Licurici de ianuarie-februarie 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 7
IRINA.C spune:
Debridatul nu are contraindicatii, atata doar ca sticla se schimba la 4 sapt de la preparare.Maxim.Poti sa dai a la long
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
bebelusi spune:
Miere cu ce fel de ceai ii dai pe fata? Cand? Dupa baie?
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
miereamara spune:
Ceai de musetel. si am observat ca i-au disparut bubitele alea de care va povesteam de cand am inceput sa il sterg cu ceai de musetel pe fata. Poate e doar o coincidenta, poate nu...
Mey am gasit cozonaci Boromir pe internet, pe un site care importa mancare romaneasca. Mi-era o poftaaaaaaa
Am platit 25 de doalari pe 4 cozonaci, plus 10 dolari transportul.
Cat costa un cozonac in Romania (Boromir), aveti idee? Doar asa de curiozitate.
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
ingrid70 spune:
Eu ii dau doua pliculete de Baby Drink pe zi (adica 100 ml de ceai/zi). O fi foarte rau?Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009
ingrid70 spune:
Azi am fost cu bebele la biserica: mie mi-a citit molifta de 6 saptamani si lui nu-s ce dezlegare. Stie cineva ce dezlegare? A plans pana am intrat in biserica si de indata ce am intrat a adormit.Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009
IRINA.C spune:
Nu se da normal..da in popor lumea mai da, si apoi ce era sa-i fac lui tata?M-am amuzat...nu pateste acuma nimic de la o picatura.S-a lamurit singur ca nu i mai da next time
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
Aalina spune:
Maaaama ce rade Bladut
Superbi copii. M-am delectat cu poze.
Fain tare si buchetul de botez bpaula. Io inca nu ma gandesc la botez.
Azi am avut o zi plina, curatenie, mers la cumparaturi diverse pentru Dorian si mancare. Is rupta. Asta mic evident a dormit si acum cand eu ma voi relaxa se va trezi el Parca are radar. Doarme exact cand eu nu pot dormi.
Ingrid si eu tot ruginita ma simt. Credeam ca dupa ce nasc nu mai am nevoie de macara ca sa cobor din pat dar m-am inselat.
Despre mersul la job... eu o sa stau 2 ani, la cum se pune problema cu criza e mult mai bine asa din punctul meu de vedere.
Am vazut ca ati mai vorbit si despre soacre. Eu am fost fericita ca macar e mai departe si daca are comentarii i le da la telefon feciorului propriu si la mine nu mai ajung. Da uite ca e posibil sa o pocneasca cheful de vizite asa ca o sa am un stres in plus intr-o vreme
Ca vaccinuri eu o sa merg pe schema obligatorie.
Iar masa de noapte nu o sa o scot. Vreau sa alaptez exclusiv pana la 6 luni si imediat facem o luna, asa ca mai e atat de putin timp Trece atat de repede ca nu vreau sa sar nici o etapa.
Bee sanatate multa!!!!
Revin ca m-a reperat radarul ca stau bine merci
eli spune:
buna! multumim pt primire!
Aalina, vom sta in tara pana pe 30 mai.
De la raceala si siropuri, Florence a dormit miercuri toata ziua. ieri s-a mai inzdravenit si ne-a tinut un pic in priza, mai ales pe bunica deoarece eu am mai iesit (cumparaturi, plimbare cu Stef, mers la gradinita)
nici lapte nu i-am putu lasa mamei ca am spart biberonul care era pt pompa de muls, pompa PIGEON, nu stiu daca se gaseste in Rom. pe lapte praf mandra nu pune gura
azi ne-a dat medicul verde sa facem baita si sa iesim afara.
e o alintata, cum plange un pic cum bunica sau strabunica o iau pe sus. le multumeste cu gangureala si multe zambete, mai trage si un ras in hohote.ii place sa stea unde se aud voci iar daca nu o bagam in seama se incrunta si ne cearta
aka29, fetele ziceau de sticle cu apa fierbinte puse pesalteaualui bb.
bee, sper ca sunteti deja acasa. sanatate multa Alexiei!!!
unde ati pozitionat scaunul/scaunele de masina? pt cateva zile le-am pus unul pe stanga si unul pe dreapta, dar asa, nu mai incape nimeni in spate. al cui sa-l pun pe mijloc si al cui pe dreapta?
POZE NOI jos la semnatura
O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE
oana_vr spune:
Dark sa inrosit pe o portiune cam de 2 cm...doctorul mi-a zis ca s-ar putea sa se umfle putin piciorul drept dar culmea ca el are mai multe probleme cu stangul....dar banuiesc ca acum nu are cum sa se intinda mai mult roseata ar trebui sa dispara nu?
Si mie aici mi-i sa spus ca dc e posibil sa il alaptez la san pn la 6 luni far ceai si apa...dar eu ii mai dau din cand in cand baby drink.
Fetelor eu folosesc produsele de la mustela din cate stiu eu sunt bune....
IRINA.C spune:
mai Ochila a dormit toata ziua...sigur a mai si mancat dar ...nu am jujitzat deloc azi.A tusit de vreo 2 ori si nani.Sper ca nu e vreun semn naspa...
POZE ANDREI
mami cea mai fericita