Licurici de ianuarie-februarie 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 11
ada_coman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iuliacris Ada, multzam de grija. Suntem bine, doar avem colici, bata-i vina. Plangem si dimineata si seara. Asta e, ghinion. Macar noaptea doarme bine, se trezeste cam la 11, 3, 7, mananca si adoarme la loc. Acum astept cu groaza seara. Trebuie sa comand Colic Calm, poate ala ajuta, ca gripe water nu mi se pare. tuturor, in special lui Bee si Alexiei, sa va faceti bine... Poze Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009) |
Am vazut pozici, e frumoasa foc Sa va traiasca si sa fie sanatoasa. Trec ei si colicii, mama lor si pe noi ne mai chinuie, ii rezolvam cu debridat si colic baby. Sanatate multa va dorim!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
IRA_LIZA spune:
citat din mesajul lui bebelusi Ingrid si eu simt amorteala. Fetelor am inteles, nu ii dau ceai noaptea. SA TRAITI AM INTELES Dar sa stiti ca ziua ii mai dau cand sughite Miericica o sa le scot. Mersi de sugestie. Mami puiutului Vlad Mihai http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1 "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
Cand sughite - tot cu san o rezolv pe Eliza.
Ira, mamica Elizei
IRA_LIZA spune:
citat din mesajul lui IRINA.C Miere asa e recunosc ca m-am tzaca tzaca, mai ales dupa faza cu spitalul Jasmi ...masca si rabdare.Si io is cu nasul in batiste, da ce sa fac. Azi nu am iesit afara, da maine nu mai ratez.Cand dadea sa iasa soarele cand sa ploua.In final lenea cucoana mare, dar maine iau Grumetelul si la plimbare.Mai saracu' tata imi e asa mila de el, vine zilnic.Azi sunat ca se duce la pensionarea unei colege(ea a putut , tata e somer din pacate, nu a avut parte si de party de rigoare) si dupa asta venit la 5 si 5 era la usa, ca nu mai poate de dorul lui Ochila.Si tocmai zisese ca azi nu vine.dar a spus ca nu a rezistat, ca e sensul lui de a fi si ca e asa bucuros ca e bine si creste baiatul..Apoi a sosit Radu cu flori ca e 20 si noi de aproape 13 ani in fiecare 20 "sarbatorim" ziua in care ne-am cunoscut.Si tata a zis ca suntem cu "capu" Acum au plecat aman2, Radu la cumparaturi si tata acasa.Ochila tot nani.ma duc sa mai mut din haine si sa fac ceva curat, maine soacra mea de la Pitesti ne viziteaza, ce on(r)oare/ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI POZE ANDREI mami cea mai fericita |
Auzi, Irina, mai stii faza aia din "As good as it gets", cand fiul lui Carol a incetat sa mai faca crize de astm pt k in sfarsit primise tratamentul potrivit? iar Carol a plans vorbind cu maica-sa pt k, intr-un fel, nu-si mai gasea rostul dupa ce atatia ani statuse cu grija bolii copilului...
Ira, mamica Elizei
IRA_LIZA spune:
citat din mesajul lui oana_vr Fetelor bebicul meu doarme tare putin ziua doar cd il duc afara doarme calumea in rest doarme doar cate o repriza de o jumatae de ora..cate 3-4 reprize pe zii.Afara dc il tin 2 ore,2 ore doarme. Scuzati-mi scrisul dar il am in brate pe bb Mamica fericita de Edy |
Exact la fel si Eliza mea! la revedere somn de zi, doar atzipeste cca 30-45 min, in schimb a inceput sa doarma multe ore noaptea si nu mai cere masa de la ora 24, iar pe cea de la 2/3 o cere cam o data la 2-3 noptzi.
Ira, mamica Elizei
IRINA.C spune:
Ira stiu crede-ma, ma atentioneaza si colegii mai "mari" dupa ce m-au vazut in spital cam cum am fost si incerc incerc si sper sa reusesc.De aia am nev si de voi, am impresia ca doar cei care traiesc aceiasi experienta o pot si intelege.
Recunosc domne, m-am indragostit lulea de fi-miu!Deja e pasiune.Simt insa ca , o data cu trecerea timpului, va fi mai bine.Deja il vad mai mare si mai vanjos creste si increderea mea.A fost devreme si rau cu spitalul la 6 sapt.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
IRA_LIZA spune:
citat din mesajul lui IRINA.C Ira stiu crede-ma, ma atentioneaza si colegii mai "mari" dupa ce m-au vazut in spital cam cum am fost si incerc incerc si sper sa reusesc.De aia am nev si de voi, am impresia ca doar cei care traiesc aceiasi experienta o pot si intelege. Recunosc domne, m-am indragostit lulea de fi-miu!Deja e pasiune.Simt insa ca , o data cu trecerea timpului, va fi mai bine.Deja il vad mai mare si mai vanjos creste si increderea mea.A fost devreme si rau cu spitalul la 6 sapt. www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI POZE ANDREI mami cea mai fericita |
Acuma tu sa nu iti inchipui ca, daca as fi trecut cu Eliza printr-o spitalizare, as fi fost mai putin speriata decat esti tu - ohoo, dimpotriva, nici nu vreau sa ma gandesc!! stii, e usor sa dau sfaturi privind din afara, e simplu sa fiu viteaz privind batalia la televizor...insa poate ca vorbele de incurajare iti vor face bine, sper si eu, asa... Oricum, cu trecerea timpului sigur va fi mai vanjos! stai sa vezi ca nici n-o sa bagam de seama cand ne vom intreba unele pe altele despre gradinitza la care sa il dam pe copilash - actualul bebe!
"Am impresia ca doar cei care traiesc aceiasi experienta o pot si intelege" - e perfect adevarat!!
Despre sentimentele fatza de bebeii nostri ce sa mai spun, cand o alaptez pe Eliza si se uita in ochii mei cu ochii aia ai ei mari si nevinovatzi simt ca explodez de tandretze!
Ira, mamica Elizei
DarkBendis spune:
Ufff.. m-am chinuit nitel pana m-am prins cum functioneaza OneTrueMedia dar in fine tot a iesit ceva... link-ul la "rezultat" l-am postat pe mailul comun.
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
iuliacris spune:
Dark, superb montajul, la fel si protagonistii si melodia.
Poze
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)