Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(53)
Raspunsuri - Pagina 5
LauraOana spune:
si la noi a nis azi....si inca cu fulgi maaaaaaaaaaari 

31+
GUGU 
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
alberta72 spune:
ufff fetele cu diabetul asta...Oana nu te speria ca nu e asa grav. Si eu am reactionat la fel la prima sarcina. E bine sa monitorizezi ca sa iasa bebe bine. Si cine ti-a zis ca nu poti manca ciocolata..Sigur ca poti, doar ca nu in cantitati industriale. O sa inveti sa citesti etichetele..hehe. Spre ex: 15 g carbs , 2 chocolate chip cookies sau 2 brownies...etc. Si sugarul meu e mai mare dimineata, de aceea am grija sa mananc de 2 ori, 2 mese minuscule cam la 2 ore departare si sunt OK.
Cealalta Oana si eu o sa cumpar basinet...Ma gandeam ca patutul e la etaj dar o sa stau toata ziua in sufragerie si nu pot sa-l tin pe bebe pe canapea sau in scaunul de masina. Asa ca...good idea...fuga la Walmart...Carucior mi-am luat Evenflow desi e mai ieftin ca Graco mi s-a parut putin mai rezistent (ma gandesc la calatorie in Romania, cum arunca astia carucioarele in avion...) plus ca am inca un scaun cu baza de masina de la Andrei, asa ca o sa pot folosi ambele masini.
yioanna imi pare rau ca suferi acum, incearca sa te detasezi ca nu face bine la bebe.
In rest va
pe toate si aveti grija de voi. AMR un pic.
31+
oana_MVT spune:
Eu ma gandeam sa imi fac o dieta dupa ce am citit dar mi-e frica sa nu fac rau. Eu nu ma intep inca si nu stiu ce valori am.
Cum adica va simtiti rau? Ce simtiti cand aveti glicemia mica?
Ce mancati voi? Din cate stiu eu sunt produse pentru diabetici prin magazine. Voi ce si de unde cumparati>
Nu avem voie nici dulciuri cu indulcitori? Ma gandesc si eu ca devin pericol public daca nu manac ceva dulce cu zilele....

mami de Tudor si
31+ cu
Eduard
philip spune:
din cercetarile mele, splenda si aspartamul sunt ok. eu nu prea mananc dulce, dar acum mananc ciocolata neagra (85% cocoa) care are numai 8 grame de carbs pe 4 patratele. nu-i rau. ai sa inveti sa citesti etichetele, dar va trebui sa faci sacrificii, dulciurile au mult carb, asa ca nu vrein sa renunti la una din mesele principale doar de dragul lor.
philip
29weeksbabyboy
mommyandreea
philip spune:
a, eu nu cumpar produse pt diabetici, nu vad sensul. gatesc acasa, asa mi se pare ca am cel mai bun control. basca eu am si celiachie, asa ca e mai greu de gasit produse care sa le impace pe amandoua...
philip
29weeksbabyboy
mommyandreea
Ramona.P spune:
Buna seara burticute!
Noi...in aceeasi stare de zombi...azi-noapte am dormit de la 3.30 la 6.00...simt ca nu mai pot.Maine la 17.10 avem intalnire cu bebe si o sa vb cu dr despre insomnii si dureri...ca parca prea sunt exagerate.
Carla...capu sus si...te rog si eu si bebe a mea...vb cu dr ta despre sangerari,chiar daca spui ca nu sunt abundente.
Yioana...condoleante...stiu cum e 

Apropo fetelor...ati vazut ca a murit si Ion Dolanescu?...Dumnezeu sa-l ierte!
Pt toate burticile 

si... noapte buna!
Ramona
27+ cu
Bianca Maria
http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png
http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman
oana_MVT spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui philip din cercetarile mele, splenda si aspartamul sunt ok. eu nu prea mananc dulce, dar acum mananc ciocolata neagra (85% cocoa) care are numai 8 grame de carbs pe 4 patratele. nu-i rau. ai sa inveti sa citesti etichetele, dar va trebui sa faci sacrificii, dulciurile au mult carb, asa ca nu vrein sa renunti la una din mesele principale doar de dragul lor. philip 29weeksbabyboy mommyandreea |
Ce veste buna mi-ai dat, daca pot manca 2 patratele de ciocolata neagra pe zi inseamna ca voi supravietui.
Eu ma incurajez ca mai e putin si trece.
Oana fain leaganul si eu caut ceva mai ieftin.

mami de Tudor si
31+ cu
Eduard
maria_bunica spune:
Ramona...am auzit de Ion Dolanescu..D-zeu sa il odihneasca in pace..
Maine te asteptam cu vesti bune de la medic..Noapte buna!!
Oana_Mvt...nu te speria degeaba..ca timpul trece repede,dupa nastere cu siguranta nu vei mai avea probleme..O sa fie un pic greu pana te obisnuiesti cu dieta,dar trece..oricum pana maine mai e putin si te va linisti sigur si nutritionistul!!
Philip..asa e..la tine e si mai greu..cu atatea diete..trebuie sa fii mult mai atenta,sa nu cumva sa respecti dieta pt ceva dar sa sari in alta parte...uoff..
29+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
oana_MVT spune:
Fetelor va multumesc mult pentru incurajari si imi cer scuze ca am monopolizat dicutia azi. Ma bucur tare mult ca existati
La mine se adunasera multe dar un plans bun a rezolvat jumatate din ele.
Orice sacrificiu pentru un bebe sanatos

mami de Tudor si
31+ cu
Eduard
oana_MVT spune:
Maria problema mea e ca programarea la dietetician e vinerea viitoare si as fi vrut sa incep dieta pana atunci.
Trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea si sa invat cum si ce sa manac ca apoi imi revin.
mami de Tudor si
31+ cu
Eduard