Despre recesiune, FMI etc
Raspunsuri - Pagina 21
copiloi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xenocid Doar pentru ca Mitrea a identificat 3 oameni care faceau asta pentru PNL nu inseamna si ca toti 3 sint printre noi. Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Manipiulatorule! Mitrea n-a identificat pe nimeni de la PNL! Oricum, meseria asta noua, la care faci referire, e inventata exact de PDL!!!Cine pot manipiula mai bine decat cei cu vechime in asta, adica securistii pedelistii!!!!
Alina
copiloi spune:
citat din mesajul lui Guestus ...asa...f bine copiloi. da m-am razgindit...sa fii platita e ceva nene...yo cred ca voi faceti munca patriotica. da nici o pb...asa au inceput toti..de jos. ce mai ne spui..ce ne mai inveti? ...ceva noutati de la FMI...? ...curaj au plecat 20 miliarde euroi si au ajuns 19 in tara?...sau ceva noi petarde? |
Cred ca n-ar strica sa fac niste munca patriotica si sa scot de la naftalina niste invataturi de-ale tale cu care, la fel, ne abureai mai demult! Si ca sa nu muncesc de 2 ori, scot de la naftalina si mesajele mele , no problem, sa te vad atunci cum stai cu sangele in instalatie .....
Alina
iileana spune:
Scuzati, aici e topicul despre FMI?
Atunci aici e locul pentru: www.cotidianul.ro/scrisoarea_de_groaza_a_fmi_a_crapat_guvernul-79937.html" target="_blank">Scrisoarea de groaza a FMI a crapat Guvernul. Despre cum ies la iveala conditiile puse de FMI pentru imprumut si cum incepe circul. Deocamdata intre ei, intre guvernanti. Circul social urmeaza un pic mai incolo.
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui copiloi
Cred ca n-ar strica sa fac niste munca patriotica si sa scot de la naftalina niste invataturi de-ale tale cu care, la fel, ne abureai mai demult! Si ca sa nu muncesc de 2 ori, scot de la naftalina si mesajele mele , no problem, sa te vad atunci cum stai cu sangele in instalatie ..... Alina *** |
curaj copiloi...cauta invataturile domnului guestus.
daca ma convingi ca tu faci aici atita proapagnda ieftina doar din convingere si credinta liberala yo te las in pace. ...
da nu pot sa inteleg..nu ma duce capul cum poate cineva sa fie atit de agitat.. si de convins ..si transpirat fara sa fie direct interesat material ..nici nu am dormit bine azi noapte cind imi aduceam aminte cita pasiune depun unii pt partid ...elucideaza enigma asta pt mine
copiloi spune:
Guestus, nu stiu despre ce agitatie vorbesti....la subiectul asta, copiloi are 5 mesaje, Guestus are 30
Despre FMI....maine vine Daianu la Iasi, la Uni, si ne vorbeste despre asta....promit ca iau notite si vin sa dau raportul .....pe gratis ......
Alina
Guestus spune:
stii tu copiloi...sint multi chibiti pe margine care doar dau din papagal. ca doar nu trebuie sa fii einstein sa comentezi aiurea in tramvai.
dar aia de sus care sint acolo pusi sa guverneze au toata poza...adica pe intelesul tau aia stiu mai bine decit daianu sau mai stiu yo ce alt laureat nobel ce trebuie facut si cind trebuie facut.
sirimie spune:
ileana, exact asta sustineam eu mai sus, ne asteapta surprize neplacute despre acordul cu FMI
citat din mesajul lui sirimie Eu prevad surprize mari in acordul cu FMI care inca nu a fost facut public, e departe de a fi asa roz cum il prezinta Basescu. |
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Donati 2% din impozit pentru Andei
Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
Guestus spune:
da tu ce crezi sirimie ...ca aia la FMI dau banii sa apara alte noi agentii guvernamentale si sa se mareasca salariile bugetarilor la nivelul celor din monaco ...ca de asta este mare lipsa.
asta e marea tragedie..ca aia vin sa taie macaroana la puturosi
sirimie spune:
Sigur, puturosii de profesori, cercetatori si alte categorii de acelasi gen. Nu de la noile infiintate ministere ale tineretului, turismului etc.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Donati 2% din impozit pentru Andei
Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13