Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(97)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvia4

Mie mi-a spus la spital neonatoloaga sa-i dau la cerere dar sa pastrez pauza de 6 ore noaptea. Medicul de familie zise sa-i dau la 3 ore si noaptea si dupa o luna sa scot masa de ora 3. Nici eu nu stiu cum e mai bine.As vrea sa-si formeze un program, sa nu fie asa haotic.Mai ales ca trebuie sa ma mulg inainte, deci cam trebuie sa stiu ora,,

Silvia 38+ Natalia (cred)
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Silvia4?locked=true#

mi se pare o mare prostie ce ti-a spus neonatoloaga.

din experienta mea de laptareasa (ca doar am alaptat 1 an) iti spun sa-i dai la cerere, si stai linisitta ca masa de noapte si-o va scoate singur.
dar de te trebuie sa te mulgi?

37+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

SimonaMami fugi si odihneste-te caci ai muncit cam mult. Eu nu stiu cum rezisti... Week-end frumos!!!

Olga 34+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Va pup pe toate!
Sa fie bebei sanatosi si sa aveti laptica (sa va descurcati usor cu alaptatul...), urez noilor mamici, refacere usoara!
mamicile care isi asteapta puii.....rabdare si curaj mult !
Noi suntem acasa de ieri seara....
Sunt un baietel frumos Victor Cristian si sunt blond platinat (daca nu ne inselam chiar cu ochi albastri)..ne-am nascut luni 16.03.2009...la 11.40, prin cezariana, am luat 10 scor Apgar...am avut 3500gr si 52 cm. Comoara de pret a casei.

http://community.webshots.com/album/569278164teEeTr?start=12

...........................................................
Despre mine, va zic Offfff am scapat, de operatia pe viroza respiratorie, de spital..acum suntem acasa linistiti, oarecum.
Am pb cu alaptatul, nu mi-a venit laptele la timp, nu am mameloane (la spital ma obligau da-i san , da-i san....dar nu poate micul de el sa traga, din cauza ca nu am mamelon si nici laptele nu venise ), acum sunt acasa mai relaxata...da se pare ca am canale infundate (sper sa nu fac mastita ....pediatra se uita la sanul stang cam sceptic). asa ca ma mulg ii dau la bebe cat curge ..oricum putin 30ml si restul formula.

Va pup!

Mami de victor Cristian mic de 4 zile

Florinela

De la mine si de la Ayla ( care e fericita cu familia ei reintregita):

Bun venit acasa, Florinela!!!!

Am si eu o intrebare: nu cumva asta e baietelul din visul meu? Tu mi-ai furat baietelul din vis... Si ce coincidenta: il cheama Victor ca pe viitorul meu puisor - actual piton naravas in burtica.

Am glumit!!! Ai un baietel fff frumos si o sa te rog sa il pupacesti pe falcute...

Gigelica +37 Victor-Andrei

http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami

Dragelor, mi-a ajuns munca pe ziua de azi! Ma duc acasa, ca ma dor TOATE! Cum nu am net acasa, astept ziua de luni sa vad ce ghiocei au mai aparut intre timp, si cate mii de pagini ati mai umplut in lipsa mea!

Va si sa ne auzim cu bine luni! Bye bye pentru azi!

Simona 37+, cu Victor Christian / Clara Michaela

mami de
Eric Christian (02.03.05)

Weekend placut si sa ai grija de tine

Gigelica +37 Victor-Andrei

http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Florinela bine ai venit acasa!!
Sa iti traiasca fecioru, are un par si un nasuc...ce mai ne-am indragostit...uite ce curtat e deja.
Cat despre alaptat, noi ne abiten ca nu sunte in masura sa dam sfaturi inca...da eu zic sa nu renunti usor..

Arisce faci, iar te-a uitat Domnu pe la birou...? treci la semnat condicuta..

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

DODO, chiar asa de data asta nu trebuie sa te stresezi pt vaccinuri !! O sa le luam noi !! macar cu atat sa putem ajuta !!

FLORINELA , WELCOME HOME !!!!!!!!!!!!!!
Cat despre blondutul tau ,nu am cuvinte !!!

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryV spune:

Gigelica multumesc pt primire
Simona multumesc pt PM ; sunteti niste dulci
Week-end placut tuturor

Lory 35+ Erin Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

SimonaMami, am ras cu lacrimi!!! Abia m-am calmat dupa 10 minute si de-atunci, tot ma plimb prin birou si ma apuca rasul... ca numeni nu stie de ce! :)))) :)))

Sunt fenomenali copiii astia!!!

37+ Brisees

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

FELICITARI CLARA !

FELICITARI SILVIA!

GIGELINA SI SIMONA m-ati facut sa ma tavalesc pe jos de ras ...

JOANNA cred ca o sa ajung si eu ca tine. Maine intru in 39 si daca nu se intampla saptamana viitoare medicul ma ameninta cu o "provocare". Nu prea sunt de acord cu asta dar mai am timp.

OLISHKA, e adevarat ca incarcatura ta virala e mica dar tot exista un risc la nasterea naturala intrucat bebele sta mai mult in contact cu sangele mamei si VHB este un virus care se transmite cu mare usurinta.
Pe de alta parte, bebele o sa fie vaccinat la nastere importiva VHB (obligatoriu).
Mai stiu ca sunt persoane care fac inainte de nastere imunoglobuline si recomandarea este de cezariana. presupun ca la tine incarcatura virala este foarte mica dar chiar si asa ...riscul exista.
Eu zic sa mai ceri parerea unui ginecolog. In ceea ce priveste infectionistii, la Bals sunt cei mai buni. Eu acolo lucrez dar nu fac reclama fara sa stiu ce vorbesc.

Maine trec la 39 ...

38 Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

FLORINELA, e SUPERB baietelul tau!!!

Bine ai venit acasa si sa-ti traiasca flacaul!
Presimt ca o sa-ti scriu mai des

LoriV, bine ai revenit! Stai linistita la patut. Nu stiu exact ce probleme ai avut tu dar si la mine colul este foarte scurtat si sters de vreo 4 saptamani si am stat F.F.F cumintzica. Uite ca maine intram in saptamana 39 (Doamne ajuta!)

38Lena

Mergi la inceput