Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(97)
Raspunsuri - Pagina 10
SimonaMami spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui joanna27
Dodo multumim pt. informatii,ne bucuram ca ne impartasesti din experianata ta, ma gandesc ca nu e usor. Cum sa nu ii faci la Izabella vaccinul.Il vei cumpara.noi pt ce suntem aici,macar cu atata sa ajutam.Sa vina numai momentul si sa ne mai aduciaminte fara rusine...ca find prospete mamici poate mai uitam. Sunteti de acord fetele sa cumparam noi vaccinurile pt Izabella cand va fi timpu??? 40+ |
Absolut de acord!
Simona 37+, cu Victor Christian / Clara Michaela
mami de
Eric Christian (02.03.05)
silvia4 spune:
Mie mi-a spus la spital neonatoloaga sa-i dau la cerere dar sa pastrez pauza de 6 ore noaptea. Medicul de familie zise sa-i dau la 3 ore si noaptea si dupa o luna sa scot masa de ora 3. Nici eu nu stiu cum e mai bine.As vrea sa-si formeze un program, sa nu fie asa haotic.Mai ales ca trebuie sa ma mulg inainte, deci cam trebuie sa stiu ora,,
Silvia 38+ Natalia (cred)
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Silvia4?locked=true#
olishka spune:
Lori bine ai revenit
Silvia bine ati venit acasa
Gaza firma de evenimente este a sotului. Il ajutam si eu inainte, dar acum am luat o pauza Te ajutam cu cel mai mare drag. Am organizat f multe botezuri.
Shasa in locul tau as fi fost si mai panicata caci tu nu mai ai chiar asa mult...Cine stie, poate idianul nr 3 o sa fie mai repezit, asa ca hai pune manuta si macar aduna-ti lucrusoarele
Joanna si eu sunt de acord cu tine in ceea ce priveste vaccinul micutei Isabelle.
Olga 34+ David
silvia4 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus SILVIA, bine ai venit acasa !!!!!!!!!!!!! Referitor la alaptatul noaptea, la inceput bebelina mea se trezea la 3 ,4,5,6 si cerea laptic si ii dadeam, acum de vreo 3 nopti se culca la 23 si se trezeste doar la 5.30 pt papa ceea ce e excelent !!! deci eu zic sa-i dai de fiecare data cand cere ca de aia ii zice alaptat la cerere ca apoi o sa-si faca ea program ! Si daca nu i-ai da cum ai face-o sa se linisteasca noaptea ?? ca a mea urla de foame, nu alta !!! Mamica fericita de Alexandra (03.03.09) www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
In prima noapte i-am dat de cate ori a vrut, cam din ora in ora. In a 2-a i-am dat la 12 formula si i-a tinut mai mult de foame..S-a trezit pe la 3 si am reusit sa o mai duc cu zaharelul pana la 5,30. Dar imi parea rau de ea, ma simteam vinovata! Am incercat a fac cum mi s-a spus, dar nu cred ca o sa reusesc pt ca mi se rupe inima sa vad ca-i e foame si eu nu-i dau..Sunt curioasa cum de la spital statea 6 ore fara sa planga..Ziceau asistentele ca e f cuminte!
Silvia 38+ Natalia (cred)
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Silvia4?locked=true#
florinela79 spune:
Va pup pe toate!
Sa fie bebei sanatosi si sa aveti laptica (sa va descurcati usor cu alaptatul...), urez noilor mamici, refacere usoara!
mamicile care isi asteapta puii.....rabdare si curaj mult !
Noi suntem acasa de ieri seara....
Sunt un baietel frumos Victor Cristian si sunt blond platinat (daca nu ne inselam chiar cu ochi albastri)..ne-am nascut luni 16.03.2009...la 11.40, prin cezariana, am luat 10 scor Apgar...am avut 3500gr si 52 cm. Comoara de pret a casei.
http://community.webshots.com/album/569278164teEeTr?start=12
...........................................................
Despre mine, va zic Offfff am scapat, de operatia pe viroza respiratorie, de spital..acum suntem acasa linistiti, oarecum.
Am pb cu alaptatul, nu mi-a venit laptele la timp, nu am mameloane (la spital ma obligau da-i san , da-i san....dar nu poate micul de el sa traga, din cauza ca nu am mamelon si nici laptele nu venise ), acum sunt acasa mai relaxata...da se pare ca am canale infundate (sper sa nu fac mastita ....pediatra se uita la sanul stang cam sceptic). asa ca ma mulg ii dau la bebe cat curge ..oricum putin 30ml si restul formula.
