Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(53)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Carla..multumesc!!Te-ai odihnit bine ?
Alynta..noi nu plecam nicaieri de Paste..aici oricum se sarbatoreste Pastele Catolic si este cu o saptamana inainte de al nostru..asa ca liberele le avem o data cu ei,dar sarbatorim Pastele nostru ca in fiecare an!!
Relusha...ce vesti ai de la medic?
Andreea..cunosc si eu un caz asemanator..Copilul a ramas cu mana care i-a fost fracturata la nastere,stramba..chiar si dupa multe operatii..

30+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna dimineata burtici de albinute.
ma iertati ca ma bag iar si iar, dar vreau sa ii spun lui clody, una iti dau eu bani imprumut daca vrei, vorbim pe PM daca accepti.
si doi......... sa iti povestesc ceva. pe 6 februarie am o prietena care a nascut un pui de om de vreo 4 kg. ea tot la doc pop a inceput sa isi urmareasca sarcina. si ce crezi? aceeasi problema, ca are lichid in exces si ca e problematic. plus ca i-a calculat aiurea varsta sarcinii. a vazut apoi si alti doctori si au linistit-o ca e ok. numai ca ea stiind dupa spusele lui pop in cate saptamani este, deja depasise cele 40... ingrijorata s-a dus la spital sa vada ce face, naste ori ba. si... surpriza... avea doar 37 de saptamani dupa masuratorile altui doc.
deci, nu te speria asa repede de ce a spus doctorita pop. si cere si alta parere. si mergi si pe instinctul tau de mamica. te pup dulce si te rog sa te linistesti.

VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie

Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Clody,ma gandesc ca daca era ceva grav te informa doctora,chiar daca tu nu ai stiut s-o intrebi.
Nu poti s-o suni,sa te lamureasca,ca asa,numai dupa informatii de pe net te alimentezi singura.

elena,27 cu +Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Relusha...multumesc!!

30+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Andreea stiu cazul! E tragic! mamica e disperata si nici bani nu are1 Medicii care i-au nenorocit copilul nu se deranjeaza sa-i plateasca macar tratamentul!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 31+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

maria chiar nu am cum sa fac rost de banuti asa ce m-am saturat dar incerc sa ma linistesc si sa vad dupa analizele astea ce imi spune imi este tare frica dar ma gandesc daca era ceva in neregula nu se identifica pana acum ca am mai facut ecografii nu stiu ce sa mai cred

28 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
29 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

http://www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=44154&type=show&item=102

nu stiu daca ati vazut aceasta emisiune pe 16 martie. a fost invitat un domn de la clinica de celule stem din cluj si a vorbit despre acest lucru. incepe din minutul 41 cred si tine cam 10 minute.

VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie

Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Carla ce zi de nastere "deosebita" are Saby:
07/07/07 !!! Nici daca vroiai nu o potriveai mai bine, ma refer la repetarea cifrelor! Acum sa nu-mi zici ca ai nascut-o si la ora 7?!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 31+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Adevarat, si mie mi-a placut mult, pentru ca a fost DNP-ul calculat dupa UM, dar nu credeam ca se va intampla chiar la fix. N-am nascut la ora 7, ci la 04:04, iar CNP-ul este tot simetric: 6070707410041, asa s-a intamplat.
Pe masa de expulzie ii spuneam asistentelor ca fac bebe2 in 09/09/09, ca sa pastrez "obiceiul", dar se pare ca barza s-a grabit putin.

Carla, s.27 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clodyac

maria chiar nu am cum sa fac rost de banuti asa ce m-am saturat dar incerc sa ma linistesc si sa vad dupa analizele astea ce imi spune imi este tare frica dar ma gandesc daca era ceva in neregula nu se identifica pana acum ca am mai facut ecografii nu stiu ce sa mai cred

Pai ai dreptate...daca era ceva in neregula cu bebe,iti spunea si la eco,nu neaparat la morfofetala...asa cum ti-a zis acum de lichid!!
Fuga la baie..spala-te pe fata si nu lasa gandurile negre sa iti ocupe mintea!!Bebe e bine,sanatos,fii sigura de asta..mai ales ca este atat de activ si iti da semne mereu...

30+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

happymum iti multumesc din suflet ca iti oferi ajutorul esti asa de draguta numai ca nu imi permit sa ma indatorez chiar nu pot iti multumesc inca o data din suflet si chiar asa imi spune si mie prima data ca e mai mare cu o saptamana alta data cu 1.5 saptamani ca acum sa fie cu 3 saptamani mai mare offfffffff happymum sper sa nu fie nimic si sa vad ce imi spune si dupa ce duc analizele de sange poate va fi bine eu zic ca e bine ca il simt asa de bine si imi impinge burtica in toate partile si ma linisteste ca inimioara ii bate normal ma gandesc ca daca avea o malformatie trebuia sa apara o problema in alta parte nu? offfffffffff gandurile mele sunt vraiste va multumesc la toate nu stiu ce m-as face fara voi macar aici ma intelegeti

Mergi la inceput