Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(53)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui happymum

laura ce face bebe? si tu?

VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie

Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea

Multumesc bine ; lenesa ca de obicei, o rog din toata inima dimineata inaintede a ma ridica din pat sa imi dea un semn si ea imi raspunde, dar fffff usor incat ma intreb daca nu mi s-a parut.Insa de-a lungul zilei, macar o data imi da de stire ca e bine.
Miercuri am programare la dr

pupici

29 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happymum

fetelor, eu stiu - sa zicem - un secret... si imi pocneste inima in mine de ieri in continuu...... vreau sa va spun si voua dar mi-e asa teama sa nu se supere pe mine... persoana in cauza.....
laura si tu stii, cred... nu?
dar nu mai rezist.
sa imi luati apararea daca ma bate, da?
s_alinutza are test pozitiv II......

na, k am comis-oooooo...

VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie

Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea

ei, normaaaal ca stiam si chiar acum doua secunde inainte sa citesc ce ai scris ma gandeam sa le zic la fete.
nu stim insa daca s-a inscris in odisee, noi stim de la alt subiect si ea sta un pic in dubii pana merge la doc sa-i confirme

nu are de ce sa se supere ca de bucurie am impartasit vestea

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

am schimbat semnatura,ce fericita sunt ..ne apropiem incet de termen.am sa va arat ce am cumparat,sunt putine..si nici nu le-am luat de pe umerase sa se vada mai bn..mi-a fost asa o lene

clodyac: nu te mai stresa ca nu rezolvi nimic decat sa-ti agravezi situatia,un sfat mai bn nu pot sa-ti dau..nu sh ce sa-ti zic,decat sa fii cuminte!dr stiu ce au de facut

Yioanna 27+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurraa
Multumesc bine ; lenesa ca de obicei, o rog din toata inima dimineata inaintede a ma ridica din pat sa imi dea un semn si ea imi raspunde, dar fffff usor incat ma intreb daca nu mi s-a parut.Insa de-a lungul zilei, macar o data imi da de stire ca e bine.
Miercuri am programare la dr

laurraa eu nu cred ca e lenesa bebelusa ta..pur si simplu este foarte foarte foarte cumintica ...sigur si cind va veni pe lume va dormi muuuult ca sa se faca maaaaare si nu iti va da de furca deloc...ve vedea asa presimt eu

31+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

s_alynutza, felicitari!!! Hai si la noi sa te imbratisam toate!
Ce confirmare de la doctor, gata, e oficial, rezultat fals negativ exista, dar fals pozitiv niciodata, indiferent cat de slaba este a 2-a liniuta.

La mine s-a pozitivat foarte usor cel mai ieftin test de pe piata, cel de 1,5 lei, in ziua 30, cu 3 zile inainte de ziua mea. Atunci mi-am luat frezii albe din piata si de ziua mea am repetat testul. Mi se pare ca a trecut o vesnicie de atunci...

Carla, s.27 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

fetele..mie astazi iar imi este rau..deja a 3 a zi consecutiv...si ma mai ia si cu cite un cramp la stomac de imi vine sa ma urc pe pereti..dar imediat plecam la socrii...si am sa o las pe mama soacra sa imi citeasca toate poftele din ochii..hihi..eu--> ..dar astazi chiar am chef sa o chinui pe mama soacra...merita pt ce mia facut ea data trecuta cind a fost pe la noi...deci va pup fetele, pt ca nu cred ca ne intoarcem pana maine! sa fiti cumintele si voi si bebei!!

31+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LauraOana

laurraa eu nu cred ca e lenesa bebelusa ta..pur si simplu este foarte foarte foarte cumintica ...sigur si cind va veni pe lume va dormi muuuult ca sa se faca maaaaare si nu iti va da de furca deloc...ve vedea asa presimt eu

31+
GUGU

Sa te auda Dumnezeu;

spor la "chin" si sa nu iti mai fie rau

just "us" *** burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Relusha

am si eu vesti de la medic, vad ca maria a tinut minte ca trebuie sa dau "raportul", multumesc

din fericire nu este diabet gestational, doar o valoare a fost mare, iar celelalte 3 au fost bune....mi-au recomandat doar sa am grija ce mamanc si sa scot zaharul din alimentatia mea....nu stiu valorile doar luni le mai pot afla...aici este deja ora 17,35....

va si va urez o zi buna!

28+

AMR 12

Bravo! Ma bucur pentru tine!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 31+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Carla..ai ridicat pachetul?Ii mai sunt bune hainutele Sabinei?
LauraOana..imi pare rau ca nu esti bine..drum bun la socri si aveti grija de voi!!

30+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Pup fetele.
S_alinutza, multi si sa va ajute Dumnezeu!
Carla, fugi dupa haine, sa vedem daca mai sunt bune. Sa-ti fie de bine somnul.
Yioanna, foarte faine hainutele, sa le poarte sanatoasa.
Ertina, LA MULTI ANI!!!!!!
Relusha, bine ca nu-i diabet!
Laura... fa-te bine, auzi? Ia lasa tu crampele alea. Distractie placuta la socri!

Ioana 33+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput