Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(53)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Citat:
citat din mesajul lui Relusha

am si eu vesti de la medic, vad ca maria a tinut minte ca trebuie sa dau "raportul", multumesc

din fericire nu este diabet gestational, doar o valoare a fost mare, iar celelalte 3 au fost bune....mi-au recomandat doar sa am grija ce mamanc si sa scot zaharul din alimentatia mea....nu stiu valorile doar luni le mai pot afla...aici este deja ora 17,35....

va si va urez o zi buna!

28+

AMR 12

Yupiiiiii...ce ma bucur pt tine!!Cu putina grija din partea ta...va fi bine..Offf,si asa ce te-ai speriat cand ai facut primul test...

30+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

da, maria, m-am speriat rau din 2 motive.... 1. mananc foarte dulce si 2. mama mea are diabet, asa ca eram cu nervii la pamant...bine ca am scapat, multumesc la Dumnezeu ca este bine

va multumesc la toate albinutzele ca ati fost alaturi de mine

28+

AMR 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Relusha, multumesc, , ma bucur ca analizele sunt bune.
Happymum, , cum te simti?

Intr-adevar, v-am ramas datoare cu povestea de aseara. Asadar, eram complet terminata si m-am bagat in pat pe la 21:30, l-am lasat pe sot sa se descurce, mai ales ca Saby dormise pana la 19:30 si nu ma asteptam sa adoarma inapoi inainte de 12 noaptea. I-am mai auzit pe ei in sufragerie o vreme, apoi mi s-a rupt filmul, am auzit ca prin vis un vecin batand sau pe sot spunandu-mi ca bate un vecin, am mai deschis ochii la un moment dat si era sotul langa mine, luminile stinse, deci copilul dormea... M-am trezit la 7, durerea de gat era insuportabila, dar capul era mai limpede.
Dimineata mi-a povestit sotul ca a adormit-o pe Saby relativ usor, pana in ora 22, apoi a inceput un vecin (...bou ) sa bata, Saby s-a trezi urland, sotul a deschis usa la apartament si se auzea pe toata scara cum bate ala si urla Saby, apoi s-a oprit, Saby a adormit iar in 15 minute si gata, deci a fost ok, cred ca ii las si altadata sa se descurce singuri .
Eu inca nu-mi dau seama cum am putut sa nu aud copilul urland, ca de obicei o aud si cand se intoarce de pe o parte pe alta, chiar ca eram complet terminata.

Cu durerea de gat e la fel, incerc sa o ignor, voiam sa nu ies azi dar mi-a ajuns coletul din SUA si nu am rabdare sa il las la posta pana luni .

Carla, s.27 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Citat:
citat din mesajul lui clodyac

happymum mersi atunci fac analizele saptamana viitoare si pe 30 ma duc in maternitate si vad unde pot dace o ecografie trebuie sa o caut pe doamna calin? la ea pot face ecografie?
sau ce spui sa cer la medicul de familie trimitere pentru ecografie la maternitate ? se poate ?

28 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
29 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

da, daca vrei la doc calin, nu e problema. nr ei de tel de la cab e 0236494656. raspunde asistenta mai tot timpul ca are si redirectionare catre mobil. la cabinet daca mergi e cam scump, dar poti sa intrebi pe asistenta cand o gasesti pe doc in maternitate. si te duci acolo. salvezi niste bani.
despre trimiterea de la doc de fam, iei si te poti duce fie la spitalul judetean, dar mai bine la spitalul cfr - la doctorul draghincescu (barbat). sfat de la mamica cu care am vb: sa nu ii spui de ce te-ai dus la ei, ci ca vrei sa stii ce e cu bebe. sa il intrebi despre bataile inimii, daca sunt normale etc. si de ce culoare are lichidul. important e sa nu isi schimbe culoarea, sa fie tulbure sau ma rog... lichid in exces daca este, poate sa apara ceva probleme doar la nastere, sa nu se pozitioneze bebe cum trebuie... asa mi-a explicat fata ca a fost la ea. la spitalul cfr e GRATUIT.
mai exista un doctor bun, irimia de la spit judetean, dar el nu face ecografii.
am mai zis eu mai de mult ca cumatra mea a mers la doc pop, si desi ea pierdea lichid constant, doc pop i-a zis ca nu e lichid si ca nu trebuie sa isi faca griji. si totusi asa era. nu vreau sa te fac sa nu ai incredere in pop, dar cam asta am aflat despre ea.
daca imi mai amintesc ceva, iti scriu aici.
totul e sa nu te panichezi foarte tare.

VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie

Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Carla..vezi??Deci se poate daca vrei...ma bucur ca te-ai odihnit..uite azi mai ai un motiv sa iesi un pic din ale tale..a ajuns si pachetul mult asteptat..Eu zic sa il mai lasi pe tati cu Saby seara..si sa mergi mai devreme la nani..asa recuperezi stresul si oboseala de peste zi..Mai ales ca Saby nu este dependenta 100% de tine..poti profita un pic de situatie..Si probabil nu ai auzit-o pe Saby pt ca erai franta..

30+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

happymum iti multumesc din suflet atunci marti cand ma duc sa iau trimitere de la medicul de familie pt analize ii cer si trimitere pt ecografie la cfr iti multumesc din suflet offf sper sa fie bine acum cred ca de la stres am o burtica congestionata si ma doare si spatele de mor te pup si o sa va tin la curent

va multumesc la toate pt sprijin

28 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
29 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

carla cred ca tu esti genul care daca nu face totul cu mana lui, nu e bun dom'le ...
sau gresesc?
ma bucur ca ai reusit sa te odihnesti un pic mai bine. si chiar asa, tati sa stea mai mult cu saby, pentru tine.
eu sunt bine... nu ma dau dusa de la calc. dar nici nu am chef de nimic altceva.
ieri, am aflat de doua viitoare mamici si eram asa bucuroasa, si acum uite cum clody ma ingrijoreaza. mai mult ma ingrijoreaza stresul ei, decat ce i-a zis doc pop ca are. dar eu cred ca o sa fie bine.

apropo clody, ce nume de botez ai tu? si sotul? te superi daca mi le zici?

VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie

Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna fetili!

Nu stiu dc mesajul de aseara a aparut si acum

ertina, LA MULTI ANI, numai zambete, sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos

29 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

carla, in sfarsit, PACHETUL mult asteptat, FELICITARI, asa zic si eu...sa nu il lasi la posta pana luni!

28+

AMR 12

Mergi la inceput

clodyac, gandeste pozitiv, ma bucur ca te-ai mai linistit si multa bafta la medic...o sa vezi ca o sa fie totul bine

28+

AMR 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

oana_MVT, stai linistita dragutza, bebe o sa fie bine, philip s oanaalex am observat ca au cunostinte sa te ajute, nu te mai stresa ca va fi bine.Pupici la toate fetele sa plece grijile astea cu diabetul

clodyac, nu te ingrijora!!!!!Sunt mai mult ca sigura ca totul e bine; iti zic eu cum faci.Te imbraci mumos,asa, acum, astazi, diseara cand vrei si mergi la maternitate sau spitalul judetean la obstretica si ii spui celei care e la triaj sau camera de garda ca vrei sa faci un ecograf sa vezi miscarile fetale si daca e bine bebe; va chema pe dr de garda si vei face ecograf.Apoi o intrebi de greutate, de saptamani si la sfarsit ii bagi in buzunar cat vrei tu "de-o ciocolata" si GATA te-ai linistit.Eu si la 1 noaptea ma duceam.Linistea ta e cea mai importanta

yioanna_s, condoleante

serialbastre, multumesc de grija

strunfita, gata modificarile la filmuletz

carla, ma bucur ca ai dormit si te-ai odihnit toata noaptea

maria, trimite si la noi macar 2 grade; abia astept caldura, uof doamne

mai revin

pupici

29 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput