Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(53)
Raspunsuri - Pagina 7
ertina spune:

va multumesc din suflet dragi albinutze ( maria k de obicei nu-ti scapa nimic
)
Ce frumos a inceput ziua cu urarile voastre ! 
Mi-am facut si eu un cadou de ziua mea. Am mers la eco sa vedem dak aflu ce ascund in burtik ( dak va aduceti aminte la 16 sapt aveam 60% fetitza, la 22 sapt 70% fetitza).
E, pot sa va anunt k in sfarsit am un rezultat 100%...FETITZA...ceea ce ne doream
. Are deja 1, 300 kg, placenta e fundica posterioara si grad de mat 1-2, lichid amn normal, deci totul ok. Sa va dea DD si voua bebei sanatosi si mancaciosi ( cum zice maria bunica mereu )
bebe beka, ai avut dreptate k va fi fetitza 
happymum
in curand o sa impartasesti si tu aceleasi bucurii ca si noi....rabdare sa ai ca in rest bebe vine doar cand vrea el.
ely, multumim pentru informatii despre camasi de noapte si halat ( chiar asteptam un raspuns de la cineva, k am vazut k a intrebat o albiuntza despre asta )
Va pup pe toate si va urez o zi frumoasa la fel ca bebeii pe care-i veti avea!

29+ nada-eugenia
otiliap spune:
buna dimineata, fetele!
maria_bunica, multumesc pentru irari. draguta ca de obicei. 

draga carlav, sa dea domnul sa-ti rezolvi problemele cat mai repede. ai grija de tine, caci nu mai este mult. despre saby... nu am cuvinte. e un copil tare reusit. 
29+
si arina (22.04.1998)
clodyac spune:
fetelor cred ca innebunesc 

aseara am fost la doctorita ginecoloaga si mi-a spus ca am lichid amniotic in exces si ce am citit pe net ma ingrozesteeeeeee 

doamne dumnezeule mare si mi-a spus ca are 1.600 kg in conditiile in care eu am 28 sapt si mi-a spu ca dupa masuratori are 31 sapt ce se intampla daca nu este in regula imi vine sa ma strang de gat oare se intampla ceva rau ? voi ce spuneti ? offfffffffff
doamne daca nu e totul ok? mi se pare mare diferenta 

si ma ingrozeste lichidul amniotic in exces si am citit ca sunt multe cauze care determina acest lucru multe groaznice

28 + cu
Razvan Andrei (dupa UM)
29 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
alynta27 spune:
Ertina La multi ani! Sarcina usoara pana la capat si o nastere fara probleme! Sa ai o fetita sanatoasa! Cum petreci?!
Fetelor ce vati propus pentru Paste?! Plecari sau stati pe aproape de maternitati?!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 31+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui clodyac fetelor cred ca innebunesc ![]() ![]() ![]() aseara am fost la doctorita ginecoloaga si mi-a spus ca am lichid amniotic in exces si ce am citit pe net ma ingrozesteeeeeee ![]() ![]() doamne dumnezeule mare si mi-a spus ca are 1.600 kg in conditiile in care eu am 28 sapt si mi-a spu ca dupa masuratori are 31 sapt ce se intampla daca nu este in regula imi vine sa ma strang de gat oare se intampla ceva rau ? voi ce spuneti ? offfffffffffdoamne daca nu e totul ok? mi se pare mare diferenta ![]() ![]() si ma ingrozeste lichidul amniotic in exces si am citit ca sunt multe cauze care determina acest lucru multe groaznice![]() ![]() ![]() |
Haide nu mai fi asa de trista! Eu am o vorba- dat fiind ca suntem la 7 luni si o nastere acum nu ar fi primejdioasa pentru bebe, daca dr. ar vedea o problema reala la noi sau bebe l-ar scoate de urgenta! Ce ti-a zis dr?! Cand revii la control?! Eu stiu ca de la 7 luni incolo cantitatea de lichis va scadea de la sine, deoarece bb creste! Cred ca o stare mai buna de spirit te-ar ajuta si pe tine si pe bb! Eu zic ca 1600 la bb nu e foarte mult!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 31+] cu
MateiBurtica 2
David
Cum a aparut Printul!
otiliap spune:
draga anamariacs, felicitari pentru un bebeb atat de plimbaret! tind sa cred ca vrea ca mami sa se joace mai mult cu el, si sa mai lase serviciul de-o parte!! cred ca vrea sa fie ceva mai mult bagat in seama. 

draga carla, asa cum spunea si maria_bunica, sa stii ca nici mie nu-mi place situatia ta.te rog mult sa ai grija de tine, ca nu e deloc bine sa sangerezi, chiar si putin. eu stiu ce inseamna sa-ti fie rau, caci, asa cum stii si tu, de la 2 saptamani de sarcina tot iau pastile, de a ajuns sa mi se faca rau acum, chiar si cand le vad. si eu is tot cu organizarea in casa, cu curatul, spalatul , mancatul, lectiile cu fetita. insa, daca e nevoie de ceva, sotul ma ajuta, ca altfel... ramane fara mancare si haine curate ![]()
inca o data: ai mare grija de tine, caci bebe e inca mic si trebuie sa mai stea macar 10 saptamani in burtica. te pup 
29+
si arina (22.04.1998)
clodyac spune:
offffffffff alynta multumesc dar imi fac asa multe griji cica poate sa dauneze la bebe si acum ca si zilele trecute face un scandal in burtica mi se plimba burta in toate partile si ma gandesc daca nu se simte bine si de aia misca atat de mult daca este presiune prea mare la el in casuta offfffffffff simt ca nu mai pot bataile inimii sunt de 145 doctorita mi-a spus sa fac analizele de trimestrul 3 si sa ma intorc la ea 

si cand mai citesc ca una din cauzele cresterii lichidului sunt malformatiile fetaleeeeeee morrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

28 + cu
Razvan Andrei (dupa UM)
29 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
alynta27 spune:
Hai, te rog, de lasa gandurile astea negre! Ce analize ti-a dat sa faci?!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 31+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
CarlaV spune:
Clody, ai facut morfologia fetala? Atunci n-au cum sa fie malformatii, lichid se poate vedea azi in exces si maine in cantitate normala, poti sa mai faci o ecografie in alta parte? Asa cum zicea si Alynta, de acum copiii sunt marisori si au sanse mari chiar in cazul unei nasteri premature de urgenta.
Otilia, Ramona, Maria, Ely, multumesc, de sangerari i-am spus dr. mai demult si a spus ca sunt normale pentru felul in care este pozitionata placenta, sa nu fac efort fizic si sa stau cat pot in pat, adica SF de adormit copiii.
Maria, felicitari pentru schimbarea prefixului! Cat de putin mai este !!!
Carla,
s.27
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
anaela spune:
Clodyac incearca sa te linistesti, sa stai mai calma si sa ai mai multa grija de tine in acesta perioada.Ai intrebat-o pe doctora nu se poate face nimic pentru situatia in care te afli?Eu una sincer nu stiu prea multe despre lichis amniotic in exces dar o sa caut si eu despre asta.
Multi 

si suntem toate
alaturi de tine.
27 +
Darius Stefan
http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/NuntaAnaLaurentiu#