Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(53)
Raspunsuri - Pagina 6
maria_bunica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oana_MVT Maria problema mea e ca programarea la dietetician e vinerea viitoare si as fi vrut sa incep dieta pana atunci. Trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea si sa invat cum si ce sa manac ca apoi imi revin. mami de Tudor si 31+ cu Eduard |
Aaaaa...scuze...ai zis tu ceva de vineri,dar eu ma gandeam ca e maine..

Stai linistita,ca nu ai deranjat pe nimeni..sunt subiecte normale in evolutia sarcinii..intotdeauna avem cate ceva de invatat din experienta altora!!Imi pare rau ca nu te-am putut ajuta...nu am idee despre subiectul asta..dar uite ca fetele care stiu te sfatuiesc..

29+
Darius NicholasBuburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
Ertina...

Sa ai parte de tot binele din lume,multa sanatate ,fericire si un bebelus sanatos si mancacios!!

29+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
maria_bunica spune:
Am schimbat si noi prefixul..nu imi vine sa cred...
Uff,ce m-am emotionat..
30+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
happymum spune:
ertina
si de la mine si numai bine in continuare.
am si eu o nedumerire... de ce este iconita aceea frumoasa in drept la floricika? stiti ceva ce eu nu stiu?
va roooooooooooog...... nu am rabdare sa citesc tooot ca sa aflu.....
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA!
http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie
Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea
maria_bunica spune:
Happymum..pai nu mai stim nimic de floricika...probabil te va lamuri Oana ce cauta iconul ala acolo...dar eu cred ca era pus dupa numele vostre,ca prietene..si pe ea a adaugat-o ultima..si din greseala dupa iconul ala...alta explicatie eu nu stiu sa iti dau!!![]()

30+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
maria_bunica spune:
Fug la nani...Noapte buna si pe maine!!
P.S:...Ely..vezi ca s-a schimbat capitolul de mult..![]()

30+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
ely2304 spune:
fetele scuzati intarzierea...am avut un program lung,incarcat astazi...net-ul face figuri k de obicei,afara tuna de mama focului si tot asa..in concluzie am avut o zi morocanoasa!

AM CITIT tot din urma,ce-i drept cu incetinitorul..k de imi pik ochii-n gura...dar am zis sa tin pasul k maine cu siguranta ma "trezeam"cu un alt capitol de citit cap-coada!
CARLA:ai grija de tine si bblina2...tin pumnii sa fie totul ok pana la termen!multi
sanatate,curaj...suntem alaturi de tine,indiferent dk ai pbl sau nu!
MARIA:am vz k s-a schimbat cap,dar is lenta tare asta-seara!![]()
NU MAI RETIN NIMIC DIN CE AM CITIT....NEURONUL..

YOANNA:condoleante pt pierderea bunicului!
sanatate CELOR CARE AU PBL CU DIABETUL GESTIONAL...scuze fetelor nu-mi mai aduc aminte numele
sunt prea obosita!
FELICITARI celor care au primit rezultate,vesti bune!

MA RETRAG K SINCER NU MAI POT...sa aveti O NOAPTE LINISTITA..SOMNIC USOR...muulti

tuturor!
ely 33+ sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png
aqua80 spune:
Buna dimineata burticute.Am reusit sa recuperez tot ce ati scris pana acum...harnicute ca de obicei.
ELA: in magazinul Obor gasesti camasute de noapte si halate din bumbac foarte frumoase;eu am zis ca merg pe la inceput de martie pt ca vreau sa-mi cumpar cu maneca scurta deoarece nasc in iunie si va fii cald.Cat despre analiza la secretie mie mi-a recoltat-o medicul ginecolog care imi urmareste sarcina si a trimis-o la laborator.
In legatura cu RH NEGATIV.....si eu am rh negativ si din luna a patra de sarcina fac analize la sange pt depistarea anticorpilor---pana acum nu am dezvoltat anticorpi;eu stiu ca vaccinul de imunizare se face doar daca ai dezvoltat anticorpi rh.S-ar putea ca la prima sarcina nici sa nu dezvoltam acesti anticorpi rh.Din cate stiu daca dezvoltam acei anticorpi este bine sa facem vaccinul pt ca singurul care v-a avea de suferit din ce am citit pe net este copilul(se poate ajunge chiar la avort)---mai multe informatii gasiti pe diferite site-uri.
Serialbastre spune:
Neata!
Si eu sunt innebunita dupa liliac. Un vis al meu ar fi sa-mi aduca al meu liliac la spital dupa ce nasc, dar cine stie ... ca le are si el cu oferitul florilor ...
cateodata nici la patrunjel nu mai sper.
Maria, lasa ca-mi scot eu parleala cu odihna cand intru in concediu.
Ioana , condoleante.
Oana, lasa ca trece si diabetul asta. Mai ales cu ajutorul fetelor pricepute in domeniu.
Ertina LA MULTI ANI! 
Andreea
28+ 
roxi2000_ro spune:
Buna dimineata!
Ertina, iti doresc LA MULTI ANI sanatate si bucurii cu carul!
Laura, iti multumesc mult de tot ca m-ai trecut in filmulet, abia am ajuns azi sa deschid calculatorul...a iesit super,sunt asa mandra sa fiu printre voi.
Am citit un pic in urma, in leg cu vaccinul anti Rh, ar trebui sa se faca in sapt 28 indiferent de rezultatul anticorpilor, dar cum sunt toate la noi in tara din motive de economie, nici nu te sfatuieste nimeni macar sa ti-l procuri singura, ca in multe spitale nicci la nastere nu beneficiezi.(eu de ex l-am luat de la farmacie si dupa ce am nascut si anul trecut cand am pierdut o sarcina).
Promit sa mai revin dupa ce citesc tot,tot.

Roxi,
29+,
Ruxandra Maria