Licurici de ianuarie-februarie 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna fetelor!

Bebelusi ce a crescut Vladut si ce zambaretz e el

Eu am sa fac vaccinurile obligatorii, cele de la stat, asa am facut si la Daria si fata e bine merci. Asa ca nu stiu mare lucru despre celelalte.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ingrid, si mie mi-a fost amortita zona operatiei o buna bucata de vreme. E normal De restul... nu prea stiu ce sa zic.

Miere, si noi avem deja hainute destul de multe ramase mici - ca norocu' pana acum am reusit sa il imbrac pe bebe cu toate macar o data. Mai complicat o sa fie pentru perioada de 3-6 luni... avem O GRAMADA (cumparate de noi plus cadouri de la popor)... da' macar o sa incerc sa il imbrac cu ele macar "de poza" ca-s asa de dragalase

Gata... ne-am facut cu totii frumosi... mergem in urbe sa "se traga bebe in chip" cum se zicea la noi la mersul la fotograf... si apoi sa ne laudam cu el la servici (si la mami si la tati)

Bebelusi, nu e nevoie sa-i dai nimic la bebe daca sughita, trece de la sine. La bebei nu le este maturizata diafragma, de aceea ii apuca sughitul, pe ei nu-i deranjeaza deloc, numa' pe noi

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Hey fetele,

Salutare

A fost asa de bine azi, a venit mama in vizita , pacat ca a stat numai cateva ore, dar m-am simtit asa de bine parca m-a incarcat cu energie pozitiva. Ce e bine ca mai vine saptamana viitoare 2 zile , asa poate apuc sa ies si eu cu sotiorul in oras la relaxare.

Am renuntat la Debridat de aseara si piticul meu nu mai face scandal la mesele la care ii dadeam Debridat inainte. Poate sa fi reactionat asa urat si din cauza lui. O sa vad in zilele urmatoare.

Vroiam sa va intreb pe cele care hraniti bebeii mixt (san + formula) daca le dati ceai, in ce cantitate si cand. I-as da si eu piticului in loc de apa recomandata de medicul pediatru.

Noi ne-am hotarat sa facem Infarix hexa si acum la 2 luni si la 6. Asa ca o sa stramgem un pic din dinti si incercam sa-i luam 2 doze acum ca sa avem si pt 6 luni. Stiti cumva daca au valabilitate redusa aceste vaccinuri ca sa nu dau banii degeaba.

Bebelusi foarte simpatic Vladutz, sa creasca mare

Ingrid70 sa stii ca asa simt si eu operatia tare chiar pe linia ei, dedesubt si mai amortit asa din cand in cand. Cred ca este normal pana se refac toate tesuturile.

Zi usoara la toate mamicile si pupici la bebelusi

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

haaa..apropo de asta, eu il mai pun la san uneori/nimic.Dar tata ieri i-a dat lamaie..bietul Ochila,cica s-a strambat si a urlat de nu i-a mai trebuit lui tata ..care m-a sunat disperat ca a sughitat copilul de ..peste 100 oridhhhh.Saracu tata!ca mama mea umbla teleleu nu si-a vzt nepotul de 20 de zile si stam la o statie de metrou, halal ajutor

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dobreclaudia spune:

dragi mamici cu experienta

ma puteti ajuta va rog pentru 2 probleme, am o fetita de 2 luni si:
1. are reflux, vomita des si sughita, nu mai stiu cum sa o mai tin, unii zic la orizontala, altii plan inclinat, altii vertical sa scoata aerul...

2. are sub sprancene pielea uscata si se descuameaza...s-ar putea sa aiba o dermatita de la uleiul de masaj de la Sanosan...
doctora ne-a dat Acvanatal dar pe prospect scrie ca nu se da la copii sub 4 luni si nu se da la ochi...ce ma sfatuiti?

astpe raspunsuri pe mesaj privat, din cauza timpului...
multumesc anticipat
claudia

clau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

IrinaC cat timp putem sa-i dam debridat?
Miere - acelasi progr are si Andrei. tot asa somn ziua ioc sau max 30min si l mai doare burtica si urla sau e obosit si iar urla...pe mine ma oboseste teribil, nu pot sa fac nimic. tu cum te descurci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

crisspy, Daria mea e hranita mixt. Habar n-are ce e ala "ceai". Desi multa lume ma bate la cap cu ceaiul. Nicicum nu vor sa priceapa ca se mai schimba lucrurile. Si matusa mi-a replicat ca "pediatrii noi sunt de 20 de ani, lumea e de 2.000 de ani"... Mi-a si dat, spre consultare, o carte "Mama", de cand s-a nascut varul meu. Unele sfaturi sunt bune, altele... Clar ca scrie ca diversificarea se incepe la 2 luni... Si ca, la 3 - 4 luni, tre' sa stea copilul afara 3 - 4 - 5 ore...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Hai sa va povestesc ceva haios: fiu-meo doarme de la ora unu. La un moment dat m-am pus si eu sa dorm. Dupa 15 minute copilul incepe sa se smiorcaie sa se trezeasca eu crezand ca e 3 ceasul si nu a trecut chiar suficient timp pana sa manance am inceput sa il mai legan putin sa adoarma la loc. Copilul cuminte cum e adoarme la loc, cand ma uit la ceas era 4. Acum e ora 5 si copilul meu inca doarme......ce mama sunt....am culcat copilul nemancat

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ciufik, ne descurcam cum putem. Aidan mai are o repriza de somn de la 9 la 11 dimineata si atunci fac si eu un dus, mai citesc un forum:))
La 12 vine sotul in pauza de pranz si mai rezolv din chestii (un mers la banca sau la cumparaturi). Dupa amiaza stau numai cu copilul, ca tb sa il distrez cumva, iesim afara in fiecare zi cel putin o ora jumate (ii place mult sa il plimb cu masina, sta cumintel in scaunelul lui).Acum e mai usor ca pot merge cu el pe unde am treaba, inainte mi-era frica sa conduc cu el in masina.

Apoi la sapte cand vine Luc de la serviciu i-l cam predau lui si eu corectez lucrari si scriu la teza. Ii facem baita pe la 10.30 apoi laptic si dupa ce se culca piticul, eu lucrez la teza de master pana pe la unu jumate, sunt singurele mele momente cand ma pot concentra cum trebuie.

Nici eu nu ii dau ceai, cand cred ca ii e sete ii dau san. Ceaiul il fac ca sa-l sterg pe fata cu el

Irina,lamaie? stiam ca lamaia nu e buna pt copii asa de mici.

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor imi cer scuze ca am uitat sa pun virgule in textul de mai sus, sper sa intelegeti...

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput