Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(53)
Raspunsuri - Pagina 8
alynta27 spune:
Carla ce zi de nastere "deosebita" are Saby:
07/07/07 !!! Nici daca vroiai nu o potriveai mai bine, ma refer la repetarea cifrelor! Acum sa nu-mi zici ca ai nascut-o si la ora 7?!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 31+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
clodyac spune:
carla offff nu am facut morfofetala pentru ca nu stam bine cu banutii chiar deloc bine si ...... imi vine sa mor ca banii sunt motivul pt care nu pot sta linistita 

ecografie tb sa astept pana la banutii de pe 30 

anaela nu am intrebat-o pt ca nici eu nu stiam nimic de asta pana acum am avut cantitate normala de lichid deci nu am avut motive sa caut 

analize mi-a spus cele care se fac si in primul trimestru sange si urina , glicemie si toate celelalte
alynta iti multumesc de incurajari dar intru in panica deoarece ce am citit ma ingrozeste sunt asa de speriata 

28 + cu
Razvan Andrei (dupa UM)
29 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
andreea1608 spune:
Neatza burtici.
Azi dimineata ma uitam la stiri ca de obiciei inainte de a pleca spre serviciu, si m-am ingrozit. La maternitatea din Ploiesti, medicii au nenorocit un copil. A venit o femeie sa nasca si s-a chinuit 11 ore cu travaliul dar nu iesea copilul, iar idiotii nu i-au facut cezariana, si au preferat sa il forteze sa iasa, adica au tras pur si simplu de el pana i-au fracturat ambele maini. La manuta dreapta e sectionat tot muschiul si nervul, iar sansele de recuperare sunt de 30% printr-o operatie posibila doar in Germania. Si din cauza problemei la mana dreapta e posibil sa aibe probleme si cu vederea daca nu se rezolva curand. DOAMNE, CE OAMENI.
24+
Maria Alexandra
http://picasaweb.google.com/AndreeaBizadea/PozeDiverse#
anda_magda spune:
ertina "La multi ani!" sa iti dea Dumnezeu tot ceea ce iti doresti tu si in primul rand sanatate pt amandoi.
clodyac imprumuta de undeva banuti si du-te repede si mai fa o eco, eventual morfo. numai asa te vei putea linisti.
yoanna condoleante.
carla super tare faza cu patrunjelul.
ela ii tin pumnii mamicutei tale. sa dea Dumnezeu sa fie bine operatia!
Vine bebica ....
+32
Pana atunci gotobina nevoie mare 
http://www.flickr.com/photos/magduta/
laurraa spune:
Buna fetili!
Am venit pe la 6 de la stomatolog; a fost ok , a durut un pic, mai merg si luni ca am o carie urata si nu-mi poate scoate nervu fara anestezie si incearca sa mi-l "zapaceasca" (expresia doctoritei care e o dulce)cu pansament; am zis ca mor cand auzeam "freza" aia si ma mai atingea un pic...ei da macar sa-mi treaca.
pupici fetele ca ati intrebat
Carla, ai o personalitate puternica, insa ca si mine, ai momente cand ai vrea sa intri intr-un cocon si sa nu mai iesi de acolo; iti revii repede, dar de multe ori ajungi sa spui ca nu mai poti.Capu sus, draga mea, esti puternica, ti-am mai zis eu, e greu la toti, dar trebuie sa invatam sa fim puternici; ce nu te doboara te intareste.Uite multi pupici sa vad un zambet da? haaaiiiii, unu mic, un zambet ca esti frumoasa cand zambesti si uita cateva secunde de greutati

strunfita, ffff frumoasa poza; acum ies sa pap in oras si cand ma intorc ma ocup de filmulet
pup la toate fetele (maria, strunfita, alynta, anamariacs, dana-sa treaca tensiunea, alynutza, carla, philip, toate toate)
PS: eu am momente in per asta cand ma sufoc si nu pot sa respir

29 + minune de 
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
anda_magda spune:
andreea e ingrozitor ceea ce ne spui. sunt niste tampiti si niste animale.
Vine bebica ....
+32
Pana atunci gotobina nevoie mare 
http://www.flickr.com/photos/magduta/
Relusha spune:

ertina, 

LA MULTI ANI, SANATATE, FERICIRE SI O BB-LINA SANATOASA, CUMINTE SI LA TERMEN!!!!!
28+ 
AMR 12
maria_bunica spune:
Buna dimineata albinutele mele preferate!!![]()
Ertina...ce cadou frumos pt ziua ta..felicitari pt fetita si pt vestile bune de la eco!!
Sa ai parte de o zi frumoasa si multe cadouri!!
Clodyac...eu zic sa nu intri in panica!!Greutatea lui bebe mi se pare ok pt varsta asta de sarcina..iar lichidul amniotic ,daca a fost normal pana acum..se poate sa se fi vazut ceva rau la eco si sa para in exces..si asa cum zicea si Carla,maine sa fie iarasi normal..Hai,nu te speria ca nu ai de ce..nu mai citi atat pe net..ca iti faci mai mult rau!!Ceea ce ti-a scris Alynta,iarasi mi se pare corect..bebe este destul de dezvoltat de-acum..asa ca daca ar fi fost ceva grav..ti l-ar fi scos de urgenta!!
Pt linistea ta,imprumuta ceva banuti de la cineva pana pe 30 si mergi si fa o eco amanuntita..Si nu mai plange,ca mai mult rau ii faci lui bebe asa..
30+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
nicuratze spune:
Ertina,La multi ani,numai bucurii ,sa fii sanatoasa!!!

Felicitari pentru bebelusa!
elena,
27 cu
+Radu (21.10.2005)
Relusha spune:
maria, felicitari pentru schimbarea prefixului!
ertina, felicitari pentru vestile bune, mai ales ca vin cadou de ziua ta!
28+ 
AMR 12