Licurici de ianuarie-februarie 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 10
DarkBendis spune:
Buna seara
LA MULTI ANI Eva de Danotino, Alexia de Flowerbee
Jasmi, sa te faci repede bine!
Miere, ce program organizat aveti! De fapt... cu bebe mic cum suntem, greu se fac una-alta daca nu se putem organiza, nu? Noi am facut BCG-ul la cateva zile de la nasterea lui bebe mic, bine ca am scapat de o grija.
Oana, mi se pare OK roseata, asa cum e. Sper sa-i treaca repede disconfortul la bebicul tau
Irina, felicitari "la aniversara"
Am bifat inca o zi cu multe realizari... mai ales ca a fost tare cald si frumos, prima zi de primavara adevarata. E prima zi cand l-am scos pe bebe FARA caciula, s-ar fi topit saracu'
Am fost in urbe, i-am facut poze la bebe pentru pasaport - Daiopri, noi l-am dus pe jupan la un studio foto si l-au "rezolvat" ei, a costat cu 2 lire mai mult decat ne-ar costa pe noi la automat si sunt perfecte - si am ajuns si la banca (serviciul meu) si clinica (serviciul lui tata lui bebe). Toata lumea l-a admirat pe bebe, s-a minunat ce mare e el, ce frumos rade, ce cuminte e, ce bine aratam si eu si tata lu' bebe (hi-hi sr fi fost culmea sa ne zica vai ce urati suntem, mai ales ca ne-am intolit in straiele de duminica desi e vineri), ce grozav ca incap iarasi in blugi (ei nu stiu ca am trisat, inca port maternity jeans da' smecheri, cu talie joasa si elastic ascuns pe laterale )
Aha-ha... si noi avem vesti de la soacra. Si-a schimbat biletul "de intors", si-a luat bilet nou de "dus" si va veni in week-endul de 1 mai, cu sotul dansei cu tot, si vor sta 2 zile. Speram ca de data asta sa ajunga cu bine, sa nu-si mai uite oarece esential acasa (pasaport, belete, barbat, capu' etc)
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
IRINA.C spune:
Ce misto scrii Dark te ador..si ma binedispui ..ai putea sa scrii literatura .Mi te si imaginez ti-am mai zis, esti ca din romanele mele dragi ...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
miereamara spune:
Faza nasoala la vaccinul BCG este ca exista posibilitatea ca in viitor copilul sa iasa pozitiv la testul de sensibilitate care se administreaza aici (acela pe mana, unde se inroseste mana sau nu).
Eu cand mi-am facut analizele pt imigrare (si multe alte persoane in aceeasi situatie), am fost testata pozitiv (din cauza vaccinului) si a trebuit sa fac investigatii suplimentare.
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
ada_coman spune:
Eva de Danotino, Alexia de Flowerbee sa fiti sanatoase si sa cresteti mari!!!!
Dark sa-ti fie de bine plimbarea Noi nu am iesit azi ca a fost cam frigutz.
Vreau si eu la Kidex
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
ada_coman spune:
Daiopri ne bucuram sa auzim ca sunteti bine
Mai stie cineva ceva de Iuliacris? Sunt bine?
A inceput "Dansez pt tine"
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
IRINA.C spune:
Am tot vrut sa scriu ca am vzt pozele de pe contul comun si ca m-au impresionat copilutii ce dragutzi pot fi.
aalina este un scump Fabian , mai ales in poza ultima de pe contul comun de Picasa.Iar Dorian pare asa protector cu fratiorul lui
Dariutza de Selene oscumpete!
Ce tort fain a avut Alexutzu, cu fotbalisti!
aaa si simpatia mea si a lui Ochila ..Andrei de Ciufik mai o scumpete de copil!
Miere si Aidan e leit taticul lui!Ti am mai zis???
Asteptam pozele cu Alexia!!!!!!!!!!!!!!!La multi ani!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
crisspy spune:
Miere mersi frumos de raspuns. Eu incalzesc apa. Oricum nu preparam lapticul de acasa, vroiam sa tin apica calda si sa prepar formula "la cerere".
Alina1976 la asta ma uitam si eu, dar nu stiam insa daca este intr-adevar asa cum descriu ei. Acum ca mi-ai zis cred ca o sa-mi comand una de pe net.
La multi ani Eva Maria si Alexia, sa cresteti mari si sa va bucurati parintii
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#
IRA_LIZA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelusi Anuc eu zic ca e al meu cuminte, dar al tau vad ca e "mana cereasca". La mine rar doarme singur, cand il legan nu pot sa spun ca stau cu orele, dar trebie sa il legan putin...Oare eu l-am invatat asa? Medicul nu a zis sa incep sa i-o scot de acum, a zis sa incerc sa fac asta in timp. Probabil ca si-o scoate singur dar a zi sa il "ajut "si eu dandu-i ceai Mami puiutului Vlad Mihai http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1 "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
Bebelusi, Eliza se pare k a renuntat singura la masa de la ora 24 (nu o mai cere de vreo 10 zile), mai mananca aprox la 2-3 nopti masa de la ora 2/3 apoi la 6/7. De vreo 3 seri am schimbat eu o chestie in programul de seara: lapte muls in timpil zilei (mai ales dupa primele mese de dimineatza cand ramane mai mult lapte) si dat seara cu biberonul. Aseara a mancat 140 ml apoi a dormit pana la 7.20 azi-dimineatza (cu o mica pauza de somn din cauza colicilor pe la 12 cand i-am dat san doar k sa o linistesc), in seara asta a papat 105 ml plus putin de la san, sa vdm cat doarme. Na, k am ajuns si eu sa ii dau bibe, ceea ce nu ma face f fericita, insa macar ii dau laptele meu. Prefer sa ii dau o masa de bibe seara dupa baie k sa adoarma satula, am avut vreo saptamana in care e adevarat k adormea pe la 10 - 10.30, insa dupa 2-3 partide de chiraiala, semn k nu se saturase destul si mi-am spus k se chinuie asa, prin urmare iata k am ajuns si eu la biberon...
La ceai nu ma gandesc! cat am lapte ii dau lapte, mai vdm pe la 6 luni la diversificare ce si cum, insa pana atunci mai e.
...asa k eu zic sa lasi pe Vladutz al tau sa traiasca in ritmul lui, sotto va renuntza singur la mesele de noapte, una cate una. Rabdare si laptic itzi doresc!
Ira, mamica Elizei
iuliacris spune:
Ada, multzam de grija. Suntem bine, doar avem colici, bata-i vina. Plangem si dimineata si seara. Asta e, ghinion. Macar noaptea doarme bine, se trezeste cam la 11, 3, 7, mananca si adoarme la loc. Acum astept cu groaza seara. Trebuie sa comand Colic Calm, poate ala ajuta, ca gripe water nu mi se pare.
tuturor, in special lui Bee si Alexiei, sa va faceti bine...
Poze
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)