Licurici de ianuarie-februarie 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

intreba cineva de transportat biberoane

eu folosesc asa ceva http://www.chic bebe.ro/products/300-recipiente_termoizolante/4798-jane_geanta_izoterma_biberon_petits_lapins.mbs (fara pauza la reclamamascata)

de alta marca dar cam aceeasi chestie. sunt si unele mai scumpe stil geanta, in care incap mai multe biberoane dar la deplasari de 2-3 ore asta eu cred ca e suficient.

dark - super montajul, e adorabil lachlan, melodia nu am auzit-o ca doarme carol si e pe mute

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Dark e superb montajul, mi se pare mie sau Lachlan seamana cu tine?

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

'Neata

Dark super montajul.
Cristi noaptea si eu ma agit in liniste da peste zi chiar daca doarme Fabian sonorul e normal, povestim in camera etc.
Irina e normal sa fi fost panicata numai ca trebuie sa gasesti in tine resurse sa iti revii.
Ada,Iulia mie mi se pare ca la noi pentru colici a mers mai bine Bonnisanul. Poate va ajuta si pe voi
Daiopri eu torturi in general prestez numai diplomat. Ca nu imi place sa ornez. Cand fac de ciocolata cumpar blat si crema si gata.
Jasmi sanatate.

Sa va zic ca asta dupa ce ieri a dormit o groaza numa bine sa prestez eu activitati casnice a mai bagat o tura de la 18 la 22 si apoi pana la 2. Si de la 2 din ora in ora trezirea iar acum cand evident pot dormi el e chitit pe avioane.
Fetelor cu 2 pitici Dorian al meu e topit dupa frate-su, cuminte ca de obicei dar foarte matait. La orice chestie da sa planga si el nu era asa Cred ca e de la schimbarile ce sunt dar nu stiu cum sa il ajut sa treaca peste asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Andra nu stiu ce a fost, pozele sau muzica sau pozele si muzica dar am tras nene un plans de dimineata asa, emotionant rau!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna fetelor,

Am reusit sa intru putin pe forum sa vad ce mai faceti, dar in primul rand sa va multumesc pentru gandurile bune si suportul pe care mi l-ati acordat in momentele atat de dificile prin care am trecut. Este atat de important sa simti ca nu esti singur si ca toata lumea,familia, prietenii, inteleg prin ce treci si iti transmit compasiune si incurajari.

IrinaC, Alina1976, Patricia, Dark, Leditia, Aalina, Ciufik, Andre_ea, Porumbita, Ira_Liza, Naty, toate fetele de aici de pe forum, mesajele si telefoanele voastre mi-au dat speranta si putere si m-au facut sa vad ca poti avea prieteni chiar daca nu ii cunosti personal, dar cu care impartasesti din experiente si preocupari. Va multumesc si va doresc tot binele din lume, sa va bucurati tot ceea ce aveti, familie, bebe, prieteni, si sa fiti binecuvantati de Dumnezeu cu sanatate, bucurii, liniste si iubire!

Noi suntem acasa. Luni mai avem de facut o analiza numita tranzit pentru ca sa se puna diagnosticul de reflux gastro-esofiagian si pentru ca sa primim si tratament.

In spital a fost greu, conditiile materiale si umane lasa mult de dorit, insa nimic nu a contat, cate vreme bebele meu primea ingrijire, tratament si se facea bine.

Ideea este ca nu cred ca voi putea uita vreodata prin ce am trecut cu bebe, in timpul zilei am tot timpul acea senzatie de frica pe care am trai-o si cred ca va mai trece ceva vreme pana sa scap de aceasta panica.

Hotarul dintre viata si moarte este foarte subtire, uneori tine doar de o respiratie si de o bataie de inima. Din pacate, am simtit cum bebele meu, in bratele mele fiind, se indreapta spre acet hotar si da sa il treaca iar asta nu o voi uita niciodata, imaginea si sentimentele acelea ma haituiesc si inca simt cum ma apuca panica.

Eu ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca a fost alaturi de mine, numai EL ne-a salvat, numai EL mi-a dat putere sa nu ma pierd cu firea, sa trantesc usa dupa mine si sa fug in pijamele si papuci, si eu si bebe, la cel mai apropiat Spital de Urgenta. Le multumesc si celor 2 barbati care tocmai parcau masina in fata blocului in al caror geam am batut disperata sa ma ia pana la Urgenta pentru ca bebe era cu capul gol si fiecare secunda conta, le multumesc si medicilor de la Floreasca care s-au miscat rapid si medicilor din Grigore Alexandrescu care au avut grija de cea mica.

Acum bebe e binisor, a scazut in greutate cat a stat la incubator in repaos gastric si cat a stat la perfuzii. De mancat papa dar mai putin, cred ca se reface si ea. Am iesit din spital cu diareea pentru ca, vorba dr, toti de acolo aveau, o sa faca si a dvs". Dr a avut dreptate, are diaree si de azi ii dau apa de orez ca sa nu ne deshidram si sa scadem si mai mult in greutate.

Bebe va multumeste si ea. Stie ca are prieteni printre voi si printre bebeii vostri.

Ieri am facut si noi 2 lunite si am sarbatorit-o pe bebe cu tort si sampanie pentru copii. Bebe are acum 4230 g, deci a luat 730 g in a doua luna. Cred ca e binisor, avand in vedere ca la spital nu a papat de la mami decat f putin si a scazut vreo 200 g. Acum e in revenire si sper sa scapam si de diareea asta.

S-a trezit bebe si cauta tzitzi.

Revin.

Pun poze.

Va pup.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

bee - bine ca e mai bine alexia si ca mananca. la multi ani pentru cele doua lunite! si tie multa multa putere.

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Bee .
Multa sanatate Alexiei. A luat f bine in greutate, iar scaderea era normala, insa isi va reveni pentru ca e o fetita puternica.

IrinaC - , de-abia astept sa vina caldura si sa le facem cunostinta Andrei-lor. Multumesc pentru raspunsul cu privire la Debridat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_vr spune:

bee vreau sa iti urez multa multa sanatate tie si puiutului tau,ma emotionat foarte tare povestea ta si deja ma vedeam in acea situatie,imi dau seama cat de panicata a trebuit sa fi si ce ai simtit...vei vedea ca de acum va fi totul ok cu papusa ta.Multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_vr spune:

Fetelor nu imi dati si mie un PM cu parola mailului comun sa vad si eu montajele....va rog si ms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Oana activeaza ti PM

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput