
http://picasaweb.google.com/LovelyLaraUK/ErinnKendall?feat=directlink
http://picasaweb.google.com/LovelyLaraUK/AroundTheWorld?feat=directlink

www.onetruemedia.com/shared?p=7a28966e1c7a95b174b0df&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">My stars

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Teodoro, deci asa cu seful tau!
Ideea cu amantii inventati suna bine...ba as mai zice si ca amauzit cum ca seful mai mare e nemultumit de seful care asculta si vrea sa vada cam ce face el toata ziua...

Apropo, de cateva zile am observat si eu ca s-au montat camere de luat vederi pe holuri, la intrarea in birou. Nu firma mea le-a montat, ci probabil firma care are complexul de birouri...desi vin si plec cand trebuie, nu-mi convine sa stie cineva cand vin si cand plec eu, pur si simplu ma deranjeaza ideea de 'frate mai mare'. Desi sunt puse pt. protectie, parca ma simt putin 'invadata'.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Ai mare grija caci, chiar nepasionat de net cum spui, e foarte usor sa va urmareasca, inclusiv discutiile de pe messenger. Puteti folosi mesajele instantanee de la un calculator la altul, caci astea parca se pierd tot instantaneu (in cazul in care calculatoarele sunt legate in retea). In mod sigur societatea are un administrator de retea, pe care-l poti iscodi (daca nu e deja in slujba sefului...).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

http://economie.hotnews.ro/stiri-it-5470582-parlamentul-finlandez-aprobat-legea-nokia-care-autorizeaza-firmele-supravegheze-urile-angajatilor.htm

Mergi la inceput