Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(53)
Raspunsuri - Pagina 12
happymum spune:
laura ce face bebe? si tu?
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA!
http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie
Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea
laurraa spune:
Relusha, ma bucur ca analizele au iesit bine
29 + minune de 
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
CarlaV spune:
Maria, da, eram franta, de aceea n-am mai auzit nimic. De regula si Saby adoarme intre 9 si 10 seara, nu se intampla des sa ma culc eu inaintea ei, dar daca mai am nevoie, o sa repet faza, ca am vazut ca merge bine ![]()
Happymum, ai dreptate, daca nu fac cu mana mea nu e bine. Si eu ca Maria, il mai pun pe sot sa ma ajute, apoi ii arat ca a lasat lucrurile facute pe jumatate.
Relusha, da, coletul mult asteptat! Sunt mai mult de 2 luni de cand tot sper macar sa plece de acolo. As fi stat in casa cu durerea de gat, ca afara e frig tare, dar nu mai stau eu pana luni dupa el, la cat am asteptat pana acum. Asa ca plec intr-o ora, atunci vine cursa la posta, cand ma intorc va zic ce minunatii am gasit acolo. Le-am cumparat atat de demult incat nu mai tin nici eu minte tot ce trebuie sa fie inauntru.
Carla,
s.27
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
maria_bunica spune:
Clodyac..pt asta suntem aici..un sfat..o vb buna..nu suntem pt a judeca pe nimeni..Ai grija de tine si trebuie sa promiti ca nu vei mai plange..daca nu imi promiti mie...macar lui bebe Razvan..prea mult te-ai speriat si ai plans pana acum!!
Happymum..ai un suflet mare si pt asta DD va avea grija de tine si te va rasplati cu bebelusl mult visat!!
Imi place sa vad ca intri si mai stai la povesti cu noi...
30+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
CarlaV spune:
Clody, da chiar, zice bine Laura, eventual exagerezi la cei de acolo ca n-ai mai simtit miscarile fetale si vrei sa te asiguri ca esti bine.
Laurraa, a fost bine, n-am mai dormit 9 ore continuu de saptamana trecuta. Acum mi-e somn iar, Saby iar nu vrea sa doarma, vecinul bate...
Carla,
s.27
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Relusha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurraa Relusha, ma bucur ca analizele au iesit bine ![]() 29 + minune de ![]() Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El just "us" *** burticutza www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09 |
Multumim

28+ 
AMR 12
maria_bunica spune:
Clodyac..bun sfat de la Laura...eu nu mai stiam cum merg treburile cu ecografiile in tara..si cum zicea si Carla...mai exagerezi si tu putin si asa faci eco mai repede si cu mai putini bani![]()
30+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
happymum spune:
fetelor, eu stiu - sa zicem - un secret... si imi pocneste inima in mine de ieri in continuu...... vreau sa va spun si voua dar mi-e asa teama sa nu se supere pe mine... persoana in cauza.....
laura si tu stii, cred... nu?
dar nu mai rezist.
sa imi luati apararea daca ma bate, da?
s_alinutza are test pozitiv II...... 

na, k am comis-oooooo...

VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA!
http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie
Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea
yioanna_s spune:
ertina LA MULTI ANI!!!

multa sanatate tie si lui bb!
ms,mult si va 

pe toate !
va doresc la toate sanatate,celor cu diabet si tensiune numai incurajari si capul sus ca nu mai aveti mult! Felicitari pt vestile de la eco si pt bb mari si mancaciosi va doresc in continuare sanatate si sa aud numai de bine!
incerc sa ma refac si eu dupa atata suparare,sa nu ma pomenesc si eu cu tensiune mare din nou...

Yioanna
27+
Stefania Alexandra
http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna
maria_bunica spune:
Happymum...pt o asa veste buna ,sigur ca iti luam apararea..
Ea nu a mai intrat pe la noi..dar ,poate daca ne citeste isi face curaj sa intre sa ne zica chiar ea o asa veste!!Eu ma rog din tot sufletul pt ea si bebe,sa fie bine de data asta!!Felicitari s_alynutza,o sarcina usoara si un bebe sanatos!!

30+
Darius Nicholas
Buburuza noastra