Copilasi din 2002 * 57 * Alaturi de Emma !
Raspunsuri - Pagina 10
katty spune:
Neata mamici!
Laura, ce frumos ai descris starile tale de viitoare mamica dubla! Pupam curajoasa mica!
Nu am amenajat camera lui Andrei, inca suntem la stadiul de plimbareala prin magazin, masuratori, idei etc., mai avem pana la toamna, nu suntem asa de presati!
Aici s-a facut frumos, nu e chiar cald, dar e soare si placut!
Cine mai doreste o si o barfa mica?
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
Emma INVINGE cancerul!
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
cristina22 spune:
Katty-io sunt amatoare si de cafea, dar si de barfa mica!!
Si la noi s-a luminat cerul.E de bine, chiar daca e rece.
Maine e vineri!!
cristina si Andrei
Francisca spune:
Ma primiti si pe mine la o chiar daca sunt racita ? Promit ca nu dau la nimeni
Katty, multumim pentru cafea
Sinzi_ana, felicitari
Sa ai o sarcina usoara si un sanatos!
Cristina22, deja visezi la week-end?
Nina, Devoska, Nicoleta, Cristina_C si restul va asteptam la o
Katty, ai facut cu mult lapte si pt. mamicile insarcinate? Daca da atunci le poftim si pe ele cu mare drag
Francisca
andy.p spune:
Katty multumim de cafea si eu mare amatoareAsa facem si noi ,prima data batem taote magazinele si apoi ducem si copilu sa vada si el..Andy tre sa vada tot ce-i cumparam
Noi ne distram cu reactiile de dupa vaccin..sper sa treaca cat mai repede.
E soare si parca ti se mai ridica moralul cand te uiti pe geam
Cris..ce planuri de week-end aveti?
tuturor
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
cristina22 spune:
Francisca-sanatate si sa scapi repede!
Cum sunteti? Ce face Vlady? Va pregatiti de scoala?
Laura-ioi, we-du' si planurile!!
S-ar putea sa mergem la o aniversare.Zic s-ar putea, pt ca sarbatorita numa' ce iese din varicela si nu se stie sigur daca se organizeaza ceva.
In rest, sunt satula deja de Felix, semnam condica la lotus(sper ca nu te dezici, da?) si d-astea statice.As baga io un shopping in hu, da' zice husbandu' ca-i criza financiara.
Face febra frumoasa Alexia???
cristina si Andrei
andy.p spune:
Cris nu ma dezic de Lotus ca mi-e frica ca ma pun aia absenta,bagam o intalneala??Distractie placuta la chef...mai nu face febra asa mare ,da e ff agitata
Franciscamulta sanatate
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Francisca spune:
Cristina, Laura, va multumesc pt. urarile de sanatate
Si eu vreau sa treaca repede, dar se incapataneaza sa ramana
Vlady a luat de la Gradi si eu de la Vlady
El este mai bine, dar nu e la Gradi abia luni il duc
Pt. scoala...sigur...ne pregatim intens
Laura, multi Alexiei sa treaca agitatia
Ce fain de voi ca va intalniti
Distractie placuta si o zi cu mult soare sa aveti!
Francisca
aliclara spune:
GATA!
De data asta sper sa ma tin de cuvan si sa calc mai des pe aici. Am papat de pranz si am citit in intregime acest capitol. Chiar m-am luminat, pentru ca aseara am avut o discutie cu soata ca nu doarme copilul la pranz, si ce mare tragedie este asta.
Ma bucur ca nu e singura. Ea la 21 e in pat, pana la 21:30 adoarme. Pe la 8-8:30 e in picioare. Eu (care sufar de somnolita cronica) sunt de parere ca e suficient.
Si ea invata engleza dupa Magic Disney, avem probleme cu jetix-ul, da nu am renunta la el din motive de Oraselul Lenes si H2O si Hannah Montana...
La calculator nu mai sta decat seara cand e mami si/sau tati acasa. De socrela nu asculta.
Citeste in fiecare zi intregului regiment de papitoaie, dar de scris scrie cam uratel. Nu o mai stresez ca parca stie cam multe pentru varsta ei (de nescolarita). Seara isi mai da singura teste cu adunari si scaderi si le face bine.
Cam atat despre noi....
Pupic la toate burticutzele. Vleau si eu unul, dar tocmai am aflat ca e cumnata gravida si noi ii nasim si nu ma vad nasha burtoasa. poate la anul. Si nu vreau sa fiu gravidutza in lunile de vara ca mie m-i se face rau si asa de la caldura.
pe toata lumea si incercam sa intram mai des.
Fiecare sut....e un pas inainte!!!
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Vin si eu la o chiar daca e rece, macar nu face riduri.
Laura, , .
Stiu ca o vorba buna, o incurajare, o imbratisare, un zambet, inseamna foarte mult pentru cineva care trece prin momente foarte grele in viata. Ii dau putere sa mearga inainte, uneori.
Am sa pomenesc in mesajele pentru Emma si Aida, de noi, mamicile de 2002, care-i suntem alaturi in rugaciuni si ganduri pozitive, pentru pretioasa ei, Emma.
Ce fain ca va intalniti, Laura si Cristina !
Faceti si ceva poze, sa va vedem si noi, impreuna !
Si sa-i treaca Alexiei cat mai repede si usor reactiile de la vaccin !
Cristina22 si la noi e senin sau era de dimineata, dar am avut si -11 grade C.
Nu mai pleaca iarna asta, odata !
Nicoleta, bravo, micului schior !
Francisca, insanatosire grabnica ! Spatele cum iti e ?
O zi faina in continuare, mamici minunate !
Edit: Pana am trimis eu mesajul, a aparut si mesajul lui aliclara.
Asa face si Cristinuca, citeste armatei de papusi si plushuri si umple casa de biletele si foi cu testele la matematica, pe care si le da singura. Ba, le da dictari verisoarele si chiar lui buni si tati, daca-i prinde in preajma, fara treaba.
E clar, minunea ta e pregatita de scoala !
Cat despre bb2, vine el, cand e timpul lui.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Emma INVINGE cancerul!
khristin spune:
Sanziana, cred ca mai toate mamele isi fac griji ca nu se vor mai putea ocupa de primul copil la fel de mult dupa venirea pe lume a unui a bebe. La noi de ex. Yasmine abia incepuse de o luna clasa intai cand a venit bebe. A fost destul de challenging sa te ocupi de unul mic si de cel mare cu teme intr-o noua limba dar ea mititica s-a descurcat de minune . Asa ca nu trebuie sa-ti faci chiar asa multe griji, e normal sa ai sentimente confuze si le vei avea in mod cert si dupa ce va veni bbebitz pe lume.
Laura, uite c-am aparut, adevarul e ca fac cam greu fata la ambele subiecte, fetele de la odisee scriu de nu le pot tine ritmul . Tu vorbesti cu Andy in engleza? La noi e f. funny…Yasmine vorbeste cu bunicii numai in romana, cu stalcirea de rigoare, iar cu noi numai in engleza. Acum a inceput sa se arate si roadele de la scoala si ma intreaba de multe ori in franceza, asta ca stie ca ma bucura cand o aud.
Nina, ce frumos sa citeasca la papusi. Mi se pare ca are inclinatii spre profesorat. Senioara mea are ganduri din astea cu fratica al ei are déjà planuri ce sa-l invete…
Francisca, multa sanatate.
Katty, amenajare placuta sa faceti o camera de vis.
Si Chris a facut vreo doua zile febra usoara, abia azi se pare ca l-a mai lasat putin. Mi-a fost asa mila de el mititelul .
Pupici tuturor
Cristina
le bébé Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".