Am fost morcovita
Raspunsuri - Pagina 2
Deus spune:
vrem poze :)
Peste ani o sa razi de faza asta si o sa poti sa spui ca ai fost si "morcov".
Discuta cu ea si nu o schimba prea usor daca in general ai fost multumita fiindca si in alt salon ai sanse sa patesti la fel.
Eu de exemplu cand am fost blonda am fost la o mare "guru" al parului din Cluj si am iesit albastru infinit! Ma pot lauda ca am avut toate culorile in par :)
www.de-azi.ro blog-ul meu
poze familia mea
inspiratie, dragoste, putere ... pentru oricine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
Roxana Claudia spune:
Of mi-e teama sa incerc sa-mi fac eu ceva acasa. Dupa spusele prietenilor e..acceptabil.
Ma rog..ce sa zica? Insa astept sa ma spal la cap..sa mai treaca din nuantator..pt ca asta mi-a pus in par: un nuauntator, asta dupa ce mi-a decolorat radacinile cu un soi de gel de la L Oreal. Cand ma coafa eu ii tot ziceam ca totusi..nu-i blondul meu
iar ea imi zicea ca e ok si ca o sa vad ca oricum se mai duc reflexele ![]()
Roxana mami de
Robert (18 feb 2008) si
Catalin (5 iunie 2006)
loren@ spune:
Buna..am si eu o maree problema...din www.dropshots.com/utocatalina#date/2009-04-19/12:36:31" target="_blank"> culoarea asta vreau sa devin culoarea asta. Ce am eu in cap sunt f. multe suvite si cica nuantator sampon, care vad ca oricum nu mai iese la spalat desi ar trebui. Am vorbit cu coafeza mea si ea refuza sa ma faca spunind ca imi distruge de tot parul si ca singura solutie este sa las parul natural sa creasca si abia poi sa ma fac asa!
Adica sa astept vreo 3 ani. Chiar nu exista alta solutie????
Bianca Andreea si Larisa Elena
ellinia spune:
Foarte misto culoarea lui Jennifer. Oricum, in realitate nu stiu daca ar arata ca in poza, mi se pare foarte "luminoasa" poza - daca pot spune asa. E un saten deschis, misto tare. Era o varianta de la Safira, aveam o prietena care tot incerca sa-i iasa ceva de genul asta, cred ca mai degraba iese pe un par mai deschis, tu ai o nuanta de roscat (apropos, iti sta f bine si asa), stiu ca nuantele astea sunt mai pretentioase - vopsite fiind.