Licurici de ianuarie-februarie 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

irinac si jasmi insanatosire grabnica

miere super tare ca de obicei .... totul calculat ...

noi am iesit azi putin ... afara ... juma de ora cu carutul ca nu am rezistat ... si poate de sapt viitoare mai mult

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingrid70

Eu ii dau doua pliculete de Baby Drink pe zi (adica 100 ml de ceai/zi). O fi foarte rau?

Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

e mult pt varsta lui;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Intrebare: voi cand plecati la plimbare in ce ii tineti cald biberonul lui bebe?

Vreau sa iau si eu ceva asa ca daca aveti ceva sugestii, astept cu interes . Nu prea scump, of course.

Multi

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

super program are Aidan Miere... robert se scoala inca de 2-3 ori pe noapte

irina relax... e bine ochila..

dark tu tr sa scrii mai mult sa ne dai si nou din optimism

alina1976 ce norocoasa esti sa stai asa aproape de herastrau....

eli pitica se simte bine in centrul atentiei

jasmi multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Miere ce sa zic de pisoi? Se mataie ca un pisoi ce se respecta
Glumesc acuma, dar e ok, nu asa bine ca voi
Al meu se trezeste noaptea pe la 12,30-1 apoi undeva intre 2 si 3 si bineinteles trebuie sa fie prezent la 6-7 cand pleaca baietii, ca deh, asa l-am tot trezit in burtica. Chestia e ca se si culca repede, de obicei el adoarme in jur de 5-6 dupa amiaa si abia il mai trezesc sa ii fac baie. In rest pe la 9 doarme deja, si am incercat sa ii mai mut ora da nu am cu cine vorbi:))
Dar, daca nu as dormi cu el poate ca s-ar trezi mai rar. Caci el tare scoate zgomote si se foieste, si atunci eu ma trezesc si nu stiu de vrea mancare sau nu si daca tot nu pot dormi de foiala lui at ii dau papa
Mi-am pus o data dopuri dar apoi m-a mustrat constiinta ca poate nu il aud cand trebuie. Si nici sa il las singur nu vreau inca, iar ca sa stea sotul e ca si cum e singur
Nu prea inteleg eu ce tot scoate atatea zgomote, dar am mai citit la un subiect ca mai sunt copii care fac asa. Din pacate cica nu se indreapta cu varstaPartea buna e ca ajuta la kilutele lui mama:))
da macar mai incolo, il dau in grija motanului sa isi tina de urat ca si acela vorbeste in somn si se foieste.
Ziua mai doarme el, dar de acum deja e apucate, in schimb cand suntem afara numai doarme. Chiar vroiam sa te intreb daca Aidan nu adoarme in plimbari?
Apoi nu prea am multe de zis, ca vorba cuiva si asa vb singura:)
In rest umblaturi ca deh, plecam in tara si trebuie si vaccinul de TBC. Tu ii faci lui Aidan?
Pai eu ti-am zis sa nu ii iei multe haine ca nu apuca sa le poarte:))
Da poti sa le trimiti la noi ca am vazut ca ai facut treaba buna
Unde gasisi pe al acu cravata ca pe aici nu am vazut?
As vrea sa mergem si noi la voi:) sa mai luam cate ceva hainute pt copii dar tb sa ii fac pasaport pisoiului si mai astept ca nu stiu cum sa ii fac poza la varsta asta:))
A, si mai vroiam sa zic ca si eu cred c aal meu nu a fost aspirat bine, ca se aude ca si cum e infundat uneori ca apoi imediat sa nu se auda nimic, si nasul e curat.
Na, ca am scris o gramada (daca m-ai provocat). Ma duc sa vaz cum sa il pacalesc ca ar tb sa ma agit cu tortul cela la care nu mi-a dat nimeni reteta
Flower bine ati venit acasa. Sa dea DD sa fie totul bine sa nu te mai ingrijorezi

Am uitat sa zic ca de obicei cei alaptati exclusiv la san nu renunta asa usor la mesele de noapte. Ca nu prea le tine de foame lapticul fara imbunatatiri:)
A, si eu nu rezist sa stau tarziu, si eu is prima la culcare la 10 hai 11 maxim. Poata sa tune si nu stau tarziu chit ca nu fac nik prin casa sau mai stiu eu ce. Da asa e cred cu babele, desi asa am fost mereu;)
Numai bine tuturor si un wk cat mai placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Daiopri, foarte bine ca ne mai dai vesti!

Referitor la vaccinul BCG sa stii ca m-am gandit si eu, mai ales ca Ro este o tara cu incidenta crescuta la tuberculoza, o sa discut cu pediatra, oricum noi mergem prin august-septembrie, mai e timp de gandire.

Da, si Aidan doarme in deplasari, mai ales in masina, motzaie ca o baba.

Va trimit hainute, cum sa nu, dar cred ca transportul e mai scump ca hainele in sine. Body-ul cu cravata l-am primti cadou, o sa intreb persoana respectiva de unde l-a cumparat.

Crsspy eu ii fac laptele cu apa la temperatura camerei, nu o incalzesc. Cand plecam in deplasare eu il pun la gheata ca sa nu se strice, tinand cont ca laptele praf preparat nu poate sta mai mult de o ora.

Ma duc, s-a trezit buburuza, gata, s-a zis cu leneveala!

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Ma scuzati ca ma amestec, vreau doar sa spun despre scaunele de masina...ca am citit ca cineva nu stie cum sa le aseze.
Din ce am citit eu, scaunele tip scoica, care sunt asezate cu spatele la sensul de mers sunt cele mai sigure. Cat timp sta in el, bebele e in siguranta. De aceea, cand va fi cazul, eu am hotarat ca cel mic, in scoica, va sta langa usa, iar cea mare in mijloc, ca si pana acum.
Mai voiam sa zic, in speranta ca nu va veti supara, nu le mai dati bebelusilor ceai. Daca sunt alaptati nu au nici cea mai mica necesitate de apa in plus fata de lapte, iar daca sunt pe formula...aia nu tot cu apa se face?
Pentru colici, incercati sa le puneti comprese cu apa calduta pe burtica, tineti-i pe pieptul vostru tot pe burtica, tinuti cat mai mult la ragait. Am auzit ca mai functioneaza si zgomotul masinii de spalat. La Amalia tot timpul functiona zgomotul apei de la robinet(curgea cu presiune mare).
Multa sanatate!

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007) si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Hi, hi glumeam bre cu hainele:) Ca indata va ajungem
Zice tati ca e ca o capusa de rotund, ca doare ce face mami toata ziua?
Eu nu am asa mult timp pt vaccin ca plecam la jumatea lui mai. Nu zic ca ma doare inima, ca astia aici incearca sa ma convinga s anu il fac (asa a fost la motan). Dar, nu ma pot risca sa merg in tara asa, ca daca ei il fac inca la nastere stiu ei ce stiu.

Numai bine tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Crisspy, uite de asta am eu si a rezistat super bine...din 2006 de cand il foloseam la Ana
www.bebelusul tau.ro/detalii.php?cod=AV74" target="_blank">http://www.bebelusul tau.ro/detalii.php?cod=AV74
Poti sa-l comanzi online ca este o firma ff serioasa. Eu am tot luat de la ei.
Uneste cuvintele "bebelusul" de "tau: ca sa mearga ca nu ma lasa sa-ti pun link-ul cum trebuie...

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

LA MULTI ANI ALEXIA!!!!
Sa te faci bine repede si sa cresti mare si frumoasa!

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput