Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(53)
Raspunsuri - Pagina 13
laurraa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happymum laura ce face bebe? si tu? ![]() VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618_ Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor ![]() Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...![]() Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania! Au nevoie de ajutor ACUM www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie Amintirea cea mai draga mie Poze noi cu maruta mea |
Multumesc bine ; lenesa ca de obicei, o rog din toata inima dimineata inaintede a ma ridica din pat sa imi dea un semn si ea imi raspunde, dar fffff usor incat ma intreb daca nu mi s-a parut.Insa de-a lungul zilei, macar o data imi da de stire ca e bine.
Miercuri am programare la dr
pupici
29 + minune de 
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
| citat din mesajul lui happymum fetelor, eu stiu - sa zicem - un secret... si imi pocneste inima in mine de ieri in continuu...... vreau sa va spun si voua dar mi-e asa teama sa nu se supere pe mine... persoana in cauza..... laura si tu stii, cred... nu? dar nu mai rezist. sa imi luati apararea daca ma bate, da? s_alinutza are test pozitiv II...... ![]() ![]() ![]() ![]() na, k am comis-oooooo... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618_ Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor ![]() Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...![]() Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania! Au nevoie de ajutor ACUM www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie Amintirea cea mai draga mie Poze noi cu maruta mea |
ei, normaaaal ca stiam si chiar acum doua secunde inainte sa citesc ce ai scris ma gandeam sa le zic la fete.
nu stim insa daca s-a inscris in odisee, noi stim de la alt subiect si ea sta un pic in dubii pana merge la doc sa-i confirme
nu are de ce sa se supere ca de bucurie am impartasit vestea

29 + minune de 
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
yioanna_s spune:
am schimbat semnatura,ce fericita sunt ..ne apropiem incet de termen.am sa va arat ce am cumparat,sunt putine..si nici nu le-am luat de pe umerase sa se vada mai bn..mi-a fost asa o lene![]()
clodyac: nu te mai stresa ca nu rezolvi nimic decat sa-ti agravezi situatia,un sfat mai bn nu pot sa-ti dau..nu sh ce sa-ti zic,decat sa fii cuminte!dr stiu ce au de facut
Yioanna
27+
Stefania Alexandra
http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna
LauraOana spune:
| citat din mesajul lui laurraa Multumesc bine ; lenesa ca de obicei, o rog din toata inima dimineata inaintede a ma ridica din pat sa imi dea un semn si ea imi raspunde, dar fffff usor incat ma intreb daca nu mi s-a parut.Insa de-a lungul zilei, macar o data imi da de stire ca e bine. Miercuri am programare la dr |
laurraa eu nu cred ca e lenesa bebelusa ta..pur si simplu este foarte foarte foarte cumintica

...sigur si cind va veni pe lume va dormi muuuult ca sa se faca maaaaare
asa presimt eu
31+GUGU

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
CarlaV spune:
s_alynutza, felicitari!!! Hai si la noi sa te imbratisam toate!
Ce confirmare de la doctor, gata, e oficial, rezultat fals negativ exista, dar fals pozitiv niciodata, indiferent cat de slaba este a 2-a liniuta.
La mine s-a pozitivat foarte usor cel mai ieftin test de pe piata, cel de 1,5 lei, in ziua 30, cu 3 zile inainte de ziua mea. Atunci mi-am luat frezii albe din piata si de ziua mea am repetat testul. Mi se pare ca a trecut o vesnicie de atunci...
Carla,
s.27
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
LauraOana spune:
fetele..mie astazi iar imi este rau..deja a 3 a zi consecutiv...si ma mai ia si cu cite un cramp la stomac de imi vine sa ma urc pe pereti..dar imediat plecam la socrii...si am sa o las pe mama soacra sa imi citeasca toate poftele din ochii..hihi..eu-->
..dar astazi chiar am chef sa o chinui pe mama soacra
...merita pt ce mia facut ea data trecuta cind a fost pe la noi...deci va pup fetele, pt ca nu cred ca ne intoarcem pana maine! sa fiti cumintele si voi si bebei!!
31+
GUGU 
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
laurraa spune:
| citat din mesajul lui LauraOana laurraa eu nu cred ca e lenesa bebelusa ta..pur si simplu este foarte foarte foarte cumintica ![]() ...sigur si cind va veni pe lume va dormi muuuult ca sa se faca maaaaare asa presimt eu 31+GUGU ![]() www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula |
Sa te auda Dumnezeu;
spor la "chin"

si sa nu iti mai fie rau
29 + minune de 
just "us" *** burticutza
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui Relusha am si eu vesti de la medic, vad ca maria a tinut minte ca trebuie sa dau "raportul", multumesc ![]() din fericire nu este diabet gestational, doar o valoare a fost mare, iar celelalte 3 au fost bune....mi-au recomandat doar sa am grija ce mamanc si sa scot zaharul din alimentatia mea....nu stiu valorile doar luni le mai pot afla...aici este deja ora 17,35.... va si va urez o zi buna! 28+ ![]() AMR 12 |
Bravo! Ma bucur pentru tine!

Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 31+] cu
MateiBurtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
maria_bunica spune:
Carla..ai ridicat pachetul?Ii mai sunt bune hainutele Sabinei?![]()
LauraOana..imi pare rau ca nu esti bine..drum bun la socri si aveti grija de voi!!
30+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
Bebe Beca spune:
Pup fetele.
S_alinutza, multi
si sa va ajute Dumnezeu!
Carla, fugi dupa haine, sa vedem daca mai sunt bune. Sa-ti fie de bine somnul.
Yioanna, foarte faine hainutele, sa le poarte sanatoasa.
Ertina, LA MULTI ANI!!!!!!
Relusha, bine ca nu-i diabet!
Laura... fa-te bine, auzi? Ia lasa tu crampele alea. Distractie placuta la socri!
Ioana 
33+ si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca