Am fost morcovita

Am fost morcovita | Autor: Roxana Claudia

Link direct la acest mesaj

Nu voiam sa povestesc asa ceva dar iata-ma in postura de proaspat morcovita de catre stilista mea de 5 ani incoace..Adica din blondul mmeu luminos, frumos pe care mi-l obtinea intotdeauna..azi mi-a iesit MORCOV. Eu, cel putin asa il vad Si da...sunt nervoasa. Nu am avut curaj sa ii reprosez, ne stim de prea multa vreme. Si da..de multa vreme o las pe ea sa decida schimbarile parului meu si mereu o nimereste..ma rog, O NIMEREA.
Iar acum....a dat gres. Nu vad diferenta intre a ma fi vopsit eu acasa si ceea ce mi-a facut ea. Asa ca..mi-a trecut pofta de salon. Eu sunt oricum carcotasa de fire. Si ma gandesc f serios, sa merg la targul ala cu produse profesionale, sa imi achizionez eu tot ce avea ea..si sa incerc. Sau sa ma calmez..si sa ma duc in continuare...sau sa schimb persoana..

Voi ce parere aveti?

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

:-)))

Sorry pt necazul tau, dar titlul e tare haios!!! Mi s-a deshis greu pagina si pana s-a deschis mi-au trecut o gramada de chestii prin cap ... ma tot gandeam cum ai putut fi morcovita ?

iti urez DEZMORCOVEALA usoara si rapida!

Sibylle

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Roxana, mai gafeaza si stilistele din pacate pt noi... dar ea ar fi trebuit sa fie sincera la final si sa zica ca nu a iesit ok sa te cheme la re-vopsit, la reparat culoarea.

Parca o vad la final...vai ce bine iti sta, e un pic mai roscatiu dar te prinde asa de bine, de si tu crezi ca e asa si incepi sa zimbesti si sa pari multumita. Asa faceam eu.

Si cand ajungi acasa realizezi catastrofa, eu pateam mereu cu tunsul, cu setea lor de tuns imi luau jumate de par si nu le mai treceam in veci pragul.

Eu as suna-o si i-as zice ca nu imi place cum a iesit si as intreba-o daca nu poate face ceva in sensul pt ca nu esti deloc fercita, mai degraba morcovita :)
Daca vrea sa nu te piarda ca si clienta (in economia de acum), te cheama la un revopsit (pe socoteala ei).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Mindy - asta as face insa acum mi-e teama sa nu mise degradeze parul sa repet o operatiune asa repede...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Roxana, poti incerca doua lucruri care nu iti degradeaza parul, in functie de nuanta reala a parului in momentul asta: daca parul este un galben intens de tot (pui) si doar vag roscat, asta se combate cu un nuantator fara amoniac de blond cenusiu sau cu clasicul violet de gentiana (mare grija cu asta, sa nu iesi cu suvite mov. Umpli chiuveta cu apa si pui acolo numai una-doua picaturi de violet de gentiana, astfel incat daca bagi mana in apa aceea ea sa iasa curata, fara vreo pata sau tenta violet. Cu apa asta clatesti parul si o sa i se schimbe tenta, o sa iasa blond natural).
Daca e roscat de-a binelea si partea roscata trebuie sa o combati, rosul se sterge cu verde, deci in loc de violet de gentiana faci fix acelasi lucru cu doi stropi de ceneala verde intr-o gramada de apa. O sa estompeze tot ce e rosu, o sa iasa blond natural.

Mult succes.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

claudia si eu am fost morcovita, asa cum zici tu, dar eu macar mi-am facut-o cu mana mea. dar am patit-o si la salon...si am zis atunci pe loc ca nu imi place ce a iesit si sa ma faca alta culoare, dar pe banii ei.
ultima patanie la coafor...tunsul. eu de felul meu ma tund scurt. si tipa la care ma tundeam de obicei m-a tuns mai scurt pe partea stanga, si mai lung pe partea dreapta. si cand i-am zis a vrut sa ma tunda la fel ca pe partea dreapta si am zis nu, multumesc. ma voi tunde eu acasa. m-am ridicat si am plecat. daca pana atunci ii lasam bacsis, atunci i-am dat bani exacti. si sigur nu voi mai merge sa ma tund la ea.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Ioana - ma bucur sa te mai vad pe aici..mai ca mi-a trecut morcoveala..Sper ca sunteti bine...Cat despre minunea din cap nu sunt in niciuna din extreme insa e clar ca a dat gres..O sa astept urmatorul vopsit si zau daca nu-mi vine sa-mi schimb stilista. Tu unde te faci?

Delphinas - mi s-au intamplat multe grozavii..ultima a fost la o pedi acum o sapt la un nene recomandat de socrela mea#537; Doamne ce m-a chinuit omul ala..a scos colturi si de unde nu erau si fireste ca nu m-am ridicat sa plec..am indurat ca o fraiera..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Eu as zice sa te duci inapoi si sa-i zici Ea n-are de unde sa stie ca tu esti asa nemultumita

Si eu am patit cu a mea (pe care o am de cativa ani).. mi-a facut cam multe suvite deschise. Am plecat acasa crezand c-am sa ma obisnuiesc. Da a doua zi m-am dus inapoi si m-a aranjat. Gratis

Daca e o tipa care tine la clienti si cum zici ai avut-o de 5 ani, o sa-ti repare.. si desigur gratis

Iar daca nu vrea etc. si nu esti multumita de acolo -> schimb-o

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana Claudia
Delphinas - mi s-au intamplat multe grozavii..ultima a fost la o pedi acum o sapt la un nene recomandat de socrela mea#537; Doamne ce m-a chinuit omul ala..a scos colturi si de unde nu erau si fireste ca nu m-am ridicat sa plec..am indurat ca o fraiera..

da tu stai si induri mama draga pe unde te duci. cand eram studenta am mers sa ma tund la un coafor. si pt simplu motiv ca mi-a umezit parul cu apa rece luata atunci direct de la chiuveta m-am ridicat si am plecat. i-am zis ce nu mi-a convenit, i-am cerut sa ma usuce si am plecat. mi-a zis ca nu au apa calda. bun si de ce nu ai recipientu ala cu apa la temperatura camerei macar? da vrei sa-mi inghete creierii capului

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Delphinas - da, de felul meu indur..dar nu la nesfarsit. Am o problema cu a spune NU si mai am una cu a nu recunoaste cand ceva ma deranjeaza..Nu e o regula la mine, dar mi se intampla frecvent si trag ponoasele..Cand e vorba depre persoane cunoscute, rude, sau prietene mie mi-e teama sa nu le ranesc..Prefer sa fiu eu nemultumita..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

ca si hairstylist iti spun sigur ca stilista ta prefera sa ii spui adevarul decat sa piarda o clienta permanenta. Daca esti multumita de nivelul ei tehnic probabil problema e comunicarea. Consultatie cu clientul trebuie facuta la fiecare vizita dar din pacate , pt a economisi timp multi stilisti sar peste asta.
Eu ce ti-as recomanda e ca data urmatoare sa ii spui ca nu ti se potriveste stilului personal culoarea pe care o ai si ca ai prefera sa alegeti o culoare impreuna din catalog. In felul asta nu o jignesti si obtii culoarea pe care o preferi.
Ai putea sa mergi cu o poza dintr-o revista si sa-i arati culoarea pe care o doresti. De asemenea " morcovul" tau se putea foarte usor neutraliza cu un toner albastru imediat dupa serviciu daca ii explicai stilistei ca nu iti place culoarea .
ce poti sa faci acasa

PS ai grija insa daca cumva parul e auriu nu portocaliu sa nu pui albastru ca iese verde :)

Mergi la inceput