Va pup!
Mami de victor Cristian mic de 4 zile
Florinela
dannnah spune:
citat din mesajul lui florinela79 Va pup pe toate! Sa fie bebei sanatosi si sa aveti laptica (sa va descurcati usor cu alaptatul...), urez noilor mamici, refacere usoara! mamicile care isi asteapta puii.....rabdare si curaj mult ! Noi suntem acasa de ieri seara.... Sunt un baietel frumos Victor Cristian si sunt blond platinat (daca nu ne inselam chiar cu ochi albastri)..ne-am nascut luni 16.03.2009...la 11.40, prin cezariana, am luat 10 scor Apgar...am avut 3500gr si 52 cm. Comoara de pret a casei. http://community.webshots.com/album/569278164teEeTr?start=12 ........................................................... Despre mine, va zic Offfff am scapat, de operatia pe viroza respiratorie, de spital..acum suntem acasa linistiti, oarecum. Am pb cu alaptatul, nu mi-a venit laptele la timp, nu am mameloane (la spital ma obligau da-i san , da-i san....dar nu poate micul de el sa traga, din cauza ca nu am mamelon si nici laptele nu venise ), acum sunt acasa mai relaxata...da se pare ca am canale infundate (sper sa nu fac mastita ....pediatra se uita la sanul stang cam sceptic). asa ca ma mulg ii dau la bebe cat curge ..oricum putin 30ml si restul formula. Va pup! Mami de victor Cristian mic de 4 zile Florinela |
Doamne cat e de frumos!!!E superb!
Sa va traiasca si sa fie sanatos!
SimonaMami spune:
citat din mesajul lui florinela79 Va pup pe toate! Sa fie bebei sanatosi si sa aveti laptica (sa va descurcati usor cu alaptatul...), urez noilor mamici, refacere usoara! mamicile care isi asteapta puii.....rabdare si curaj mult ! Noi suntem acasa de ieri seara.... Sunt un baietel frumos Victor Cristian si sunt blond platinat (daca nu ne inselam chiar cu ochi albastri)..ne-am nascut luni 16.03.2009...la 11.40, prin cezariana, am luat 10 scor Apgar...am avut 3500gr si 52 cm. Comoara de pret a casei. http://community.webshots.com/album/569278164teEeTr?start=12 ........................................................... Despre mine, va zic Offfff am scapat, de operatia pe viroza respiratorie, de spital..acum suntem acasa linistiti, oarecum. Am pb cu alaptatul, nu mi-a venit laptele la timp, nu am mameloane (la spital ma obligau da-i san , da-i san....dar nu poate micul de el sa traga, din cauza ca nu am mamelon si nici laptele nu venise ), acum sunt acasa mai relaxata...da se pare ca am canale infundate (sper sa nu fac mastita ....pediatra se uita la sanul stang cam sceptic). asa ca ma mulg ii dau la bebe cat curge ..oricum putin 30ml si restul formula. Va pup! Mami de victor Cristian mic de 4 zile Florinela |
Felicitari Florinela! Doamne de frumos este bebe Victor! Sunt TOPITA! Nu stiu daca te ajuta (pe mine la Eric m-au ajutat mult), dar exista la farmacie niste ... cum sa le zic... protectii pentru mameloane, care le ajuta sa iasa in afara si sa poata piticul sa suga. Si eu am tot mameloane ombilicale, parca se numesc, adica... in interior!
mami de
olishka spune:
Florinela bine ai venit acasa!!! Ai scapat pana la urma de raceala?
Este atat de scump Victor Cristian Si are un parut...zici ca l-ati dus direct la coafor si l-ati suvitat Nu am am mai vazut asa. Eu m-am indragostit de el
Sunt sigura ca o sa o scoti cu bine la capat si cu lapticul
Olga 34+ David
SimonaMami spune:
Dragelor, mi-a ajuns munca pe ziua de azi! Ma duc acasa, ca ma dor TOATE! Cum nu am net acasa, astept ziua de luni sa vad ce ghiocei au mai aparut intre timp, si cate mii de pagini ati mai umplut in lipsa mea!
Va si sa ne auzim cu bine luni! Bye bye pentru azi!
mami de
denisamada spune:
Felicitari, Florinela!
Victor Cristian este absolut superb! Cred ca ti-am spus ca acelasi nume l-as fi ales si eu daca aveam un baietzel... In cazul asta, pot sa il petzesc pentru Adelina?
Denisa-Madalina 35+ cu Adela-Marisa
AMR 5 saptamani
Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou