Licurici de ianuarie-februarie 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Eli, bine ca ati ajuns cu bine! Eu as pune scoica fetitei pe mijloc si scaunul Lui Stefan pe una din laturi. Pzele sunt absolut minunate, mai ales cele cu ei doi in pat si lenjeria inflorata!

Irina nu te mai gandi la prostii, acum orice ti se pare suspect, dc nu doarme nu e bine, daca doarme iar nu e bine!

Ceva vesti despre Bee?

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

eu m-am racit

Jasmi - de Iulia scumpa (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Eli bine ai venit in Romania. Am vazut pozele, sunteti fff frumosi Florance e o splendoare si ce falcutze are, iar Stef e un adevarat cavaler

Eu ii dau ceiutz cand ii dau debridatul, i-l pun in ceai, cca 20 ml. Cand sughite nu prea ii dau nik.
Si noi avem vreo 2 sacose cu hainitze mici
Apropos de soacre, vine si a mea in week-end Sa te tii bine
Masa de noapte nu i-o scot eu, si-o scoate singura cand simte ea, asa am facut si la Daria. Am mai citit si eu faza cu ceaiul, dar cum sa-i dau copilului ceai de foame
oana_vr va disparea roseatza, dar pune si tu comprese reci. Sa-i treaca repede

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Miere asa e recunosc ca m-am tzaca tzaca, mai ales dupa faza cu spitalul
Jasmi ...masca si rabdare.Si io is cu nasul in batiste, da ce sa fac.
Azi nu am iesit afara, da maine nu mai ratez.Cand dadea sa iasa soarele cand sa ploua.In final lenea cucoana mare, dar maine iau Grumetelul si la plimbare.Mai saracu' tata imi e asa mila de el, vine zilnic.Azi sunat ca se duce la pensionarea unei colege(ea a putut , tata e somer din pacate, nu a avut parte si de party de rigoare) si dupa asta venit la 5 si 5 era la usa, ca nu mai poate de dorul lui Ochila.Si tocmai zisese ca azi nu vine.dar a spus ca nu a rezistat, ca e sensul lui de a fi si ca e asa bucuros ca e bine si creste baiatul..Apoi a sosit Radu cu flori ca e 20 si noi de aproape 13 ani in fiecare 20 "sarbatorim" ziua in care ne-am cunoscut.Si tata a zis ca suntem cu "capu"

Acum au plecat aman2, Radu la cumparaturi si tata acasa.Ochila tot nani.ma duc sa mai mut din haine si sa fac ceva curat, maine soacra mea de la Pitesti ne viziteaza, ce on(r)oare/

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

feteleeeeeee buna ziua

am cam lipsit ca ieri am fost toata ziua in plimbari cu fata dupa mine ... adica am fost la cumnata si apoi eu mama nebuna am plecat la cumparaturi si am lasat-o acolo dormind ... m-am intors si apoi am plecat cu totii in alte vizite pana seara ... si cand sa dorm ... gaura in program pana la 1 noaptea cand nu am mai rezistat si am pasat-o tatalui care a si adormit-o ... iar eu am dormit 5 ore legate betonnnnnnnnnnnn

asa ca acum sunt fresh fata de alte zile ... desi odihnita inca nu as putea spune ....

va pup
revin

Camelia

Mergi la inceput

jasmi sanatate, sa te faci bine repede.
Bravo lui Ochila, inseamna ca se simte bine si se odihneste si el mititelul, dupa ce a trecut prin atatea.
Sanatate multa Alexiei si putere lui Flo.
Miere ce program ai....dar fff bine organizat. Eu nu mai reusesc sa fac nik deocamdata, poate ma organizez si eu mai bine pe masura ce cresc fetele

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

Miere asa e recunosc ca m-am tzaca tzaca, mai ales dupa faza cu spitalul
Jasmi ...masca si rabdare.Si io is cu nasul in batiste, da ce sa fac.
Azi nu am iesit afara, da maine nu mai ratez.Cand dadea sa iasa soarele cand sa ploua.In final lenea cucoana mare, dar maine iau Grumetelul si la plimbare.Mai saracu' tata imi e asa mila de el, vine zilnic.Azi sunat ca se duce la pensionarea unei colege(ea a putut , tata e somer din pacate, nu a avut parte si de party de rigoare) si dupa asta venit la 5 si 5 era la usa, ca nu mai poate de dorul lui Ochila.Si tocmai zisese ca azi nu vine.dar a spus ca nu a rezistat, ca e sensul lui de a fi si ca e asa bucuros ca e bine si creste baiatul..Apoi a sosit Radu cu flori ca e 20 si noi de aproape 13 ani in fiecare 20 "sarbatorim" ziua in care ne-am cunoscut.Si tata a zis ca suntem cu "capu"

Acum au plecat aman2, Radu la cumparaturi si tata acasa.Ochila tot nani.ma duc sa mai mut din haine si sa fac ceva curat, maine soacra mea de la Pitesti ne viziteaza, ce on(r)oare/

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Noi tot pe 20 ne-am cunoscut si de aproape 9 avem acelasi obicei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_vr spune:

Da ii tot pun comprese..sper sa il lase.Apropo de somn..eu numai stiu cum e sa dormi o noapte intreaga dar astept cu nerabdare sa imi amintesc
Fetelor bebicul meu doarme tare putin ziua doar cd il duc afara doarme calumea in rest doarme doar cate o repriza de o jumatae de ora..cate 3-4 reprize pe zii.Afara dc il tin 2 ore,2 ore doarme.
Scuzati-mi scrisul dar il am in brate pe bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ada, programul nu e batut in cuie iti dai seama, are si copilul zile mai bune si mai proaste, cum a fost alaltaieri cand s-a smiorcait toata ziua si am stat cu el in brate, nimic nu i-a convenit (m-am gandit ca e de la vaccinuri). Aici vaccinurile se fac separat, luni a luat unul pe gurita (pt rotavirus) si doua in piciorus (hep b si difteria/tetanus/pertussis). In mod normal mai trebuia sa faca trei in aceeasi zi, dar le-am amanatat eu peste doua saptamani, erau prea multe intepaturi. Peste doua saptamani facem polio, Hib, si pneumonccocal.

Revenind la program, mancare nu prea fac (ca sunt la cura de slabire cu salate si verzituri), seara mai trantesc cate o friptura sau comandam din oras.
Curatenie in weekend, spalat rufe tot in weekend.
De abia astept sa scap de scoala si sa stau toata ziua fara sa mai am deadline-uri la corectat si restul.

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

crisspy, Daria mea e hranita mixt. Habar n-are ce e ala "ceai". Desi multa lume ma bate la cap cu ceaiul. Nicicum nu vor sa priceapa ca se mai schimba lucrurile.

Selene mersi frumos de raspuns. Si eu respingeam ideea asta cu datul de ceai sau apa chiar daca nu este alaptat exclusiv la san, insa de cand cu kk asta mai rarutz si faptul ca pediatra mi-a recomandat sa-i dau sa bea apa, m-am gandit ca ar fi mai bine un ceiut.

O sa incerc sa vedem daca are rezultate, daca nu, nu o sa-i mai dau.

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#

Mergi la inceput