Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(97)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

salutare

joanna - sunt si eu pe aici, la birou nu am stat mult ca am avut o cadere de tensiune care s-a lasat cu o durere frumoasa de cap. am dormit cateva ore si a trecut.

silvia - bine ati venit acasa ma intrebam ce s-a intamplat de ai ajuns la cezariana. totul e bine cand se termina cu bine. eu nu am gram de experienta cu alaptatul dar mi se pare groaznic sa nu ii dai cand plange, si eu ash vrea sa invete cat mai repede sa nu manace noaptea, dar nu cred ca ash rezista sa il aud plangand de foame. eu zic sa iti asculti instinctul in primul rand si mai vezi pe parcurs.

florinela - bien ati ajuns acasa. tare frumushel e blondul.

maine cred ca ma duc la targ si asa sunt un pachet de nervi cu noua situatie economica.... in consecinta ma duc sa mai toc nishte bani
ma apuc sa imi scot pijamlele din bagaj, cred ca s-au sifonat deja. a fost buna experienta de azi, am facut repetitie...bine inteles ca uitasem ceva(fardurile si parfumul)sper ca in ziua x sa nu uit nimic.

pup gashaca de burtici(burtoaie....) mamici si pitici

39+
poze

AMR 5 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Am primit pachet de acasa, de la mame .

In acest moment cel mai bine e sa ma sariti, decat sa ma ocoliti, caci nu mai stiam din ce sa mai gust mai intai...

Am primit asa: supa cu taitei de casa, pilaf cu carnitza de pui, sarmalute si cu frunza de vita si cu varza, salata de boeuf, pui cu ciuperci si smantana, oua de tara, branzica de vaci de la bunica mea...sper ca nu am omis ceva. Dar asta nu e tot! Mai sunt prajiturile( facute in casa): sunt doar 4 feluri(savarine, eclere si inca 2 nu stiu cum se numesc)....

Mai vrea cineva clatite cu ciocolata???

Gigelica +37 Victor-Andrei

http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Gigelica!!!!!!!!!!!!!!!
uite cum ma faci tu pe mine femeie gravida in 40 de saptamani sa ma urc acum in mashina sa fug la cofetarie. ca tot a mai zis o fata, acum nu mai conteaza...ori am 18kg ori 19 in plus. ma duc sa golesc cofetaria, nici nu o sa iau portofelul la mine...ma duc ca un copil cu bani in pumn: "tanti imi dati si mie prajituri de toti bani astia?"

39+
poze

AMR 5 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26
maine cred ca ma duc la targ si asa sunt un pachet de nervi cu noua situatie economica.... in consecinta ma duc sa mai toc nishte bani

Ne vedem acolo!

Denisa-Madalina 35+ cu Adela-Marisa
AMR 5 saptamani
Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

GIGELICAAAA, ma omori cu salata de boeuf!
Daca e ceva pe lumea asta ce as manca oricand atunci chestia aia e salata de boeuf! Niciodata nu-i rezist! Cand ma gandesc ca nu o sa mai am voie ma ingrozesc!!!

Poti sa papi tu restul!

38Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui joanna27
Dodo multumim pt. informatii,ne bucuram ca ne impartasesti din experianata ta, ma gandesc ca nu e usor.
Cum sa nu ii faci la Isabella vaccinul.Il vei cumpara.noi pt ce suntem aici,macar cu atata sa ajutam.Sa vina numai momentul si sa ne mai aduciaminte fara rusine...ca find prospete mamici poate mai uitam.
Sunteti de acord fetele sa cumparam noi vaccinurile pt Isabella cand va fi timpu???

usor nu e si nici nu va fi dar asta-i viata eu sunt de-un optimism incurabil.Chiar cand nu mi se dadea nici o sansale intorceam respectos spatele si cautam in alta parte si se vede ca DD nu ne-a lasat si am reusit.
Daca puteti si vreti

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami
Absolut de acord!

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Joanna si eu sunt de acord cu tine in ceea ce priveste vaccinul micutei Isabelle.

Citat:
citat din mesajul lui novus

DODO, chiar asa de data asta nu trebuie sa te stresezi pt vaccinuri !! O sa le luam noi !! macar cu atat sa putem ajuta !!

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

denisa - poate ne vedem....suntem destul de mari amandoua...greu sa ne ratam noroc ca romexpo e maaaaare

parca si tu ziceai ca ai cumparat o gramada, se pare ca nu ne ajunge
chiar voi cam cate body-uri aveti pt pana in 3 luni? eu am senzatia ca sunt putine, am cam 5-6 cu totul si vreo 8 fara pantalon

39+
poze

AMR 5 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Mama da poftiioase mai sunteti....eu am sunat-o la amiaza pe nepotica mea sa imi cumpere prajitura....deja am una la activ, in curand urmeaza a doua.
In ce priveste kg cred ca sunt singura care nu isi bate capu..chiar nu ma itereseza...stiu ca fimiu o sa aiba grija sa le pierd rapid..
Eu sunt de groooooooooooooaza iar am mancat slanina cu ceapa........si mi-e pofta de beree..

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Va pup pe toate!
Sa fie bebei sanatosi si sa aveti laptica (sa va descurcati usor cu alaptatul...), urez noilor mamici, refacere usoara!
mamicile care isi asteapta puii.....rabdare si curaj mult !
Noi suntem acasa de ieri seara....
Sunt un baietel frumos Victor Cristian si sunt blond platinat (daca nu ne inselam chiar cu ochi albastri)..ne-am nascut luni 16.03.2009...la 11.40, prin cezariana, am luat 10 scor Apgar...am avut 3500gr si 52 cm. Comoara de pret a casei.

http://community.webshots.com/album/569278164teEeTr?start=12

...........................................................
Despre mine, va zic Offfff am scapat, de operatia pe viroza respiratorie, de spital..acum suntem acasa linistiti, oarecum.
Am pb cu alaptatul, nu mi-a venit laptele la timp, nu am mameloane (la spital ma obligau da-i san , da-i san....dar nu poate micul de el sa traga, din cauza ca nu am mamelon si nici laptele nu venise ), acum sunt acasa mai relaxata...da se pare ca am canale infundate (sper sa nu fac mastita ....pediatra se uita la sanul stang cam sceptic). asa ca ma mulg ii dau la bebe cat curge ..oricum putin 30ml si restul formula.

Va pup!

Mami de victor Cristian mic de 4 zile

Florinela

Vai Florinelace minune de baietel! Cat este de frumos si de blondut!!! Sa va traiasca si sa fie sanatos! Sunt sigura ca te vei descurca pana la urma oricat de greu ar fi

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 37+

Mergi la inceput