Licurici de ianuarie-februarie 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

A si mai am o problema: sub linia operatiei de cezariana se simt, din loc in loc, niste duluri, niste chestii tari, ca niste bataturi. Astea ce-or fi? Si nu simt nimic in zona operatiei, adica parca tot amortit e acolo.Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Bebelusi, nu da copilului ceai! O sa renunte singur la masa de noapte cand o sa fie pregatit sistemul lui digestiv, cand o sa poata "duce" mai mult.

Aidan si-a scos masa de la 2 noaptea pe la 4 saptamani si apoi la sase saptamani a renuntat si la masa de la cinci dimineata.

Acum doarme de la 11 noaptea pana la 7-8 dimineata, se trezeste sa manance si mai are o runda de somn de la 9 la 11-12 ziua. Apoi nu mai doarme deloc, poate doare atipeste pentru 15-30 de minute in timpul zilei.

Edit: si inca ceva: ar fi de preferat sa nu mai puneti fotografii pe care le poate accesa oricine, in care sa expuneti copilasii goi, mai ales in pozitii in care li se vad organele sexuale in mod explicit. e doar o sugestie, ganditi-va la siguranta lor, oricine ii poate vedea....chiar acum este o discutie la subiecte generale despreasta, se pare ca exista si o lege care protejeaza copilasii de astfel de "expuneri". Ei sunt mici, si noi hotaram deocamdata in numele lor, sa nu ne para rau mai tarziu!

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

ingrid, la operatie si eu simt la fel, restul nu stiu

Mergi la inceput

Ingrid este normal ceea ce simti, daca ai avut fire resorbabile, acestea se pot dizolva si in trei luni, cel putin asa mi-a spus medicul.
Si eu am avut aceeasi problema, operatia era un pic "tare" in unele locuri, dar cu timpul s-a dus....si amorteala la fel.

An amazing journey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ingrid si eu simt amorteala.

Fetelor am inteles, nu ii dau ceai noaptea. SA TRAITI AM INTELES

Dar sa stiti ca ziua ii mai dau cand sughite

Miericica o sa le scot. Mersi de sugestie.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Patricia, ce mare a crescut puiutul tau! I s-a schimbat fizionomia....cat de mult se schimba copilasii intr-un timp atat de scurt!
Cand ma gandesc ce mititel era Aidan cand s-a nascut (vorba vine, ca avea 4 kile, dar mie mi se parea atat de firav)...si acum, ma doare spatele cand stau mai mult de 15 minute cu el in brate, si ii raman hainele mici de la o zi la alta....am doua sacose pline cu hainute care i-au ramas mici....parca ma incearca asa, un sentiment de melancolie.

An amazing journey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Multumim.

Deja doua sacose? Si noua ne-au ramas mici vreo 4-5 chestii....dar noi suntem si mai mici ca voi

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Bebelusi, cand sughite, pune-l mama la san. Ii ia cu mana. Si nu mai stai sa faci/incalzesti ceai...
Ce veselie pe Vladut!

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Pai da , ca am cumparat la hainute sa ne punem si in cap! Unele nici nu a apucat sa le imbrace.

An amazing journey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Ttenzika, ai toata consideratia mea. Am avut cateva rabufniri si eu, dar soacra-mea nu s-a invatat minte. O tine langa pe a ei. Iar eu ma fac ca nu o mai aud.
Ciufika, noi o sa facem Infarix Hexa. Avea dreptate Irina, e diferenta f mare de pret. La farmacia Dona costa 322 ron, la Sensi..279..o sa mai caut.
Paula, superb buchetul cu lalele, frezii si trandafiri. Nu mai zic de culorile alese. Mi-ati dat si mie o idee..

Bine ca sunt acasa fetele! Sanatate multa fetitei, Bee!

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput