Despre recesiune, FMI etc
Raspunsuri - Pagina 20
Guestus spune:
E reuniune sau cum?
ce zici copiloi...a apucat basescu sa fure ceva din banii de la FMI sau nu? .....hai...curaj
copiloi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus E reuniune sau cum? ce zici copiloi...a apucat basescu sa fure ceva din banii de la FMI sau nu? .....hai...curaj |
Ce rost are intrebarea, atata timp cat stii ca sunt platita sa spun asta ?!?
Alina
Guestus spune:
...asa...f bine copiloi. da m-am razgindit...sa fii platita e ceva nene...yo cred ca voi faceti munca patriotica. da nici o pb...asa au inceput toti..de jos.
ce mai ne spui..ce ne mai inveti? ...ceva noutati de la FMI...? ...curaj
au plecat 20 miliarde euroi si au ajuns 19 in tara?...sau ceva noi petarde?
xenocid spune:
Acuzatia conform careia Simona ar fi platita de catre PNL pentru mesajele sale mi se pare ridicola. Doar pentru ca Mitrea a identificat 3 oameni care faceau asta pentru PNL nu inseamna si ca toti 3 sint printre noi.
In plus Simona a spus clar ca optiunea ei politica vizeaza exclusiv asigurarea propriului buzunar. Cum in ultimii 4 ani sub obladuirea PNL a aparut o intreaga camarila de bijboci care sufoca bugetul de stat, optiunea sa "politica" nu este doar logica ci si unica. In alte colturi ale lumii ar fi avut cuvinte foarte frumoase de spus despre tovarasul Kim Jong Il, despre Cartelul din Medelin, regimul princiar din Buthan, miscare Tigrii Tamili, Yakuza, Triadele sau despre orice alta forma de organizare sociala care i'ar putea oferi temporar un binemeritat confort financiar.
La noi s'a intamplat sa fie astia. Nu e dragoste nu e doctrina nu sint principii e doar o oportunitate interesanta.
Eliza5 spune:
citat din mesajul lui xenocid Acuzatia conform careia Simona ar fi platita de catre PNL pentru mesajele sale mi se pare ridicola. Doar pentru ca Mitrea a identificat 3 oameni care faceau asta pentru PNL nu inseamna si ca toti 3 sint printre noi. In plus Simona a spus clar ca optiunea ei politica vizeaza exclusiv asigurarea propriului buzunar. Cum in ultimii 4 ani sub obladuirea PNL a aparut o intreaga camarila de bijboci care sufoca bugetul de stat, optiunea sa "politica" nu este doar logica ci si unica. In alte colturi ale lumii ar fi avut cuvinte foarte frumoase de spus despre tovarasul Kim Jong Il, despre Cartelul din Medelin, regimul princiar din Buthan, miscare Tigrii Tamili, Yakuza, Triadele sau despre orice alta forma de organizare sociala care i'ar putea oferi temporar un binemeritat confort financiar. La noi s'a intamplat sa fie astia. Nu e dragoste nu e doctrina nu sint principii e doar o oportunitate interesanta. Come to The Dark Side ... we have cookies! |
ca sa inteleg corect..
inclinatia ta politica este.. cumva usor spre stanga?
(si ma refer desigur la stanga europeana, nu la cea americana)
sirimie spune:
citat din mesajul lui xenocid Acuzatia conform careia Simona ar fi platita de catre PNL pentru mesajele sale mi se pare ridicola. Doar pentru ca Mitrea a identificat 3 oameni care faceau asta pentru PNL nu inseamna si ca toti 3 sint printre noi. In plus Simona a spus clar ca optiunea ei politica vizeaza exclusiv asigurarea propriului buzunar. Cum in ultimii 4 ani sub obladuirea PNL a aparut o intreaga camarila de bijboci care sufoca bugetul de stat, optiunea sa "politica" nu este doar logica ci si unica. In alte colturi ale lumii ar fi avut cuvinte foarte frumoase de spus despre tovarasul Kim Jong Il, despre Cartelul din Medelin, regimul princiar din Buthan, miscare Tigrii Tamili, Yakuza, Triadele sau despre orice alta forma de organizare sociala care i'ar putea oferi temporar un binemeritat confort financiar. La noi s'a intamplat sa fie astia. Nu e dragoste nu e doctrina nu sint principii e doar o oportunitate interesanta. Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Merci ca ai explicat in sfirsit cum sta treaba
Eu nu m-am gindit la Kim Jong, scuze, ma gindeam la Dick Cheney. Dar din cauza ca nu ma uit in partea aia ci in cealalta
Edit: sint totusi dezamagita ca ai ridicat mingea la fileu. Dar ce sa-i faci, nu e cum ne dorim. Tot cu Basescu votezi si de data asta? Iti apara interesele cu siguranta, dormi linistit.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Donati 2% din impozit pentru Andei
Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
sirimie spune:
citat din mesajul lui Guestus da tu chiar crezi ca ma intereseaza pe mine cine este la putere ..da in schimb ma intereseaza cei care sint platiti sa cinte arii aici..aia trebuie scosi in careu. |
Pe tine nu te intereseaza sa scoti pe nimeni in careu, te dixtrezi si tu putin in audienta feminina care te aplauda. Si care sustine ca "te cunoaste" dupa aia. Nimic interesant
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Donati 2% din impozit pentru Andei
Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
xenocid spune:
citat din mesajul lui Eliza5 ca sa inteleg corect.. inclinatia ta politica este.. cumva usor spre stanga? (si ma refer desigur la stanga europeana, nu la cea americana) |
In conformitate cu testul de www.politicalcompass.org/analysis2" target="_blank">compas politic inclinatiile mele sint intr'adevar spre stanga dar cu accente anarhice fiind plasat www.politicalcompass.org/images/internationalchart.gif" target="_blank">undeva printre Gandhi, Mandela si Dalai Lama adica nimic din ceea ce poti gasi azi in www.politicalcompass.org/euchart" target="_blank">Europa. Pe scurt: Utopia.
Chiar, daca aveti timp incercati si voi sa va faceti www.politicalcompass.org/test" target="_blank">testul asta.
Llaura spune:
Hai mai, e infantil sa crezi ca numai de doctrina conteaza. E foarte normal sa-ti pese cum folosesc alesii neamului banul public, ce fapte faptuiesc si in ce fel masurile lor iti vor afecta viata...nu e numai normal, practic e imposibil altfel. Doar daca nu esti bubble boy/girl si rentier; si mai ai si 19 ani.
Parerea mea.