Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(97)
Raspunsuri - Pagina 13
m_monique spune:
Citat: |
citat din mesajul lui joanna27 Mama da poftiioase mai sunteti....eu am sunat-o la amiaza pe nepotica mea sa imi cumpere prajitura....deja am una la activ, in curand urmeaza a doua. In ce priveste kg cred ca sunt singura care nu isi bate capu..chiar nu ma itereseza...stiu ca fimiu o sa aiba grija sa le pierd rapid.. Eu sunt de groooooooooooooaza iar am mancat slanina cu ceapa........si mi-e pofta de beree.. 40+ |
ce bunatati ai mancat. noi slanina trebuie sa o mancam pe furis, ca nu scapam de andrei.
si mi-ai facut pofta si de bere..., cand vine sotul acasa il pun sa desfaca una. eu acum sunt acasa cu andrei si nu pot sa beau bere, ca tb sa alerg dupa el.
37+
si Andrei (16.12.2006)
Adee spune:
citat din mesajul lui joanna27 Mama da poftiioase mai sunteti....eu am sunat-o la amiaza pe nepotica mea sa imi cumpere prajitura....deja am una la activ, in curand urmeaza a doua. In ce priveste kg cred ca sunt singura care nu isi bate capu..chiar nu ma itereseza...stiu ca fimiu o sa aiba grija sa le pierd rapid.. Eu sunt de groooooooooooooaza iar am mancat slanina cu ceapa........si mi-e pofta de beree.. 40+ |
Imi place meniul tau si gigelica ma termina cu prajiturile ei noroc ca acuma am scos de la cuptor prajitura cu mere, asa ca trebuie sa ma multumesc cu ea
40+Ariana AMR 3 zile
poze
joanna27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Adee
Imi place meniul tau si gigelica ma termina cu prajiturile ei noroc ca acuma am scos de la cuptor prajitura cu mere, asa ca trebuie sa ma multumesc cu ea 40+Ariana AMR 3 zile poze |
POFTA MARE!!!!
Astea nu sunt gusturile mele , sunt preferintele lui fimiu.
eu o sa ma multumesc cu o bere fara alcool.
M.MONIQUE vezi daca bei cu alcool sa nu ametesti pitica....
40+
m_monique spune:
joanna27 nu are nimic berea. daca se ameteste doarme mai bine.
la andrei am baut bere cu alcool, e drept ma limitam la un pahar. chiar si medicul imi zicea ca daca imi face placere sa beau bere.
la fetita am baut vin, ca de asta imi cadea bine.
37+
si Andrei (16.12.2006)
olishka spune:
Vai ce-mi faceti voi mie cu mancarea Mi-e o foameeee...si a zis sotu ca ne ia de mancare, da e inca la sala. Nu-mi place nimic din ce am acasa si mi s-a facut si mie o maaaareee pofta de salata de boef.
Raaluca poate poti tu sa ma ajuti: trebuie sa-mi procur imunoglobulinele, am gasit farmacia de unde pot sa le cumpar, doar ca mi s-a spus sa completez o fisa impreuna cu dr, pe care o gasesc pe site-ul Ministerului sanatatii. Am cautat, dar n-am gasit nimic la ei pe site. Am si sunat, dar bineinteles ca nu-mi raspunde nimeni. Stii cumva cum fac rost de acea fisa, caci sunt disperata...mai am putin si nasc, iar eu inca nu am vaccinul.
Eu nu am mai ajuns astazi la targ...mi-a fost asa de lene...dar maine sigur ma duc...i-am promis la o prietena din Deva ca-i iau un patut de-acolo, asa ca poate ne-intalnim.
Olga 34+ David
gigelica20 spune:
Va astept pe toate la mine, caci e suficient pentru toate!!!
Ma duc, ca a venit sotul! Vorbim maine!!!
Gigelica +37 Victor-Andrei
http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png
joanna27 spune:
citat din mesajul lui gigelica20 Va astept pe toate la mine, caci e suficient pentru toate!!! Ma duc, ca a venit sotul! Vorbim maine!!! Gigelica +37 Victor-Andrei http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png |
CE SMECHERA ESTIII....NE CHEMI LA TINE SI DUPA AIA TE DAI LA FUND....
40+
shasa spune:
Pai ce faceti feteloooooooooooooooooor???
Ca mor aici de poftaNu mai vorbiti atat despre mancare si dulciuri si prajituri si bere!!!!!!!!! Parca as manca din toate cate putin.........dar mai ales slanina cu ceapa...pe care eu in mod normal nu o mananc nici sa ma pici cu ceara!!!!
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 37+
Gaza22 spune:
Bine ai revenit acasa Florinela sa-ti traiasca baiatul. E o frumusete. Si cum zice sotul meu, faptul ca a iesit asa platinat e un semn ca va trebui sa devina Stilist.Si curaj ca pana la urma o sa te descuci cu lapticul.
36 cu
lysbeth spune:
Slaninutza cu usturoi si sare+tuiculita dublu rafinanata de bunicamiu
N-am mai beut de 8 luni nici macar bere
36+ Damian Codrut Andrei
AMR 4 saptamani